Baranyai B. András: Európai böngésző

Európai böngésző

A böngésző kicsiknek és szülőknek is nagyon hálás műfaj: a közös időtöltés minden alkalommal kicsit más ígérete vonzó és izgalmas is egyben.

Sok és sokféle böngésző kapható itthon is, rendszerint fiktív, de hétköznapi helyszínekkel, eseményekkel, csupa fontos aprósággal, amit a gyerekek imádnak és akad néhány, ami konkrét helyszíneket idéz, mint fővárosunk vagy a legnagyobb magyarországi tó. Nagyon jó táptalaja a beszélgetésnek, az önfeledt játéknak, a képeken keresztül szinte bármivel elő tudunk hozakodni illetve a gyerekek is hajlamosak egy-egy apróságon elidőzve elkezdeni mesélni vagy szerepjátékba hajló mesélésbe kezdeni - a böngészők tényleg csodás tulajdonsága a kreatív használhatóság.

Baranyai B. András böngészőjében a helyszínek valósak, persze tele ilyen-olyan kulturális utalásokkal, más könyvéből ismert szereplőkkel (Londonban Alíz Csodaországban szereplőivel, Budapesten az Amíg utazunk szereplőivel is találkozhatunk). A jellegzetes karakterek, a stílus most sem fog csalódást okozni, nyelvfüggetlensége miatt szuper ajándék külföldi barátainknak is.

Baranyai B. András: Európai böngésző
Pagony, 2014.
2690 Ft

Hozzászólás

Felhasználónév:
     Jelszó:
X
EZT MÁR OLVASTAD?
XGyerünk, anyukám! - Teakiadó