Felnőtteknek

Gyerekeknek

Terhesség, szülés › Család, egészség › Szórakoztató › Mesekönyvek › Leporellók › Versek, mondókák ›

Terhesség, szülés

Csodálatos utazás a fogantatástól a születésig<

Csodálatos utazás a fogantatástól a születésig

Alexander Tsiaras- Barry Werth
Hosszú az út két sejt találkozásától egy gyerek megszületéséig, minden tekintetben. Érthetõ hát, hogy minden kismama – és sok leendõ apuka is – szívesen kukucskálna be a babához. Mit kukucskálna? Minden egyes percben tudni... »
Útmutató szüléshez<

Útmutató szüléshez

Ina May Gaskin
Ezt a könyvet minden kismama kezébe belenyomnám, ha tehetném. Sõt, azoknak is ajánlom az elolvasását, akik még csak most tervezgetik a gyerekvállalást. A könyvet egy világszerte ismert bába, Ina May Gaskin írta. Ina May a... »
Gyereket szeretnénk<

avagy hogyan essünk teherbeGyereket szeretnénk

Zita West
Zita West kézikönyve az információk tárháza, minden párnak hasznára válik. Részletesen bemutatja, hogy mi segíti, és mi akadályozza a fogamzást, többek között: mikor és milyen gyakran szeretkezzünk, mikor megy végbe a... »
Hurrá, ikrek!<

Hurrá, ikrek!

Lehoczki Gabriella, Nemeshanyi Zsuzsanna, Rajnai G
„Gratulálok anyuka, itt ketten/hárman vannak” – mondja az UH-s doki elégedetten, te meg lesápadsz, remegsz, és erõsen izzadsz egyszerre. Aztán vagy elmúlik ez a frász és végre vigyorral az arcodon tudod közölni a pároddal, a... »
Áldatlan állapot<

Mi lesz velünk?Áldatlan állapot

Singer Magdolna
Közeledik a karácsony, mely sok családban nem lesz annyira örömteli, mint ahogy gondolnánk. Az elmúlt évben is rengeteg olyan szülõpár volt, akik bár örömmel vállalták és várták gyermeküket, végül szembesültek azzal a ténnyel,... »
Termékenység és fogamzás<

Termékenység és fogamzás

Trewinnard, Karen, Dr.
A terhesség, a szülés és a gyermeknevelés a legnagyobb, legszebb kaland egy pár életében, amelyre éppen ezért készülniük kell. Ebben a könyvben megtalálhatnak minden olyan információt, amelyet a sikeres, természetes úton... »
A szülés árnyékában<

Katarzis vagy krízis?A szülés árnyékában

Kitzinger, Sheila
A szülést követõ boldogtalanságot gyakran a depresszióval azonosítják, és hormonzavar, az anyaság kezdetére jellemzõ szociális nyomás vagy kisgyermekkori élmények hatásának tulajdonítják. Az anyák azonban valójában gyakran nem... »
Koraszülött a családban<

Koraszülött a családban

Görbe Éva
Jelen könyv elsõsorban a koraszülöttet szülõ édesanyáknak íródott. Azokról a tapasztalatokról szól, amelyek segítenek a veszélyek, szövõdmények megelõzésében és ellátásában. Azoknak a betegségeknek a kivédésérõl, amelyek... »
100 ötlet<

A boldog terhesség100 ötlet

Mackonochie, Alison
A könyvecske nélkülözhetetlen útmutató a kismamák számára. A 100 praktikus tanács segítséget nyújt a nõi lét e különleges, izgalmakkal teli idõszakának örömteli átéléséhez. Választ ad a kismamákban leggyakrabban felmerülõ... »
Az élet mágikus kezdete<

Holisztikus kézikönyv a várandóssághoz és a gyermekszüéshezAz élet mágikus kezdete

Deepak Chopra
Chopra, a közismert orvos-filozófus és a kaliforniai Chopra központ másik két munkatársa – szintén holisztikus gyógyítók, a hölgy egyben jóga-tréner és dúla is – ezúttal a tudatosan viselt terhességrõl, a gyermekszülésrõl és az... »

   1 2 3 4   

X
EZT MÁR OLVASTAD?
X
Kölöknet Könyvfesztivál és vásár