Nemzetközi Gyermekmentõ Szolgálat

Rendezvények

 

A Gyermekmentõ Szolgálat részben az általa szervezett jótékonysági rendezvények, elõadások bevételeibõl gazdálkodik.

Szervezetünket számos kiváló mûvész, muzsikus támogatja elõadásaival. Kocsis Zoltán zongoramûvész minden év május 30-án megtartott születésnapi koncertjét élete végéig a Gyermekmentõ Szolgálatnak ajánlotta fel. Korábbi koncertfelvételeibõl Kocsis Zoltán és Perényi Miklós átadott számunkra néhányat, s az ezekbõl készített CD és kazetta értékesítése szintén programjaink mûködtetését segíti. Katona Klári "...neked" címû zenei albuma bevételének egy részét ajánlotta fel nekünk. Szolgálatunkat Gulyás Dénes, Ránki Dezsõ, Rost Andrea, Babos Gyula, Charlie, Hobo, az Amadinda együttes és az Auer Vonósnégyes is támogatta.

Igen hamar népszerûvé vált a Fõvárosi Önkormányzattal közösen szervezett kétnapos, ingyenes gyermeknapi rendezvényünk a Városligetben, amely mára az ország legnagyobb gyermekprogramjává nõtte ki magát: a minden év május utolsó hétvégéjén szervezett színes gyermek-majálisra 350-400 ezer látogatót várunk. A programra hazai és határon túli gyermekintézményekbõl is meghívunk hátrányos helyzetû gyerekeket.

Az Egyesület pécsi irodája évente megrendezi a Nemzetközi Gyermekmentõ Szolgálat Napokat.

A karácsony közeledtével minden évben megszaporodnak a jótékonysági rendezvények. Szolgálatunk decemberben több karitatív célú eseményt szervez: színházi estet, operaházi elõadást, karácsonyi fogadást a tagjainknak, támogatóinknak és az általunk támogatott gyerekeknek, a Fõvárosi Önkormányzattal együtt megrendezzük a "Mindenki karácsonyát", ahol sok állami gondozott, nagycsaládban élõ vagy más okokból rászoruló gyermeket vendégelünk és ajándékozunk meg.

 

 

   
X
EZT MÁR OLVASTAD?
X Border Flex Lite és Granudacyn - Mölnlycke