Terhesnapló13 - Niki: Babamozin jártunk!

A várandósságom úgy érzem legszebb hetén vagyunk túl! Jártam a védőnőmnél, ahol minden a legnagyobb rendben zajlott. Most már nem dolgozom, így bőven jut idő a pihenésre is. De ami a hetünk fénypontja volt, az a babamozi! 


Szombaton babamozin jártunk egy nagyon kedves doktornőnél. Tavaly még teljesen felesleges pénzkidobásnak gondoltuk, így akkor nem jártunk ilyesmin. Idén elsősorban azért mentünk el, hogy legalább így láthassuk a babánkat, mert az előző kisfiunkat egyáltalán nem láttuk. Hatalmas élmény volt, legszívesebben minden nap elmennék és órákig nézegetném, hogy mit csinál odabent. 

Ha még te is gondolkozol rajta, hát ne tedd, foglalj időpontot mihamarabb! Azóta is teljes extázisban vagyok és nem győzök betelni a fotók nézegetésével! Egyszerűen hihetetlen, hogy egy igazi kis emberi lény növekszik a pocakomban. Ahogy ígértem, hoztam nektek néhány fotót is. 

Hamarosan nevet is illene választanunk már ehhez az édes kis pofihoz, de most valamiért nagyon nehezen megy. Nem találjuk az igazit, pedig folyamatosan próbálkozunk. Néha úgy érzem, hogy soha nem is találjuk meg a tökéletes nevet! Az elsőnél pedig olyan könnyen ment. Esetleges ötleteket nagyon szívesen fogadnék! 

 

 

 

 

A 13. Terhesnapló írójaként engedjétek meg, hogy bemutatkozzam nektek!

A nevem Niki és 29 évesen, második gyermekünket várom, aki egy örökmozgó kisfiúnak ígérkezik. Már egészen gyermekkorom óta nagycsaládra, és egy csodálatos férjre vágytam, ahogyan azt a saját családomban mintaképp láthattam. Szerencsésnek mondhatom magam, hiszen teljes családban, szeretetben, két testvérrel nőhettem fel. A családom életem során mindig, mindenben mellettem volt és támogatott még a legnehezebb időkben is.

 

Niki , 2023. január 13.
 
 
 

Hozzászólás

Felhasználónév:
     Jelszó:
X
EZT MÁR OLVASTAD?