"Itt a nagy nap, ébresztő, kelj fel gyorsan, egy-kettő! Ünnepi hétvége a Gyerek Szigeten

Idén már 15. alkalommal vár kicsiket és nagyokat Magyarország legnagyobb ingyenes családi rendezvénye, a Generali Gyerek Sziget. A június 18-19.-i hétvége az ünneplésé, „szép ruhába” öltözik az egész Gyerek Sziget és ráadásul hosszabb nyitva tartással, új helyszínekkel, tortával és ajándékokkal várja a lurkókat a mulatságra a Születésnap alkalmából.

A Langaléta Garabonciások gólyalábas vezényletével látványos és hangos Gyerek Sziget születésnapi felvonulást tartanak majd a Hajógyári szigeten, ahol szeretettel várják a lurkókat. Végre nem kell korán hazamenni, szombaton 18 óra után is táncolhatnak, mulathatnak majd kicsik és nagyok, hiszen a felvonulás után Szalóki Ági családi koncertje zárja a zenei programokat. Az est fénypontja a Gyerek Sziget óriási, egészséges születésnapi tortája lesz. A szülinap buli házigazdája az Animal Cannibals.

A Nagyszínpad egész hétvégén színes programmal ünnepel: szombat délelőtt a Kabóca Bábszínház legújabb produkciójával, egy marionett bábkoncerttel, amely A dühös lovag címet viseli. Utána táncház lesz a Göncöl Néptáncegyüttessel, sportbemutató aHarmonyStyleDC-vel, majd egy vidám, táncos Kiskalász koncerttel folytatódik a buli. Vasárnap délelőtt Gryllus Vilmos, táncbemutató, Sajtkukacz koncert és az idén új lemezzel jelentkező Rutkai Bori Banda Pizsamátor koncertje zárja a hétvégi programdömpinget.

Jónéhány új helyszín is felépül a szülinapos hétvégére: ügyességi és logikai játékokkal tehetik próbára magukat a vállalkozó kedvű kölykök a Babakötvény játszósarokban, találkozhatnak PomBär macival, a PomBär Kemping Kaland helyszínen, felépül a Manóvilág színes csodahelyszíne, a Drámasátorban igazi mesebeli figurává változhat, aki kalandra vágyik. A Decathlon Sport Park egy a Trambulin Parkkal, a Kipsta foci pályával és ügyességi feladatokkal, fotófallal, valamint egy 5 próbából álló játékkal várja az örökmozgókat - itt igazán próbára tehetik erőnlétüket és ügyességüket a bátrabbak.​ Csak ezen a hétvégén lesz itt az egyik legnépszerűbb program, a Mesés Lovas Udvar, ahol lovas színházi előadások, bemutatók, kézműves foglalkozások és természetesen lovak várják majd a rajongókat.

Persze lesz kézműveskedés, újrahasznosítás, bábozás, környezetvédelem és környeztismeret, bohócok és artisták - minden, amit szeretünk és szerettünk az eddigi Gyerek Szigeteken.

Részletes program: www. gyereksziget.hu

2016. június 17.
 
 
 

Hozzászólás

Felhasználónév:
     Jelszó:
X
EZT MÁR OLVASTAD?
X
Kismackó: A sztárcsatár + Rúgd be, Pepe! - TeakiadóMi bántja a gyerek lelkét? - TeakiadóKamaszmentő - TeakiadóNem születtél anyának! - TeakiadóBabázz lazán! - Teakiadó
Kismackó: A sztárcsatár + Rúgd be, Pepe! - Teakiadó