Terhesnapló12 - Lily: "Nem számít a múltam, hisz a fiam lesz a jövőm" (26.hét)

Augusztus 20-a családiasra sikeredett, aminek nagyon örültem. Vasárnapi ebéd, majd filmnézős-pizzázós este. Párom is itthon volt és a tv-ben együtt néztük a tűzijátékot. Ritka pillanatok egyike amikor itthon van, ugyanis vendéglátós helyen dolgozik. 

A 26. Hetem egyszerűen csodás volt. Minden az érzelmeim körül forgott. Már hétfőn nem aludtam a keddi 5D ultrahang miatt, annyira izgatott voltam, hogy végre kapok egy képet a kis drágáról.

Hát el is jött a kedd 17:00 óra. Párom, én és a szüleim besétáltunk a rendelőbe, lefeküdtem majd kezdődhetett is a babamozi. Eleinte a méreteit vizsgálták, minden a legnagyobb rendben volt, a szíve is tökéletesen működik. Kiderült, hogy majdnem 1 kg (998 dkg) és 34 cm a kis trónörökös. 2Dből átváltott 4D-be és megláttuk Őt. Egyszerűen csodálatos volt. Rengeteget mosolygott a drága (főleg apa hangjára) és szopizta az ujjait. Felfoghatatlan, hogy mi mindent tud már ez a kis csöppség. Felfedeztük a párommal a vonásainkat, kitől miket örökölt. Bátran ki merem jelenteni, hogy nagyon vegyes. ;) A felénél meghatottságomban könnyek folytak végig az arcomon. Szerencsére az egészet megkaptuk DVD-n. Minden nap megnézem és egyre inkább azon az állásponton vagyok, hogy "úristen mennyire nem számít, hogy eddig mit rontottam el az életemben, vagy hogy mit csináltam rosszul. Itt van egy gyönyörű, egészséges baba, akit az imádott párommal a magunkénak tudhatunk és tiszta szívből szeretünk. A múltamat egyre jobban feledteti és egy jobb időt ígér ez az egész, a terhességtől kezdve. Ezt a csodát nem értheti más, csak, aki tényleg átéli. 

"Nem számít a múltam, hisz a fiam lesz a jövőm"

Konkrétan kedd óta nem térek magamhoz és a felhők felett lebegek 3 méterrel de a teendők magukat nem oldják meg.

Másnap mentem diabetológiára, (nem meglepetésemre rengeteg kismama várakozott). Sokakat érint a terhesség alatt a cukorbetegség. Felvették a hiányzó adataimat majd 2 hét múlvára berendeltek vérvételre majd kontrollra. Nem töltöttem a rendelőbe 2-3 percnél többet...

Eljött a csütörtök azaz nekem a fogászat napja. Nem vészesek ezek a napok, túl kell esni rajta és kész. Később úgyse lesz rá időm.

"Nem számít a múltam, hisz a fiam lesz a jövőm"

Pénteken az egyetemi papírjaimat töltögettem ki, a dokumentumaimat másoltattam, igazolványképet csináltattam. Szeptember 8-ára kaptam időpontot a beiratkozásra. Várom már nagyon, hogy kezdődjön és hogy a heti rendem rendbe legyen. Október közepéig be vagyok táblázva időpontokkal, határidőkkel, nevekkel és telefonszámokkal. (Hát ilyen ez, de élvezem) :) Aztán eljön a csodás 9. Hónap, november, ahol személyesen is találkozunk a kis hercegünkkel.

 

Lily , 2017. augusztus 26.
 
 
 
Címkék:  

terhesnapló

Hozzászólás

Felhasználónév:
     Jelszó:
X
EZT MÁR OLVASTAD?
XGyerünk, anyukám! - Teakiadó