Terhesnapló12 - Lily: Várandósságom egy nyugisabb időszaka (34.hét)

A 34. hetem már szinte tényleg csak a pihenésről szólt. Minden mozdulatot meg kell gondolnom, mert ez már nem megy úgy, mint a 2. trimeszterben. Gyakran kapkodok levegő után, a lábamat már nem tudom keresztbe tenni, néha már feküdni se kényelmes. Már nem tudok mindent egy nap megcsinálni, hanem be kell osztanom, mikor mit csinálok. 

 

Voltam dokinál, mert az egyik eredmény értékem magasan kiugró volt, így egy enyhe antibiotikumot kellett elkezdnem. E mellett megvizsgált és mondta, hogy minden a legmegfelelőbben halad. A baba buksija már be van helyezkedve, lent van a pocim és enyhén célzott rá, hogy nem sok van hátra és hogy ne vegyem készpénznek, de könnyű, gyors szülést sejt. Mondta a dokim, hogy kórházlátogatásig (ami hónap végén lesz), döntsük el, hogy szeretnénk-e szülésznőt, mert ő tud ajánlani jót. Mi mindenképp szeretnénk, ezt hamar eldöntöttük. 

Várandósságom egy nyugisabb időszaka

A hét elején voltunk várandós napon. Ez egy egész napos rendezvény volt kiállítókkal. Az előadásokat is imádtam. Megint új és hasznos dolgokat tanultam, új témákkal kapcsolatban. 

Várandósságom egy nyugisabb időszaka

Elég nyugis lelkiállapotban voltam a héten: élvezem az őszt, a színeket, a (most már rövid) sétákat. Semmi apróságon vagy jelentéktelen dolgon nem kaptam fel a vizet, nem jött rám semmilyen zaklatott lelkiállapot. Párom és a családom is mindig megérzik, mikor vágyom társaságra, megnyugtatásra. Nincs bennem most már semmi aggodalom, lassan hangolódok a szülésre. Most azt az időszakomat élem, amikor nagyon igénylem a szeretgetést és ölelgetést, amit szerencsére meg is kapok. Jó helyre fog születni a kisfiúnk! smiley

 

Lily , 2017. október 22.
 
 
 
Címkék:  

terhesnapló

lily

Hozzászólás

Felhasználónév:
     Jelszó:
X
EZT MÁR OLVASTAD?
XGyerünk, anyukám! - Teakiadó