Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok! Várnám azon kismamák jelentkezését, akik egyedül, párjuk nélkül várják gyermeküket!
 


Szia Etelka!

Egy kicsit mas a helyzetem...de azert hasonlo voltKép!
Aaront (3 3/4 eves) vartam szinte egyedül, a papaja nem akarta öt, de azert tartottuk a kapcsolatot. Bar ez neha igy talan nagyobb teher volt es jobban fajt, mintha nem is lattam volna. Aztan miutan megszületett, nagyon örült a fianak, es törödik is vele azota is. De a mi kapcsolatunknak vege, illetve, hat azert baratsag az van,a mi, es Aaron kedveert is.
Most lesz Rebecca egy eves, masik papatol, aki nagyon örül a lanyanak es vele együtt vartuk Rebit!
Sok eröt es kitartast kivanok Neked!
Kryss

Szep napot, jo kedvet!
Kryss
Aaron (1999.X.13.)
Rebecca (2002.VII.23.)
Lea (2008.VI.19.)
Miriam (2010.X. 8.)
 
 


Sziasztok!
Én is egyedül vállaltam. Igazából én nagyon akartam Őt az apja meg nem. És elküldtem a fenébe...az apját! Így maradtunk ketten, meg a családom, apu, anyu, tesóm.....Akik imádjuk Őt! Én úgy éreztem már ideje babázni. 24 évesen szültem Kép és egy percig sem bántam meg.

Most lesz 16 hónapos, de apuka még nem is látta!! Erre mit mondjak? Nekem nem kell, a kislányomnak majd biztosan fog, de nem tudok mit tenni!! Egyébként őszintén szólva én bevállalnék még egy babát így egyedül..sokkal egyszerűbb.....

Ti hol éltek???
Pussz
Enikő

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged
 
 

 
 

Szia Enikö!

Gratulalok a kislanyodhoz, nagyon szepKép! Büszke lehetsz Ra is es magadra is!
Es az pedig szegyen, hogy az apja feletek se nez. De sajnos vannak ilyen emberekKép...De talan ha ö ilyen, jobb is, hogy nem tartja a lanyaval sem a kapcsolatot...
HAt, hogy en egyedül vallaltam-e volna meg egy babat...nehez megmondani. Nagyon akartam, hogy legyen kistestver, de feltem, hogy nem birom egyedül. Tudni kell hozza, hogy en Ausztriaban elek, a csaladom meg Magyarorszagon. Igy segitsegem semmi. Illetve, hat most Rebecca papaja. De az ö edesanyja is messzebb van, videken el.
De abban igazad van, hogy sokminden sokkal egyszerübb, ha az embernek egyedül kell dönteseket hozni. Fura is volt, hogy most abba is bele kellett tanulnom, hogy nem csak ket gyerek, hanem meg egy papa is van itt allandoan(amikor nem dolgozik).
Es Te azt el sem tudod kepzelni, hogy a masodik gyereknek papaja legyen? Mert hogy azt irtad, hogy igy egyedül is bevallanal meg egy gyereket.

Na hat most ennyi sikeredett,
majd folytatjukKép
Kryss

Szep napot, jo kedvet!
Kryss
Aaron (1999.X.13.)
Rebecca (2002.VII.23.)
Lea (2008.VI.19.)
Miriam (2010.X. 8.)
 
 


Kryss? Etelka? Vagytok? Kép
Dumcsizzunk. Akár priviben Kép
Pussz
Enikő

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged
 
 


Sziasztok!

Én most vállaltam a babámat, egyedül. Majd kiderül, milyen lesz, semmiért nem adnám a kicsit, pedig még csak 8 hetes. Az apját én hagytam ott, még mielőtt kiderült a baba. Akarta ő visszacsinálni a dolgokat, de előtte már túl sok szemétséget csinált.
Így most marad az enyém az áfonyám, meg a szüleimé, tesóimé. Ráadásul van egy csodálatos barátnőm is hozzá. Kép

Puszi mindenkinek Kép
Kinga
 
 


Szia Kinga!

Gratulálok és sok sikert!
Szép az élet kettesben, több öröm van mint nehézség. Élvezd a babát, gyorsan elszalad az idő (amikor meg újabb örömök várnak rátok!)

Kati , Liliom (sz. 2002.okt.10)
 
 


Kinga!

Sok türelmet a babadhoz, es tenyleg van annak elönye, ha egyedül neveled...De azert en most annak a hatranyit elvezem, hogy nem nevelem egyedül...a masodikat!!!Kép Szoval annak az elönyeit elvezem, hogy velünk van egy papa!Kép

Enikö,
jarsz meg neha erre?
Bocsi, de csak most tünt fel az oktoberi valaszod!


Kyrss

Szep napot, jo kedvet!
Kryss
Aaron (1999.X.13.)
Rebecca (2002.VII.23.)
Lea (2008.VI.19.)
Miriam (2010.X. 8.)
 
 


Sziasztok!

Szép a lányod neve, Kati! Egyelőre jó így, egyedül, és én is azt hiszem, nem lesz gáz. Most azt találtam ki, hogy mennyivel egyszerűbb lesz így megoldani, hogy mellettem alhasson a pici, az én ágyamban. Kép

Kryss! Neked grat a két gyerkőchöz, meg az új Papához, ezek szerint abszolút túlélhető a dolog. Kép
Pussz, Kinga
 
 


Szia Kinga!
Remélem jól vagytok. Nem írtál a babádról, hogy hívják?
Na persze, én sem írtam semmit. Hát, Angliában lakunk. Barátommal másfél éve szakítottunk (vagyis ő szakított). Azért azóta már rájött, hogy egy kisbaba nem szörnyeteg. Úgyhogy szerencsénk van, rendszeresen látják egymást, sőt néha rá is hagyhatom.
A Liliom olyan választás volt, hogy magyar nevet akartam, de az angolok is könnyen kiejthessék. Az az egyetlen hátránya, hogy Lilinek hívjuk, ami it nagyon népszerű, Lilly.
Az ágyban tényleg jó egyedül, reggel ott szoktam szoptatni.
Na mennem kell, mielőtt a főnök letol.
Kati
 
 


Én csak azt szeretném megkérdezni a gyermeket egyedül vállalóktól, hogy:mielőtt megfogant a kicsi:nem beszéltek soha a párjukkal a gyermekvállalásról,párjuk gyermekekhez fűződő viszonyáról?:oO Erre nagyon kíváncsi lennék...

Kryss:Először is gratula a név választáshoz!Mindkét gyermeked neve nagyon szér és eredeti.Milyen az új apuka kapcsolata Aaronnal?S Aaronnak vele? Egy barátnőm hasonlóan járt, egyedül maradt a babájával, de a második férje a nevére vette azt gyermeket is, annyira szerette.(szerintem ez igen ritka.nem saját gyermeket sajátként felnevelni,de előfordul)
 


Rachel
Mi beszéltünk, igen. Nem akart gyereket, az ő szemében ez volt a legrosszabb, ami valaha is megeshet. Na de a teherbeeséshez kettő ember kell! És a fogamzásgátlás sem csak az én felelősségem (ne tudd meg, hogy őt az mennyire nem érdekelte).
Tehát nem volt megtervezve a baba. Remélem nem úgy gondolod, hogy el kellett volna vetetnem, mert a hapsim a teszt után két héttel elhagyott.
Anyukám abban a tévhitben él, hogy én a baba és a barátom között választottam. Ez egyáltalán nem így volt, egyetlen választásom a dologban, hogy a babát kihordtam. Egy percig sem bántam meg, gyönyörű szép kislányunk van.
Na és akkor ki járt jobban? Én, aki minden mosolyát, nevetését és ölelését élvezhetem, vagy apuka, aki egy héten egyszer látja?
Kati
 
 


Kinga
Hogy vagytok? Hogy van a pici?
Kati
 
 


Sziasztok!!! Befogadtok??? En 1 idegen orszagban, 1 szupppper férj mellett, és 1 Tündéri Baba mellet érzem magam sokszor maganyosnak... Nincs, akinek elmondjam a bajaim... Jajjj, ugy szégyenlem magam!!!
Vendég
 


Kukacz!

Frankón nem értelelk. És ne hidd, hogy már megint valaki, aki rád szállt. De tényleg. Eza topik azoké, akiknek a párjuk lelécelt, nem azoké, akik jhó dolgukban nem tudják, hogy mit csináljanak. Idejöszz, hog yszuper a férjed, a 35 év felettiekhez, hogy te még csak 32 vagy. Nem akarsz a vakok iskolájában vetíteni vagy a siketeknél hangversenyt rendezni? Most komolyan? Miért csinálod?
Menj nyelviskolába, baba-mam klubba, játszótérre, tornázni,vagy egy pszi-hoz, akárhová, ahová a többi svájci anyuka jár, de ne nyafogj folyton!
hello73
 


Hello Hello! Részben jogos a taps... Marmint, hogy ez nem az én topic-om.Imadom a Férjem, a Fiam, Mindkettö Tündér, viszont én almatlansagban szenvedek. Napi 4-5 orat alszom, nem tudok többet, és éjszaka néha sokmindenröl elgondolkodom! Aranyos a vakok iskolaja stb...Kép Komolyan jot nevettem!
A 35 felettiekhez azért mentem, mert ott van néhany lany, Akit szeretek, eleinte volt Malacka, aztan meg Nyanya és Gyuzsu. Ha visszaolvasol OTT, megkérdeztem, hogy jöhetek-e? Szivesen fogadtak. Es jarnak oda mas fiatalok is, vagy jartak, pld Sasha, aki 23 éves (asszem...).
Negativ lennék? Nem mindig. Néha igen.Pozitiv topic-okba is szoktam irni, ha nem vetted volna észre, elidétlenkedtünk baratnéimmel néhany topic-ot...En nyitottam a dokidicséröt, a gif-ekbe is sok jopofa vicket tettem fel. Nem vagyok mindig rosszkedvü!!!Es mas Lanyok (akiket szintén szeretek!!!)is szoktak panaszkodni néha, pld Zsunya, hogy depis, vagy Solya, hogy honvagya van.
Amugy meg ne hidd, hogy nem csinalok semmit, csak ülök, és sajnalom magam!!! A Férjem nem unatkozik mellettem, a Fiam többemberes baba, soksok figyelmet igényel, nem unatkozom!!!
Nyelviskolat épp most fejeztem be,jarok uszni,keramiazni, festeni, szalvétazni, porcelanozni, jatszotérre, muzeumokba, irok, olvasok, sajna nem tölti ki a napom mindez... Ezért volt jo a babanet. De rosszul sült el. Sajnalom, hogy zavartalak benneteket ITT, nem volt szandékomban. S mivel TE kulturalt levelet irtal, kulturaltan bucsuzom. Tovabbi jo babanetezést!!!

Talan tul messzire mentem. Komplikalt vagyok ide...

"Mi masért lenne, hogy a dallam
ha néha-néha még elötör,
mégis röhejt fakaszt a népböl,
ha nem a sok hangszereléstöl?"(L.M.)

EZ VOLT A BAJ.
Vendég
 


Sziasztok!

Bocs,hogy elmaradtam,volt közben egy vizsgaidőszak is és írkálok máshová is!

Kati!A baba Bendegúz,mert az AFP-s uh-n azt mondták,hogy esetleg kisfiú.A barátnőm szerint mindenképpen,de a doki megnyugtatta,hogy nem a kukaca olyan nagy a babónak,hanem a köldökzsinórja. Kép
Tudod,mi a gáz?Hogy mi még terveztük is babócát.Ilyen az élet!

Napsugaras szép napot!

Kinga
 
 


Szia Kinga!
Félreértettelek, azt hittem már megvan a baba. Akkor még élvezed (?) a kismamaságot.. Érezted már mozogni?
Nem lehet könnyű várandósan tanulni. Én végig dolgoztam a terhességet (38 hétig!!), leginkább a koncentrációval volt gond, mert olyan álmos voltam mindig.
Barátnőm is babát vár (ő is Kinga), neki már nagy a hasa. Nyáron megyünk Magyarországra, látogatni! Alig várom.
Kati
 
 


Szia Kati!

Aha,most már élvezem.Vége a vizsgaidőszaknak és így sokkal jobb.Tegnap mozdult meg először,23.06-kor.Viszont kapásból nagy banzájt rendezett.
A te babád mennyi idős?Lehet,hogy már írtad,de igazad van:koncentráció zéró.
Néha nekem is nagyon nagy a hasam,szerintem olyankor elől van a rosszcsont,máskor olyan átlagos.
Rájöttem,idén lesz 4 éves a nagylányod!Trallala,még nem hülyültem el-teljesen!
Hiányzik Mo?

Kinga
 
 


Kinga,
Nem akarok szemétkedni, de nincs nagylányom. (Bár csak tudnám, hogy kell a vigyorgó fejet iderakni!!!) Lili 16 hónapos, pont ma.
Ő is mindig kinyomta a fejét, főleg, ha lefeküdtem v. a kádban ültem. Hiányzik az az érzés néha...
Aztán szüléskor kiderült, hogy faros. Tehát a popsiját paskoltam én, nem a fejét.
Jól sikerültek a vizsgáid? Mit tanulsz?
Kati
 
 


Bocs Kati,
nemtom hogyan számoltam el,hogy aki 2002-ben született,az 4 éves.Most éghet a fejem,mert gazdasági agrármérnök vagyok/leszek.Szóval azért 2003-4-ből ki kellett volna tudnom vonni 2002-t.BOCS!
Vigyorgó fej: kettőspont és zárójel egyik fele, ha ráviszed az ábrára az egeret,ki is írja.

Vizsgák sikerültek,valamivel jobbra,mint 4.00,de nemtom pontosan.A végére elfáradtam és már nem volt bennem lendület,de a 3-as is jó jegy.

Popsipaskolás: Kép

Kinga
 
 


Kép
Tényleg! Pedig már próbáltam néhányszor. Egyszer kiírta, hogy "hiba, nincs Kép szimbólum" és ott volt!
 
 


KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépGrat.

Kinga
 
 


Sziasztok! Nem egészen a ti problémátok, de én is meglehetősen magányosnak érzem magam néha itthon a kicsivel...
Pest belvárosában lakunk-nincs kedvetek mamma-klubot csinálni? Meg kölcsönös babaőrzést esetleg, ilyesmiket?
 
 


Most látom a leveled Kukacz, azt hiszem, hasonló a problémánk egy kicsit..nyissunk egy topikot, néha magányos 32 évesek címmel?
Lányok, tényleg annyira elüt a mi problémánk a tiétektől? Magányosnak lenni nem csak magányosan nevelt gyerekkel lehet.
 
 


Kedves magányos kismamák!
Ne győzzétek meg egymást arról, hogy milyen jó egyedül gyereket nevelni! Inkább azon legyetek, hogy megtaláljátok ti is a hozzátok illő társat, hiszen lehet, hogy eleinte könnyűnek tűnik az egyedüllét (egyedül kell dönteni stb.), de ha nő a gyerek előfordul, hogy úgy érzi az ember, hogy még a két szülő is kevés néha Kép
Akinek fia van, annál az apuka kérdés fontossága hatványozódik, hiszen ne felejtsétek, fiút bármelyik nő képes szűlni, de férfit csak férfi tud nevelni.

Jubi

Kép
Kép
Kép
 
 


Bár én sem tartozom ide, és elnézést kérek, amiért nem bírok lakatot tenni az ujjaimra Kép, csak kiegészíteném egy mondatban juborka gondolatát:

A lányoknak is nagyon kell az apuci. Egy jó apa mellett a kislány felnőve nem fog küzdeni a nőiségét érintő problémákkal (általában), mert az apa dicséri, bókol neki, így nőies és magabiztos nővé tud válni. Kép

Virág
Virág
 


Ez egy hihetetlen sztori! A barátnőmnél 19 hetesen diagnosztizálták a terhességet,pedig 2x volt dokinál és 2 tesztet is csinált!A barátja már januárban elhagyta, hallani sem akar a babáról. Totál el van keseredve. Mit mondjak neki????
 
 


Esetleg örökbe adhatja. Létezik nyílt örökbefogadás, ahol ő dönti el, kihez kerül a baba, így nyugodtabban engedheti el.
 
 


"Inkább azon legyetek, hogy megtaláljátok ti is a hozzátok illő társat, hiszen lehet, hogy eleinte könnyűnek tűnik az egyedüllét..."

Juborka, az egyedüllét eleinte nem könnyü, ezt senki sem mondja. Ha visszaemlékszel, milyen volt egy újszülöttel foglalkozni éjjel-nappal, és hozzáképzeled, hogy SEMMI segítséget nem kapsz, ill. a nap végén nincs kivel beszélgetned... Annál viszont fontosabb dolgok is vannak az életben, mint társat keresni. Ha összejön, én annak nagyon fogok örülni. Viszont én így is teljes ember vagyok, nem csak párkapcsolatban. Én inkább azon leszek, hogy nevelem a kislányomat. Ami igen is jó, hapsi ide vagy oda.

Ja, és apuci van, csak nem lakik velünk. Kép

Kati
 
 


sziasztok!

Ritkán szoktam irogatni, és úgy megörültem, hogy van ez a topic. Már leírtam a kicsit szomorú történetemet az abortusz topicban. az én kisfiam sem találkozott soha az apukájával, pontosabban kb. fél évente elmegy mellettünk az utcán. Tudja, hogy a fia és elfordul. Én kiboulok a kisfiam, aki 3 éves nem érti. ( a vérszerinti apa egy ideig akarta a kisfiunkat aztán mégse) Szerintem nehéz dolog egyedül lenni, pedig én nem is vagyok annyira egyedül, mert a barátommal lassan 2 éve együtt élünk és imádják egymást a kisfiammal. De mégis vannak dolgok, amikben teljesen egyedül vagyok. És azért megvallom nehéz. Főleg azért mert 20 évesen szültem, az emberek tele vannak előítéletekkel. Olyat is hallottam, hogy a hátam mögött olyanokat mondtak, hogy ilyen olyan nő lehetek, mert nem maradt mellettem a gyerekem apja.
Pedig a mai napig fennáll a lehetőség a vérszerinti apa számára, hogy találkozzon a kisfiával egyszerűen nem érdekli, hogy a pici a világon van. Ebben van vkinek tapasztalata, mit kéne tennem az utcán, amikor elmegy mellettünk?
Dorothy
ui:bocsi ha kicsit kuszán írtam, csak siettem
 


Szia Dorothy!
Ez olyan régimódi hozzáállás, hogy az anyát kipletykálják, lek...zák, de bezzeg a férfinak oké, hogy lelép Kép
Én tudok egy hasonló esetröl (ismerös ismeröse), a kislány már iskoláskorú. Amikor a városban összefutnak, azt mondja "anya, ez az apám?"
Csak azt tudom tanácsolni, higgy abban, hogy a fiad így is teljes életet élhet, és adj meg neki mindent, amit tudsz (nem anyagiakra gondolok). Ezenkívül próbálj meg nem elötte kiborulni, ö még túl kicsi ahhoz, hogy ezzel megküzdjön. Tudom, néha nehéz. Támaszkodj a családra, barátodra.
Nem olvastam a másik topikot, nem ismerem a történeted. Látta már egyáltalán a fiút az apja? Mit szólt hozzá?
Kati
 
 


Szisztok!
Muszáj leírnom a bánatomat! A párommal 2 éve vagyunk (voltunk) együtt amikor terhes lettem. Ő vállalta a babát szó nélkül, aminek nagyon örültem, mert így 27 évesen már nagyon vágytam rá. Mivel nem laktunk együtt megbeszéltük, hogy odaköltözök hozzájuk. Sajnos nem problémamentes a terhességem (26. hétben járok), és nagyon sokat kell feküdnöm, ezért valahogy húzódott az odaköltözés, mert itthon mégis jobb feküdni, mint anyóséknál. Megbeszéltük, hogy augusztusba mindenféleképp odaköltözök, de sajnos történt valami. Nem tudom megmondani, hogy mi, de az utóbbi 1-2 hónapba nagyon elhidegült tőlem. Én döntés elé állítottam, akkor azt hittem, hogy majd azt modja, hogy nincs ezen min gondolkodni, mert szeret engem, de mégsem így alakult. Jelenleg ott tartunk, hogy Ő mindenféleképp vállalni akarja a fiát, mindent meg akar tenni érte csak épp nélkülem. Még nem mondta ezt ki, de úgy érzem, hogy nem akar engem! Pedig jól meg voltunk és nem értem mi történt vele. Vagy csak egyszerűen bepánikolt! Most itthon vagyok a szüleimmel és nagyon szenvedek! Nagyon fáj, hogy nincs velem, amikor a legnagyobb szükségem lenne rá! El sem tudom képzelni, hogy hogyan fog alakulni az életünk! Annyira szeretném vele együtt végig csinálni ezt az egészet! Persze ha nem így alakul akkor is mindent megteszek a fiamért és nagyon boldog leszek, hogy Ő van nekem! A szüleim, barátaim is mindenben támogatnak, segítenek, de mégis egy igazi családra vágyok!
Én most még reménykedek, hogy nem kell társ nélkül maradnom, mert hát hiába vállalja az apaságot az nem ugyanaz!

Györesz

Kép
Kép
 


Györesz,
Ez egy olyan alkalom, amikor nem nagyon lehet tanácsot adni. Arra gondoltam, hogy nálatok még nem késö, megpróbálhatjátok még egyszer, együtt. De ne felejtsd el, ha a barátod nem akar maradni, akkor ö sem lesz boldog és te sem. Tehát ne essetek abba a hibába, hogy CSAK a baba miatt maradtok együtt. Nem biztos, hogy jobb lesz úgy neki. (Lehetséges két ember számára, hogy kultúráltan éljenek együtt, ha már elmúlt a szerelem, de ez nem mindenkinek sikerül, föleg ha csak az egyik félnél múlt el)
A másik, ami egyáltalán nem fog vigasztalni, ha már tutira vége, akkor jobb most, mint közvetlenül a szülés után, vagy néhány hónapos korában. Bocsánat, nem jobb, csak a második még nehezebb. Mert így eleve úgy indulnál neki, hogy egyedül vagy, tudod hogy állnak a dolgok, és nem támaszkodsz a barátodra annyira, és utána hirtelen egyedül maradsz.
Akármilyen fájdalmas, vannak dolgok, amin nem tudsz változtatni. Volt egy elönye annak, hogy mi terhesen szakítottunk - nem lehetett zülleni, vigyáznom kellett magamra, testileg ÉS lelkileg.
Kívánom, hogy megoldódjon a helyzeted. Ne aggódj túl sokat, és ne felejtsd, sok mindenre képes egy anya, akár férj nélkül is!
Kép Kati
 
 


Kati!
Nagyon köszönöm a biztatást! Én is remélem, hogy megoldódnak a dolgok vagy így, vagy úgy!
Györesz

Kép
Kép
 


Van valaki aki jelenleg kismama és egyedül várja a babáját?
Györesz

Kép
Kép
 


Szia!

Amint már írtam én egyedül voltam a terehességem nagy részében; azért én is jó leszek?
szerintem egy dolgot tehetsz, próbálj beszélni a pici apukájával. az én történetem ebből a szempontból is szomorú, mert velem nem volt hajlandó megbeszélni a problémáit az apukája, váltig állította, hogy akarja a fiát, aztán a 8ik hónapban jött egy 180 fokos fordulat és már őt sem akarta.Mostmár tudomást sem vesz a fiáról. Én véletlenül lettem terhes, de megbeszéltük, hogy megtartjuk, ameddig az edzőnk bele nem szólt olyan volt, mint egy lányálom; együtt nézegettük a terheskönyvben, hogy mekkora a pici; aztán addig tömték a fejét ameddig elhagyott eleinte csak engem és esküdözött égre-földre hogy törődni fog a fiával, aztán ahogy írtam nem vesz róla tudomást.
Mindenesetre jobb, ha tisztavizet öntetsz a barátoddal a pohárba; fontos lenne tudnod, hogy mire számíthatsz a szülés után. Ott akar-e lenni a szülésnél, a gyerek anyakönyvezéséhez a papírok, külön fogtok-e lakni, tartozik neked annyival, hogy ezt előre megbeszéljétek. Biztonságos környezet kell a pöttömnek. Nem szabad idegeskedni, de pontosan tudom min mész át, én nagyon sokáig reménykedtem, hogy visszajön hozzánk a kisfiam apja, mert hatalmas szerelem volt köztünk és úgy éreztem, hogy vele akarok megöregedni. Próbáld meg magad felkészíteni lelkileg azért arra, hogy mi lesz ha nem maradtok együtt. Nem szadab hagynod, hogy elrontsa a legszebb pillanatokat, ne a magányra koncentrálj, csak a pozitív dolgokra!
Kitartás.
dorothy
Dorothy
 


Szia Dorothy!
Aranyos vagy hogy írtál, de szerencsére rendeződni látszanak a dolgok! Pont tegnap volt nálam, hogy mindent megbeszéljünk! Szeretjük egymást, bár ezt az érzést újra fel kell fűteni és úgy döntöttünk, hogy a piciért muszáj megpróbálnunk mindent. Remélem sikerülni fog, de ha mégse, akkor legalább elmondhatjuk, hogy mi megpróbáltuk! A kispapa totál bepánikolt és most próbál lenyugodni, mert rájött sok mindenre! Rájött, hogy szeret és hogy nem szeretne hétvégi apuka lenni! Majd meglátjuk hogy alakul!
Mégegyszer köszi, hogy írtál és remélem azóta a Te életed is rendeződött és boldog vagy!
Györesz

Kép
Kép
 


Sziasztok!

Györesz, Dorothy, le a kalappal előttetek! Én nem a saját gyermekem oldaláról tapasztaltam meg mindezt, hanem én voltam az a gyerek, akit az apja még nem is látott. Azóta sem kíváncsi sem rám, sem az unokájára. Mit ne mondjak, én sem rá. Az anyám maximálisan helytállt, becsületben felnevelt, és nem lett semmi "gebasz" abból, hogy csonka családban nőttem fel.
Kívánom, hogy találjátok meg a társatokat, aki megérdemli a Ti és gyermekeitek szeretetét!

-Dirtha-
 
 


SZÜLÕK HÁZA - a felnőttekért és gyerekekért Kht.


Áprilisban a Szülők Háza tréninget indít, kisgyermekes szülők részére.

A szülői tréning öt alkalmas, minden alkalom másfél órás.
Az alkalmak érzelmi fejlesztő és kapcsolatépítő gyerekfoglalkozással indulnak, majd ezt követően csoportos beszélgetéseken vehetnek részt az anyukák, apukák.

A beszélgetések során, sok egyéb kérdés mellett, foglalkozunk az esetleges nehézségek, elakadások okaival is. A feldolgozásokat szupervíziós eszközökkel, drámajátékokkal, szituációs játékokkal és tesztekkel segítjük.

Amíg mi beszélgetünk, a gyerekekkel a drámapedagógus foglalkozik, de nem jelent problémát az sem, ha a gyermek >>bekapcsolódik<<, vagy akár egy-egy pillanatra meg is állítja a beszélgetés folyamatát.

A Tréning péntekenként 10.30 - tól 12-ig tart.
1 alkalom 2500 (öt alkalomra összesen12.500) Forint.

ELSÕ ALKALOM: április 7. Péntek
A Tréning minimum 6 fő esetén indul el, és maximum 10 fő jelentkezhet egy csoportba.

Addig is, Gyere el és próbáld ki a >>saját bőrödön<<:
Csütörtökönként 10.30.-tól 12 óráig az >>Éden<< játszóházban szeretettel várunk!

Jelentkezni lehet:
- Személyesen, a Bálint Házban (Révay utca 16)
- Telefonon: 06-30/ 942-3699-es számon
- Emailben: info@szulokhaza.hu

www.szulokhaza.hu
 
 


Na, ide sem mostanában írtak... Ami végülis jó, mert nem a legszerencsésebb egyedül babát várni, de szívesen beszélgetnék olyanokkal, akik partner nélkül vannak, és büszkén vállalják nagy pocakjukat egyedül is.
Vendég
 


Sziasztok!
Bocsánat, hogy a topicotokba befurakodok, de egy nagyon klassz koncertre hívnám fel a figyelmeteket!
Köszönöm, hogy elolvassátok.


Muzsikával az újszülöttekért
- jótékonysági gálakoncert a Gólyahír Egyesület javára -Időpontja: 2007. november 03. szombat - 16h

Helyszíne: Otthon Művelődési Ház - Bp. XXIII. kerület (Soroksár)
Szitás u. 112.
(a Hősök terei Templomtól egy percre)Műsorunkban felejthetetlen dallamok hangzanak fel
egyebek mellett Puccini -A bohémélet, Gounod-Faust, Donizetti -A szerelmi bájital
és Donizetti -Don Pasquale című operáiból!


Fellépnek a Magyar Állami Operaház művészei:

Cecília Loyd, Boross Csilla, Csák József, Szvétek László, Vághelyi Gábor, Ghillány Márta
Németh Mónika, Szentidai Szilvia, Töreky Katalin, Angyal Enikő, Czira Judit, Réder Katalin
Zongorán közreműködnek: Katona Anikó és Köteles Géza
"Szívből reméljük, e nemes cél érdekében sokan döntenek majd úgy, hogy részesei kívánnak lenni e remek szórakozást ígérő koncertnek, és adomány-tartalmú jegyeik megvásárlásával segítik a Gólyahír Egyesület munkáját!"
Jegyek 2007. október 1-től válthatók 2000 Ft-os áron az Operaház jegypénztáraiban, vagy elővételben a Gólyahír Egyesületnél, számlára befizetve a jegy árát 2000Ft/fő
név megjelöléssel, (a jegyek a koncert előtt a helyszínen vehetők majd át).
Érd és Vidéke Takarékszövetkezet: 64800073 - 10705005

Kép
Kép
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Anyaságról

Jegyzetfüzet:

 

XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó