Terhesnapló12 - Lily: Egy sűrű hét (25.hét)

A 25. hetem jól kezdődött. Hosszú idő után találkoztam  egy régi barátnőmmel. Rengeteg mesélni valónk volt egymásnak. Ő is sokat változott és én is. Még nem is látott pocakosan. Nagy volt a meglepetés..

Hétfőn megjelent egy 12 évesen írt cikkem a bátyámról, ami nagy sikert aratott. Sokan meghatónak találták. 

Elkezdtük az apasági nyilatkozatot kikérni, de még vissza kell mennünk a papírokért, mert nem tudtak minket fogadni. 

Még aznap foglaltunk időpontot a párommal 5D ultrahangra, hogy végre legyen friss képünk a drágáról.

Kedden megvettük a családommal a koszorút a párom mamájának temetésére, ami másnap volt. Szerda kora reggel utaztunk le vidékre. Összegyűlt a rokonság. Szép szertartás volt. Végig fogtam párom kezét és támogatni próbáltam. 

Egy sűrű hét

Sajnos korán el kellett jönnöm, mert Diabetológiára (szerencsésen) hamar kaptam is időpontot és fogadtak is. Felvették az adataimat, majd megbeszéltünk egy étrendet és elmagyarázták, hogy innentől milyen vizsgálataim lesznek. Két hetente 2 vérvételem lesz (1 éhgyomori és egy pedig reggeli után). Amióta az édes és cukros dolgaimból visszavettem, azóta jó eredményeket mérek itthon magamnak. E mellett pont aktuális volt egy vérvétel, mert mennem kell Endokrinológiára a pajzsmirígy alulműködésem miatt. ("Hurrá"). 

Egy sűrű hét

A tájékoztatást is nemrég kaptam meg az egyetemről, ugyanis felvettek a BGE KVIK vendéglátás-turizmus levelező szakára. Már alig várom! Pontosabb információkat jövőhéten tudakolom meg, hogy az én esetemben mi a teendő és hogy hogyan tudom majd megoldani babuci mellett. Szombaton pihenésképpen a picúr ruháit kezdtem el kimosni, kivasalni. Közben róla álmodoztam, hogy már a karomban tartom és nagy áhitattal nézünk egymásra. Előre látom, hogy nagy lesz a szerelem... smiley

Terhesnapló 12 - Lily

Sűrű hetek várnak rám, de megbírkózom vele és már alig várom!

Lily , 2017. augusztus 19.
 
 
 
Címkék:  

terhesnapló

Hozzászólás

Felhasználónév:
     Jelszó:
X
EZT MÁR OLVASTAD?
XGyerünk, anyukám! - Teakiadó