Terhesnapló12 - Lily: Stresszmentes babavárás(31.hét)

A 31. hetem kicsit nyugisabb volt. Nem kellett mennem vizsgálatokra úgyhogy otthon tevékenykedtem. 

Előtört belőlem az a bizonyos "fészekrakási ösztön", amivel néha a családomat az őrületbe kergetem. Mindent lefertőtlenítek és egy pillanatra se maradhat meg a por sehol se. Rengeteget pörögtem a héten. Összeírtam mik hiányoznak és mik a teendők, amit meg kell csinálnom. Igaz még van egy pár hét hátra, de ki tudja mikor szeretne kibújni. :) 

Párom az utóbbi időbe is rengeteget dolgozik, úgyhogy próbálom ott segíteni, ahol tudom. Véleményem szerint mi nagyon jó csapat vagyunk. Nagy az összhang és könnyen szót értünk. És ez fontos, hogy minden flottul menjen. 

Stresszmentes babavárás

Mostanában olyan végtelenül nyugodtnak érzem magam. Tudni kell rólam, hogy én iszonyat stresszes vagyok alapból. Ragaszkodom mindig a terveimhez, hogy annak úgy kell lennie, ahogy eltervezem. De most teljesen nyugodt vagyok és mivel a szüléssel kapcsolatban sodródnom kell az árral így nyugodt vagyok. 

Stresszmentes babavárás

Hihetetlen mennyire megváltozik az ember, ha babát vár. Ha veszünk pld egy baba popsitörlőkendőt vagy egy baba sensitive öblítőt ennek is úgy tudok örülni... 

Általában türelmes ember vagyok, de néha úgy érzem nem bírom. Kibújok a bőrömből néha. :) A kíváncsiság az, ami miatt nehezen viselem a várakozást. Ezen kívül teljesen jól vagyok. Igaz, a pocak méret miatt vannak nehézségek, de nem vészes, mert sokat segít a családom. Az éjszakákat már nagyon régóta nem alszom végig, de ezt már megszoktam. Nagyon várom már, hogy elkészüljek és a kispasink élvezze a kinti életet. :)

 

 

Lily , 2017. október 01.
 
 
 
Címkék:  

terhesnapló

lily

Hozzászólás

Felhasználónév:
     Jelszó:
X
EZT MÁR OLVASTAD?
XGyerünk, anyukám! - Teakiadó