Ina May Gaskin: Útmutató szoptatáshoz

Útmutató szoptatáshoz

Ina May Gaskin másik könyve, az Útmutató szoptatáshoz szintén kötelezõ darab. Minden megtalálható benne, ami ahhoz szükséges, hogy valaki tényleg sikerrel lavírozzon a szoptatás olykor igencsak rögös útján.

Szót ejt a különféle pozíciókról, tévhitekrõl és hiedelmekrõl, esetleges problémákról és megoldásukról, az ösztönök fontosságáról, a fejésrõl. És ami szerintem az egyik leginkább sarkalatos pontja a dolognak: a támogató környezet fontosságáról.

Ina May ebben a könyvben is olvasmányosan, érdekesen avat be mindenkit a szoptatás mûvészetébe, tudása magabiztos és kreatív alapokat adhat a kisbabás anyák kezébe.

A könyvet olvasva olyan érzésünk támadhat, hogy talán mégsem olyan nehéz anyatejjel ellátni egy kisbabát, talán mégsem kell rögvest pánikba esni, amint valami akadályt észlelünk, talán mi is tökéletesen alkalmasak vagyunk erre a feladatra. És miért is ne lennénk?

A kötetben számtalan fotó is látható, ezek sokat segíthetnek az elmélet gyakorlatba történõ átültetése során. (Jaffa Kiadó)

Hozzászólás

Felhasználónév:
     Jelszó:
X
EZT MÁR OLVASTAD?
X
Mi bántja a gyerek lelkét? - TeakiadóBabázz lazán! - TeakiadóKamaszmentő - TeakiadóNem születtél anyának! - Teakiadó
Nem születtél anyának! - Teakiadó