Kalas Györgyi: Anyakönyv

Anyakönyv

"Az anyáknak, a leendõ anyáknak, a rettegõ csajoknak és az ijedt pasiknak az Anyakönyvre van szükségük! Egy csaj elmeséli a többi csajnak, hogyan püffednek majd fel a terhesség alatt, hogyan indul a szülés – „a nap fénypontjaként délután végigcsúszott a combomon a nyákdugó, mint valami gusztustalan meztelen csiga” –, hogyan folytatódik – „mintha minden összehúzódásnál egy asztalt akarnának átpréselni a fenekemen” –, hogyan ér véget, s azután a rákövetkezõ hónapokban hogyan kap értelmet az életünk a gyerekkel.

Az Anyakönyvben az a legjobb, hogy a szerzõ, KALAS GYÖRGYI se nem guru, se nem szektás megmondóasszony, hanem érdeklõdõ, a gyereke minden rezdülésére érzékeny újságíró-blogger. Így ráadásul egy jó tollú anya elsõ kézbõl származó élményei mellé megkapjuk egy kismamaközösség leszûrt tapasztalatait is. Az Anyakönyvbõl szerencsére nem az orrszívás technikáját lehet eltanulni, hanem a gyerekre való odafigyelést. Meg hogy mennyire büdös az orrszarvú. Olvasni jobb, mint szülni – kezdje inkább az elõbbivel!

A fenti könyv dedikálására 2009.06.06-án, 20 órakor kerül sor, a 80. Ünnepi Könyvhéten, a Vörösmarty téren, természetesen a Jaffa Kiadó standjánál! Várnak mindenkit szeretettel!

Szily László"
(Jaffa Kiadó)

Hozzászólás

Felhasználónév:
     Jelszó:
X
EZT MÁR OLVASTAD?
X
Nem születtél anyának! - TeakiadóKamaszmentő - TeakiadóBabázz lazán! - TeakiadóMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó
Nem születtél anyának! - Teakiadó