Terhesnapló13 - Niki: "Lassan elérkezünk a véghajrába!'

Egy újabb nyugodt hetet tudhatok magam mögött, pénteken töltöttem be a 29. hetet. Lassan elérkezünk a véghajrába!

Az elmúlt egy hétben nem jártam vizsgalatokon, majd a 30 hetes vizsgálat a következő héten lesz esedékes. Kicsit izgulok is miatta, hiszen az előző babánkkal ez a vizsgálat volt az utolsó, ahol akkor még mindent a legnagyobb rendben találtak. Így most sokkal fontosabbnak érzem, hogy alaposan megvizsgálják a babát!

Így a harmadik trimeszterben járva már nehézkes a létezés is. Gondolom annak, aki járt már ebben a cipőben, vagy pedig éppen most viseli ugyanezt a cipőt, annak nem mondok újat azzal, hogy jelenleg sehogy sem jó! Nagyon vártam már ezt az időszakot, igazából a mostani várandóságom minden pillanatát élvezem, de hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem várom most már a végét! Imádom, ahogy a babánk mozog, ahogy reagál az apukája hangjára és érintésére, viszont az alvási nehézségek nagyon megviselnek. Most már hetek óta egyre nehezebben és egyre kevesebbet alszom, ami rányomja a bélyegét a napjaimra is. Emellett sok esetben nem találom a megfelelő testhelyzetet napközben sem, sokszor sem állva sem ülve sem fekve nem kényelmes. Összességében a mostani méreteim már nem mondhatóak kényelmesnek!  Ezeket az érzéseket azonban felülírja az izgatottságom, hogy remélhetőleg ezúttal minden a legnagyobb rendben alakul és nem sokára már a kezemben tarthatom a kisfunkat! Rengetegszer elképzeltem már, hogy milyen is lesz az első találkozás, de szerintem minden képzeletemet felül fogja múlni! Biztos vagyok benne, hogy szerelem lesz első látásra!
 

A 13. Terhesnapló írójaként engedjétek meg, hogy bemutatkozzam nektek!

A nevem Niki és 29 évesen, második gyermekünket várom, aki egy örökmozgó kisfiúnak ígérkezik. Már egészen gyermekkorom óta nagycsaládra, és egy csodálatos férjre vágytam, ahogyan azt a saját családomban mintaképp láthattam. Szerencsésnek mondhatom magam, hiszen teljes családban, szeretetben, két testvérrel nőhettem fel. A családom életem során mindig, mindenben mellettem volt és támogatott még a legnehezebb időkben is.

 

Niki , 2023. január 21.
 
 
 

Hozzászólás

Felhasználónév:
     Jelszó:
X
EZT MÁR OLVASTAD?