Terhesnapló12 - Lily: Örömteli várakozás mindenórás kismamaként (38. hét)

Ez a hét kicsit már kellemetlenebbre sikeredett és ez napról-napra egyre csak ilyenebb lett/lesz. Elkezdődtek az erősebb jóslófájások, most már akármit csinálok, nincs kényelmes pozíció alvásnál. A heti rutin ctg-n jóslókat mutatott. A lábaim és a kezem most kezdett el vizesedni, de nem vészesen. 

A héten már nem is mozdultam ki. Itthon végzem a kis dolgaimat, készülök fel lelkileg a szülésre és épp elég is, hogy elfáradjak. Ez az a tipikus időszak, amikor már terhes a terhesség. De ennek is megvan a maga szépsége. :)

Terhesnapló12 - Lily: Örömteli várakozás mindenórás kismamaként

Kicsit reménykedtem benne, hogy a héten talán már babázhatok, de még nem. 25.-e a kiírt dátum. Alig pár nap... . Már nagyon várom, hogy velünk legyen. Ez az időszak boldogabb volt számomra, mint valaha. Még ha nem is volt minden tökéletes, a maga valójában igen is boldog vagyok. Első gyermekemet várva, úgy gondolom, hogy egy új, ismeretlen dologba vágtam bele, amit már nagyon nagyon várok. Nem félek tőle, hisz teljes szívemből szeretni fogom a kisfiamat, amíg világ a világ.smiley

Lily , 2017. november 18.
 
 
 
Címkék:  

terhesnapló

lily

Hozzászólás

Felhasználónév:
     Jelszó:
X
EZT MÁR OLVASTAD?
XGyerünk, anyukám! - Teakiadó