Karácsony 5 dinoszaruszos ajándék karácsonyra

5 dinoszaruszos ajándék karácsonyra

Örök slágertéma, mindenki ismer legalább egy gyereket, aki rajong az őslényekért és oda-vissza tudja, melyik mikor élt és vajon húsevő vagy növényevő volt-e. A saját dinópark viszont időnként akkorára dagad, hogy már nem szeretne többet az ember, de mégis jó lenne valami dinós. Ehhez gyűjtöttünk most tippeket.

Mátyás Lara - Dusik Móni: Dinoszarusz Rex

A Toy Story óta mindenki tudja, hogy a játékok önálló életet élnek, ha minden ember eltűnik a közelből. Ebben a könyvben egy játékboltba csöppenünk, ahol a játékok közé csöppen egy bátor dino, komoly kalandokba keverednek a játékot és a nagybetűs szabadságot jelképező repülőt is megjavítják...  Itt rendelhető, 2290 Ft.
 
 
 
MI Micsoda dinoszauruszos matricás füzet
 
A MI Micsoda-sorozat méltán népszerű: információ- és tudásanyag a megfelelő mennyiségben a megfelelő látványvilággal ahhoz, hogy a gyerekek kíváncsiságát felkeltse a világ iránt. A könyvekhez rejtvényekkel, feladatokkal teli füzetek is készülnek, sok-sok matricával ráadásul. Itt rendelhető, 995 Ft.
DJeco dinós nyomda
 
Világszép dinók, kicsi ősember, vulkán és lábnyom egy szettben, hogy a gyerekek kedvükre dekorálhassanak vagy képeket készithessenek velük. Itt rendelhető, 3840 Ft.
 
 
 
Ásatás: Stegosaurus
 
Ifjú paleontológus-jelöltekkel kissé bonyolult lenne igazi ásatásra indulni, de ma már játékként is létezik ilyesmi, pl. ebben a szettben egy Stegosaurus csontváz található, amit ügyesen ki tudnak ásni és összerakni. Itt rendelhető, 2389 Ft.
 
 
T-Rex Expressz Mega Bloks szett
 
A rajzfilm-sorozat egyszerre cuki és informativ, egyszerűen zseninális, ha a gyermek is szereti, akkor egy valóra vált álom lehet, ha saját állomása is lesz. Most 6350 Ft.
 
Nálatok mi volt a legtutibb dinós ajándék?
Kovács Andrea , 2014. december 08.
 
 
 

Hozzászólás

Felhasználónév:
     Jelszó:
X
EZT MÁR OLVASTAD?
X
Mi bántja a gyerek lelkét? - TeakiadóKamaszmentő - TeakiadóNem születtél anyának! - TeakiadóBabázz lazán! - Teakiadó
Nem születtél anyának! - Teakiadó