Katherine és Gareth Lucas: Hová bújt? Keresd meg!

Hová bújt? Keresd meg!

Hálás dolog böngészőt nézegetni: egészen sokáig leköti a gyerekek figyelmét a részletgazgag, általában mozgalmas képek sorozata. Akár az irányított, akár a közös keresgélés jó szórakozás, nagyon nem mellesleg a szabad meséléshez is tökéletes táptalaj, harmadsorban pedig viszonylag gyakori, hogy a böngészőkben koncentráltan megjelenik a képi humor, amivel valahogy, igen sajnálatos módon keveset találkoznak a gyerekek. 

A Hová bújt? Keresd meg! c. böngésző vélhetően az állatbarátok nagy kedvence lesz, mert itt csupa állatos képpel találkozunk, ez a képeskönyv annyiban tér el a szokványos böngészőktől, hogy nem képes történetmeséléssel, hanem rengeteg, nagyon színes, kedves állatfigurával operál, egy-egy oldalon ugyanazokat az állatokat vagy állatcsoportokat láthatjuk különböző pózokban és helyzetekben elforgatva, más-más arckifejezéssel és minden oldalon két-három keresgélős feladványt találunk. Pazar grafikák, színpompás állatok és viccesebbnél viccesebb pofák, már a borító színkavalkádja is magával ragadó és nem fogunk csalódni akkor sem, ha már sokadik oldalt lapozzuk, mert a könyv az elejétől a végéig ugyanolyan kedves, vidám képeket rejt és egyébként a feladatok sem olyan egyszerűek, 25 képrejtvényt megfejteni bizony eltart egy darabig. 

Kívül-belül megfelel az egész kicsik és a kisiskolások igényeinek is, strapabíró borító és nagyon erős belső lapok, helyesebbbnél helyesebb állatok oldalról oldalra, amikről aztán a végtelenségig lehet beszélgetni onnan kezdve, hogy hol élnek, van-e ilyen az állatkertben, mért olyan a bundája, mért színváltós stb., ismerjük a kicsik végtelen tudászszomját.

Csodaszép és hasznos ajándék pár hónapos korúaknak, bölcsiseknek, ovisoknak és a kisiskolásoknak is.

Katherine és Gareth Lucas: Hová bújt? Keresd meg!

Centrál Médiacsoport Zrt., 2015

3900 Ft

 

Kovács Andrea

Hozzászólás

Felhasználónév:
     Jelszó:
X
EZT MÁR OLVASTAD?
XBabázz lazán! - Teakiadó