Terhesnapló12 - Lily: Mi jöhet még???

A hétfőm a többi “várandós hétfőmhöz” hasonlóan kezdődött. Csak éppen cukorterhelésre kellett mennem kora reggel. Előző este kicsit féltem ettől az egésztől. Két vérvétel... cukros, gejl lötty... nem evés, nem ivás. De túléltem, igazából felesleges volt az aggodalmam. Jól viseltem az egészet. Egyedül az éhség zavart de azt hamar bepótoltam a vizsgálat után. 

A hét elején a párom családjában tragédia történt. Szeretett nagymamája elhunyt. Mélyen megrendítette a mi családunkat, beleértve engem is. Ekkor leutazott vidékre a családjához, így külön voltunk pár napig. Aggodalmasan és álmatlanul teltek az éjszakáim. Szeretettel fogok a mamájára mindig gondolni. Jövő héten a családom és én tiszteletünket tesszük a temetésén és támogatni fogom a párom, ha szüksége lesz rám. 

Terhesnapló12 - Lily: Mi jöhet még???

A héten apránként elkezdtük csinálgatni a babasarkot. Festést már pár hete lerendeztük. A kiságy már áll, a falmatrica már a helyén, de még sok minden hátra van. Mindig eljátszom a gondolattal, hogy már ott van közöttünk és milyen boldogok leszünk. Közben egyre jobban szembesülök a tudattal, hogy mennyire telik az idő és hogy a pocakom is mennyit nő és hogy kis idő múlva velünk lesz. Már augusztus van!!! (november 25-re várom a drágát). 

Terhesnapló12 - Lily: Mi jöhet még???

Terhesnapló12 - Lily: Mi jöhet még???

A héten voltam fogorvosnál is. Gyakran kell mennem, hogy rendbe legyenek a fogaim...a terhesség kissé megviseli őket...

Alig vártam már a csütörtököt, a terhesgondozást, hogy végre tudjam, mi a következő teendő, amit el kell intézni, milyenek az eredményeim stb. Erre nem számítottam, hogy ekkor fog jönni a fekete leves: diabetológiára kell járnom, ugyanis terhességi cukorbetegségem van. Soha de soha az életbe nem volt még 7-nél több a cukrom. Sokk ért, amikor közölték velem, hogy nem jó az eredményem. Egyszerűen nem erre számítottam. 

Terhesnapló12 - Lily: Mi jöhet még???

Endokrinológiára is gyakran kell mennem, mert pajzsmirigy alulműködésem is van és gyógyszert kell rá szednem. Erre most jött ez is... . Mi jöhet még??? Jövő hét szerdára kaptam időpontot a diabetológiára. Addig megpróbálok normálisan étkezni, utánanézni az étrendnek és mérni magamnak itthon. Remélem nem annyira súlyos a cukorbetegség, hogy inzulinozni kelljen magam. A cukorbetegséget pont el szerettem volna kerülni, főleg, hogy baba van a pocakomban. A családomból édesapám és a nagymamám cukorbeteg. Tudom, hogy ez nem maradandó nálam és van erre mód, hogy kezeljük és hogy ne legyen baj, de az ember akkor is aggódik a babája egészségéért. 

Azt hiszem nem hazudtam amikor a bemutatkozó írásomban azt írtam, velem mindig történik valami...

Terhesnapló12 - Lily: Mi jöhet még???

 

Lily , 2017. augusztus 12.
 
 
 
Címkék:  

terhesnapló

lily

Hozzászólás

Felhasználónév:
     Jelszó:
X
EZT MÁR OLVASTAD?
XGyerünk, anyukám! - Teakiadó