Mészárosné Kis Edit

Mészárosné Kis Edit

Baba- és szülőfejlesztő

5 gyermekes, túlélésre szakosodott édesanya vagyok. Az élet korántsem tökéletes, és benne mi magunk is leginkább tanulók vagyunk. Életünk legkomolyabb megkeserítője maga az ELVÁRÁS. Mi ehelyett inkább harmóniát és kiegyensúlyozottságot szeretnénk Neked és gyermekednek nyújtani.

A különleges nevelési igényű gyermekektől kezdve a különlegesen tehetségesekig fejlesztettük ki a bejegyeztetett MIRON programot. Ennek lényege, hogy néhány egyszerű napi szokással hozzuk ki a gyermekből a lehető legtöbbet. Kifejezetten kevés idővel rendelkező szülők számára, és a család igényeire és képességeire szabva, az egyensúly megtartására törekedve. Csapatom végigkíséri gyermeked fejlődését PRENATÁLIS kortól akár felnőtt korig. Mivel tudjuk, a gyermek fejlődésében meghatározó a szülő állapota, így szülőfejlesztést is vállalunk. 20 fős csapatommal rendelkezésetekre állunk akár a babamasszázsról, akár fejlesztésről, akár éjszakai sírásokról legyen szó... Ha már nem bírod, mindenképpen fordulj hozzánk, várjuk megkeresésedet!

A múlt eseményei, élményei, amik a soha nem ismert nagymamát, dédit vagy ősanyánkat érték, megdöbbentő mértékben befolyásolják mindennapjainkat.Ebből a kis e-bookból kiderül, mi hogyan hasznosítjuk azt, amit őseink tapasztaltak: http://asztroangyal.hu/miron-holisztikus-eletmod-program-e-book/

X
EZT MÁR OLVASTAD?