Nagy gratula Vincének, hogy még ilyen körülmények között is pelus nélkül boldogul, nagyon ügyes! Szegénykém, néhány erre repdeső gyógymanót már át is poffantottam.
Sara, mi az, amit recept nélkül lehet kapni és H. Elektrolithez hasonló?
Ez a mondat, nagyon jó, nálunk is elférne a falon. Brúnó nem igazán hisztizik (bár néha az is van), de rémesen behangosodik, amikor úgy érzi, hogy kiszorult valamiből. Most napok óta ikreset játszik: ő a Mira ikertestvére, kicsit jól esik neki visszababásodni. (Az én derekamnak mondjuk az ő 15 kilója kevésbé esik jól, de gyanítom, vissza fogom még sírni azt az időszakot, amikor a nyakamba akar csimpaszkodni.)
Ja és a Brú nőtt két centit megint, értelmet nyert számomra a mondás, hogy úgy nyúlik, mint akit húznak.
Alziza, gyere, panaszkodj nekünk, készíts fel, mire számíthatunk.
Lilla, elgondolkoztam még Bí történetén és azt gondolom, hogy az egyébként tök jó, hogy nem hagyják a gyerekeket vadulni.
Ugyanis olyat is hallottam már, aki azt mondta, hogy nem kell rászólni a verekedős gyerekekre (tudom, hogy Bí nem azt csinálta, csak a történetéről jutott eszembe), mert az oviban nem tudja megvédeni magát egy gyerek sem, ha mindig kímélik.
Hát, én ezzel nem értek egyet, szerintem a felnőttek dolga az, hogy megtanítsák a gyerekeknek, hogy nem püföljük egymást, nem így kell megoldani a konfliktusokat. És nem szabad hagyni, hogy valaki agresszíven lépjen fel a többi gyerekkel szemben.
Az más kérdés, hogy meg kell tanítanom a gyerekeimnek, hogyan kerüljék el a kis vadmalacokat.
Ti mit gondoltok?
Tücsi

Pindurka 13+0