Felnőtteknek

Gyerekeknek

Terhesség, szülés › Család, egészség › Szórakoztató › Mesekönyvek › Leporellók › Versek, mondókák ›

Versek, mondókák

Kollár Árpád-Nagy Norbert<

Kollár Árpád-Nagy Norbert

Milyen madár
Két újonc - legalábbis gyerekkönyv-ügyben újonc - szerző egészen egyedülálló kötete a Milyen madár. Mert bár Kollár "felnőttköltőként" és műfordítóként, Nagy Norbert grafikusként elismert művelője szakmájának,... »
Akinek a lába hatos<

Korszerû mondókák kisbabáknakAkinek a lába hatos

Varró Dániel
Bár nyilván Varró Dani fia, Misike sem nõ majd fel a régi, jól bevált mondókák ismerete nélkül, költõ-mûfordító apukája jóvoltából õ és mostantól minden kisbaba korszerû mondókákat is hallgathat. Korszerûeket, hiszen van bennük... »
Kerekítõ<

Ölbeli játékok, mondókákKerekítõ

Egy sorozat elsõ része a Kerekítõ, melyben olyan mondókák kaptak helyet, amivel a kicsik a bölcsiben, oviban is találkozhatnak. Minden mondóka egyúttal lehetõséget ad szülõnek és gyereknek a közös játékra is, a minõségi... »
Gréta garbója<

Versek óvodásokrólGréta garbója

Finy Petra
Finy Petra Tesó-ügyét talán már nem kell bemutatni a Babanet látogatóinak. Most megjelent a Naphegy Kiadónál a szerzõ elsõ verseskötete. Olyan versekkel, amilyeneket a gyerekeink írnának – ha írnának -, vicces, de nagyon is... »
Best of Bújj-bújj zöld ág<

Best of Bújj-bújj zöld ág

Különlegesség következik, mert most nem könyvet, hanem zenei kiadványt ajánlunk Látogatóink figyelmébe. Két Bújj-bújj zöld ág kiadvánnyal kedveskedett már a Zeneker a legfiatalabb nemzedéknek, amelyek aztán rövid idõ alatt a... »
Százlábú<

Versek óvodásoknakSzázlábú

Bartos Erika
Megjelent Bartos Erika második verseskötete óvodásoknak! Ebben a kötetben ezúttal nem szilvásgombóc és kukásautó alkotja a sorvégi rímeket, hanem mondjuk Elemér doktor, egy Trabant, léggömbök, hóember, évszakok, buborék,... »
A világot kinevetõ ember<

Naszreddin Hodzsa tréfái versbenA világot kinevetõ ember

Mustafa Ruhi Sirin
Tudják-e, hogy miért sikoltozott a lépcsõn leguruló kaftán? Miért fordítva ültem fel a szamárra? Miért teregettem lisztet a szárítókötélre? És hogyan szégyenkezett a betörõ? A szerzõ, Mustafa Ruhi Sirin 1955-ben született... »
A pinty és a többiek<

A pinty és a többiek

Markó Béla
Markó Bélának ebben a kötetében olyan gyermekverseket találhatunk, melyek többségének témáját ezúttal is az állatok szolgáltatják: ilyen a kiadvány címét is adó A pinty és a többiek. De más, valóságban is létezõ állatról... »
Titkosírás<

Titkosírás

Turbuly Lilla – Lakner Zsuzsa
Gyerekkoromban szívesen forgattam a svéd gyermekvers-köteteket. Tetszett, ahogy koppannak a sorvégek, hogy még véletlen sincs egymáshoz idomuló ritmusa, ríme azoknak a verssoroknak, amelyek ráadásul pontosan azokat a... »
Hajnali csillag peremén<

Hajnali csillag peremén

Kovács András Ferenc
Kovács András Ferenc kilencedik verseskötetében az elmúlt 30 évben született 177 költeményét tárja az olvasó elé, hét ciklusra bontva. A versek tematikája és ritmusa, zeneisége ismerõs lehet a szülõknek is Weöres Sándor... »

   1 2 3   

X
EZT MÁR OLVASTAD?
X