Új privát üzeneted érkezett!

Olyan anyákat keresek, akik első, egy év alatti gyermeküket nevelik. Ha szívesen megosztanád velem tapasztalataidat, amiket a gyermeked születése kapcsán átéltél, akkor ezzel nagy segítségemre lennél. Negyedéves pszichológus hallgató vagyok, nekem is vannak gyerekeim (egy 4 és fél és egy másfél éves kisfiú). Talán ezért is kezdett érdekelni az, hogy hogyan birkóznak meg a „kezdő” anyák azzal a változással, ami a baba születésével együtt jár. Ha a napi teendőid közepette találsz egy kis időt, hogy egy kérdőívre válaszolj (ez kb. 60 percet vesz igénybe), akkor ezzel segítesz, hogy megírhassak egy dolgozatot, és talán te is gyarapodnál azáltal, hogy megfogalmazod, átgondolod ezeket a dolgokat. A válaszokat természetesen névtelenül várom, és teljes titoktartással kezelem. E-mail címem: gabor711@freestart.hu Jelentkezéseiteket várva üdvözlettel Gábor Zsuzsa
 
 


Szia Zsuzsa,
szerintem ha a kerdoivet feltenned ide sokkal tobb valszt kapnal, ugy pl. lehet en is kitoltenem neked es elkuldenem a cimedre. Csak egy otlet.
Eniko

[url=http://www.nagyonbaba.hu]Kép[/
 


Én is így gondolom!!!
Nekem egy négy éves fiam és egy 3hónapos lányom van.

Kép

 
 

SZÜLÕK HÁZA - a felnőttekért és gyerekekért Kht.


Áprilisban a Szülők Háza tréninget indít, kisgyermekes szülők részére.

A szülői tréning öt alkalmas, minden alkalom másfél órás.
Az alkalmak érzelmi fejlesztő és kapcsolatépítő gyerekfoglalkozással indulnak, majd ezt követően csoportos beszélgetéseken vehetnek részt az anyukák, apukák.

A beszélgetések során, sok egyéb kérdés mellett, foglalkozunk az esetleges nehézségek, elakadások okaival is. A feldolgozásokat szupervíziós eszközökkel, drámajátékokkal, szituációs játékokkal és tesztekkel segítjük.

Amíg mi beszélgetünk, a gyerekekkel a drámapedagógus foglalkozik, de nem jelent problémát az sem, ha a gyermek >>bekapcsolódik<<, vagy akár egy-egy pillanatra meg is állítja a beszélgetés folyamatát.

A Tréning péntekenként 10.30 - tól 12-ig tart.
1 alkalom 2500 (öt alkalomra összesen12.500) Forint.

ELSÕ ALKALOM: április 7. Péntek
A Tréning minimum 6 fő esetén indul el, és maximum 10 fő jelentkezhet egy csoportba.

Addig is, Gyere el és próbáld ki a >>saját bőrödön<<:
Csütörtökönként 10.30.-tól 12 óráig az >>Éden<< játszóházban szeretettel várunk!

Jelentkezni lehet:
- Személyesen, a Bálint Házban (Révay utca 16)
- Telefonon: 06-30/ 942-3699-es számon
- Emailben: info@szulokhaza.hu

www.szulokhaza.hu
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Anyaságról

Jegyzetfüzet:

 

XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó