Felnőtteknek

Gyerekeknek

Terhesség, szülés › Család, egészség › Szórakoztató › Mesekönyvek › Leporellók › Versek, mondókák ›

Mesekönyvek

Nem vagyok álmos és nem akarok lefeküdni!<

Nem vagyok álmos és nem akarok lefeküdni!

Lauren Child
Adott egy testvérpár, kis korkülönbséggel: Lola lehet vagy 3-4 éves, Charlie pedig 7-8, mondjuk. A történeteik a hétköznapokról, hétköznapjaikról és egyben minden kisgyerek hétköznapjairól szólnak – a téma örök és nagyjából... »
Bibedombi szörnyhatározó<

Bibedombi szörnyhatározó

Adamik Zsolt
És egy másik Év gyermekkönyve díjas kötet: idén Hanga Réka lett a legjobb gyerekkönyv-illusztrátor a Bibedombi szörnyhatározóval. Az elmúlt év amúgy is Adamik Zsolt nagy menetelése volt, hiszen két nagyszerű könyvet is kiadott.... »
Mit keresett Jakab az ágy alatt? (és mi történt ott vele?)<

Mit keresett Jakab az ágy alatt? (és mi történt ott vele?)

Dániel András
Egy ötéves ovis 6 db üveggolyója az ágy alá gurul. Ki gondolná, hogy kalandból kalandba keveredik, míg megtalálja őket? »
Dinoszaurusz Rex<

Dinoszaurusz Rex

Mátyás Lara
A megunt játékok lehet, hogy nem oda kerülnek, ahol jó nekik - ebből a mesekönyvből ezt és még sok szép dolgot tanulhatnak a kicsik. »
A király, akinek nem volt semmije<

A király, akinek nem volt semmije

Alex Cousseau
Faramuci Birodalomban mindenki dúskál a javakban. Csak a király nem akar birtokolni semmit. Nincs palotája, trónja, ruhája. Ül a földön és vár. Valamire vár...Arra mászkál egy macska, nincs neve, nem akar semmit a királytól,... »
LOGICO PRIMO - Így öltözünk fel<

LOGICO PRIMO - Így öltözünk fel

A LOGICO PRIMO innovatív tanulójáték – az óvodások napirendjébe beépíthetõen – a következõ területek fejlesztéséhez kínál játékos gyakorlatokat: érzékelés, koncentráció, mennyiségek és színek ismerete, térbeli tájékozódás,... »
Mi MICSODA mini - Menjünk együtt vásárolni<

Mi MICSODA mini - Menjünk együtt vásárolni

Mi kapható a piacon? Mi sül a pék kemencéjében? Mit vesz anya Sárinak és Bencének a ruhaboltban? A könyvesboltban játszósarok is várja a legkisebbeket, és felfedezhetünk egy fülhallgatót is a falra akasztva. Vajon mire való?... »
Mi MICSODA mini: Menjünk ki a kertbe!<

Mi MICSODA mini: Menjünk ki a kertbe!

Ez nem az a mesebeli kert, ahol a törpék és az óriások élnek. Itt a pókháló, a fürdõzõ madarak és a cica mellett apa alakja tûnik fel, ahogy kora reggel öntözi, gondozza a kertet. A kis felfedezõ elé tárul a lepkék, a... »
Terka, a világutazó<

Terka, a világutazó

Hohol Ancsa – Boris Juli
Óvodába járni jó, hiszen rengeteg barátra tehet szert az ember, és olyan csodákat élhet meg, amit a szülei elképzelni sem tudnak. Nincs ez másképp Terka esetében sem, akikhez a csoportba egy szép napon megérkezik Flóra és... »
Terka és a varázscsizma<

Terka és a varázscsizma

Hohol Ancsa – Boris Juli
Terkával már találkozhattak a gyerekek, mikor a piacra ment anyukájával, hogy megismerkedjen a zöldségekkel. Ezúttal új kaland vár rá, mikor nagyszüleitõl kap egy pár szépséges gumicsizmát, amirõl egy séta során kiderül,... »

   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15   

X
EZT MÁR OLVASTAD?
X
Kölöknet Könyvfesztivál és vásár