Terhesnapló12 - Lily: 20 évesen babát várni?! (23 hét)

Tisztelt babanet.hu olvasók!

Kedves anyukák és kismamák!

A 12. Terhesnapló írójaként engedjétek meg, hogy bemutatkozzam nektek!

20 éves vidám természetű, életrevaló, pozitív hölgy vagyok, aki élete legnagyobb csodáját várja a pocakjában egy kisfiú személyében. Jelenleg 23. terhességi hetemet töltöm és minden percét kiélvezem a várandósságomnak. 

Fiatal korom ellenére készen állok anyának lenni és felelősséget vállalni. Én mindig is az a gondoskodó és aggódós típusú lány voltam. Gyereket vállalni a legszebb felelősség, amit valaha el tudtam képzelni magamnak. Nekem megadatott az a szerencse, hogy azt mondhassam őszintén, a család a legnagyobb kincsem. Ahogy figyelemmel kísérem a fiam növekedését, az apróbb mozgásait, a szívverését, egyszerűen leírhatatlan érzés számomra már most.

12.Terhesnapló - Lily

A mindig támogató párommal és a kevésbé hétköznapi családommal élek együtt, akik már alig várják a kisfiam érkezését. Velünk mindig történik valami. Két fiútestvér mellett nőttem fel, Benedekkel (16), akinek lételeme a ritmus és a zene, valamint Károllyal, aki Down-szindrómás és legnagyobb ereje a feltétel nélküli szeretet. Mindig segítő és féltő szüleimmel, a szeretetteljes és fitt nagymamámmal, a gyakran álmodozó nagynénimmel és a párommal élünk egy nagy házban. Ám a pocaklakónak van egy őrzője, Bonnie az 5 éves kiskutya.

Így lesz kerek az életem, a kisfiammal együtt.

Remélem szívesen olvassátok majd hétről-hétre a várandósságomról szóló élményeimet, tapasztalataimat, sorsfordító történéseimet.

Lily , 2017. augusztus 06.
 
 
 
Címkék:  

terhesnapló

lily

Hozzászólás

Felhasználónév:
     Jelszó:
X
EZT MÁR OLVASTAD?
XGyerünk, anyukám! - Teakiadó