„Babanet – és a Baba Babra közös - Nyereményjáték”

Jelen szabályzat a Babanet.hu által kezelt, karbantartott, https://www.facebook.com/babanet.hu/Facebook oldalon futó „Babanet - és a Baba Babra” c. játékra vonatkozik, (a továbbiakban: Játék), az alábbi feltételekkel.  

„Móra - Montessori- Nyereményjáték”

Jelen szabályzat a Babanet.hu által kezelt, karbantartott, https://www.facebook.com/babanet.hu/ Facebook oldalon futó „Móra - Montessori- Nyereményjáték” c. játékra vonatkozik, (a továbbiakban: Játék), az alábbi feltételekkel.... 

Véget ért a Babanet és a Kaschmir Gold® közös Facebook játéka! - Megvannak a nyertesek!

Kedves Játékosaink! Köszönjük, hogy ilyen szép számmal vettek részt aBabanet és a Kaschmir Gold®  közös Facebook játékában. Megtörtént a random sorsolás, és megszületettek a nyerteseink is.   

Véget ért a Babanet és a MAM Magyarország közös Facebook játéka! - Megvannak a nyertesek!

Kedves Játékosaink! Köszönjük, hogy ilyen szép számmal vettek részt aBabanet és a MAM Magyarország közös Facebook játékában. Megtörtént a random sorsolás, és megszületettek a nyerteseink is.   

Véget ért a Babanet és a Trefl közös Facebook játéka! - Megvannak a nyertesek!

Kedves Játékosaink! Köszönjük, hogy ilyen szép számmal vettek részt a Babanet és a Trefl közös Facebook játékában. Megtörtént a random sorsolás, és megszületettek a nyerteseink is.   
X
EZT MÁR OLVASTAD?