Anyu Tűsarkúban - 36. hét - Várandósnapló Zalánki Fruzsival

Már nagyon vártam a pillanatot, hogy elmondhassam magamról, hogy mindent beszereztünk, ami egy kisbaba érkezéséhez szükséges. Olaszországi életünk miatt ez kicsit későbbre halasztódott, mint azt eredetileg terveztem, de így még nagyobb öröm, hogy letudtam ezt a feladatot. 

Sziasztok, Zalánki Fruzsina vagyok. Korábban divatmodellként jártam a világot, majd a Miss Balaton szépségversenyen próbáltam ki magam 2018-ban, ezzel nagyjából egy időben megismerkedtem Zalánki Gergő vízilabdázóval, aki azóta már a férjem. Azóta az életem fenekestül felfordult, hiszen nem elég, hogy a munkája miatt pár hónapja Olaszországba költöztünk csak ketten távol mindenkitől, de az első közös kisbabánkat várom. Őszintén mondom, hogy imádom az életem, azonban ennek ellenére is akadnak nehézségek bőven. Ezekről és a boldog pillanatokról egyaránt szívesen írok Nektek itt, a Babanet honlapján.

Végre minden készen áll 
 

Mivel Gergő nem tartózkodik Magyarországon (és nem is fog még egy hónapig), a szüleimet és a hugomat kértem meg, hogy jöjjenek velem és vegyünk meg mindent együtt. A helyzetet bonyolította, hogy elkapták a koronavírust, amitől értelemszerűen én nagyon óvom jelen helyzetben magamat, így a vásárlás előtti nap még teszteket csináltak, hogy száz százalékban megbizonyosodjunk affelől, hogy nem lesz baj abból, ha találkozunk. Szerencsére negatívak lettek, így semmi nem állhatott az utunkba.

A boltban bebizonyosodott, hogy ez már tényleg az utolsó utáni pillanat volt, hiszen sok termékből, amit választottam nem volt éppen akkor készleten, így azokra várni kellett pár napot mire megérkeztek, továbbá sokszor elfáradtam és le kellett ülnöm válogatás közben. Nagyon elégedett vagyok mindennel, igyekeztem arra törekedni, hogy praktikus dolgokat vegyek. Még szerencse, hogy nem hallgattam a férjemre, aki azt mondta, hogy a vírusra való tekintettel rendeljek mindent házhoz online. A szakeladók hatalmas segítségemre voltak. Többször is visszamentem a boltba, folyamatosan kérdeztem és mindent átrágtam mire nap végére eldöntöttem mik jönnek velünk haza és ők ez idő alatt egyszer sem éreztették azt, hogy nehezükre esne a segítség nyújtás.

Zárásként a babakocsit választottam ki, amikor is már annyira fáradt voltam, hogy  erőm sem volt végignézni a kínálatot rendesen, így azt választottam, amit két barátnőm is ajánlott Olaszországban. Így összességében egy nap alatt szereztünk be mindent, déltől voltunk úton és egy szünettel (enni mindenkinek kell) kilencre értem haza. Ideális helyzetben persze ezt a férjemmel csináltuk volna közösen több hónapig és több körben intézve kényelmesen, de nem panaszkodom, mert pontosan tudtuk mindketten, hogy mit vállalunk amikor ilyen feltételekkel belevágtunk ebbe az egészbe.

Hazaérve videóhívásban pedig minden egyes dolgot megmutattam neki, amit vettem így szigorúan véve nem maradt le semmiről. 

Zalánki Fruzsi , 2022. február 15.
 
 
 
X
EZT MÁR OLVASTAD?