Terhesnapló12 - Lily: A kisfiúnk a legjobb dolog, ami valaha történhetett velünk(30.hét)

Elérkeztünk a 3. X-hez. Egyszerűen hihetetlen mennyire gyorsan telik az idő... Mintha csak tegnap tudtam volna meg, hogy anya leszek. 

A 30. Hét nagyon jól kezdődött. Anyukám és a párom kíséretében a szokásos ultrahangra mentünk.  Megtudtuk, hogy több mint 1,5 kg és 42 cm. Minden a legnagyobb rendben van vele. Az is kiderült, hogy hajas babánk lesz. Az idő elteltével egyre nyugodtabb vagyok, hogy egy erős, egészséges bébit hordok a szívem alatt. Sok helyen azt olvasom, hogy mivel a babának egyre kevesebb tere van mozogni ezért csökken a mocorgás gyakorisága... Na nekünk sikerült erre rácáfolnunk szerintem... :) Éjszakánként a legaktívabb a kispasink és az apukájával gyakran játszanak. Párom ráteszi a pocakomra a kezét, ekkor heves tiltakozásba kezd. Majd az ujját végighúzza ahol volt a tenyere azelőtt és utánozza. Apja fia wink

A kisfiúnk a legjobb dolog, ami valaha történhetett velünk(30.hét)

Másnap terhesgondozáson vettünk részt, ahol a további teendőket és időpontokat beszéltünk meg. Mindemellett el kell kezdenem vasat szedni. (Hurrá, még 1 tabletta, amit be kell vennem). A héten a drága párom beteg lett, így velem volt otthon pár napig és pihent. Mivel nem sokat vagyunk együtt, annak örültem, hogy itthon van és ápolhatom. 

Még aznap este bepakoltam a kórházi cuccomat. Még 1-2 dolog hiányzik, de már ugrásra készen állok, ha ne adj isten hamarabb jönne el a mi időnk. 

A kisfiúnk a legjobb dolog, ami valaha történhetett velünk(30.hét)

Csütörtökön anyukámmal elmentünk egy kismama tanfolyamra, ahol a szoptatás volt a téma. Nagyon szeretek ilyen kurzusokra eljárni, mindig tanulok újat. Szokás szerint a könnyeimmel küszködtem, amikor a szülés menetéről volt szó. Soha nem fordult elő velem, hogy a boldogságtól sírjak, pityeregjek, most viszont, amióta kismama vagyok, ez mindennapos nálam. Kavarognak bennem az érzelmek és a kérdések: Mindent jól fogok csinálni? Hogy fogom elviselni, ha valami baja lesz? Egy biztos, az apjával (és a család többi tagjával) együtt nagyon fogjuk szeretni és bármikor számíthat ránk. 

A kiságyra nézek és nem hiszem el, hogy ez velem történik. Csodák történnek az emberrel, na de ez mindent felülmúl. Akkora szeretetbomba van bennem, ami valószínű szüléskor fog kirobbanni belőlem. Párom is mindig mondogatja, hogy annyi szeretet van bennem, hogy vagy 20 embert meg tudnék tölteni vele. smiley

 

Lily , 2017. szeptember 23.
 
 
 
Címkék:  

terhesnapló

lily

Hozzászólás

Felhasználónév:
     Jelszó:
X
EZT MÁR OLVASTAD?
XGyerünk, anyukám! - Teakiadó