Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!!

Kislányra vágyom,már nevet is választottunk,Dorka Petra.
De ha fiú lesz sem esem kétségbe,tényleg az a lényeg hogy egészséges legyen:)
Gratula Bálintnak,nagyon ügyi:):):):):)
Adri jó rég voltál,tessék jelentkezni!!!
Puszi:Móni

Kép
 
 


Sziasztok!

Bocsi, megint eltűntem... :oops: Rékuc kicsit náthás. :cry: De szerencsére nem lázas!
Fiúk mától ugye itthon csépelik egymást majd' 2 hétig! :? Negyed órája jöttem meg a fogorvostól - gyökértömés volt. Szerencsére semmit nem éreztem belőle! :wink:
Szóval nálunk (is) zajlik az élet!

Míg el nem felejtem: mindkettőtöknek köszönöm Nándi nevében is a köszöntést!!!

Most megint elviharzok, mert lassan indulni kell az úszásra.

Puszi Nektek és kellemes hosszúúúúúúúúhétvégét!
 
 


Sziasztok!

Jó régen jöttem, bocs........
Mi még mindig 2in1...de már nagyon mennék!
Szeptemberben egy hetet kórházban is töltöttem, volt egy kis gond, szerencsére nem a babával......Azóta viszont a vérnyomim is vacakol, még jó, hogy csak most jött elő...gyógyszert is szedek rá....

Szóval így a vége felé már kínlódás tényleg..... :roll:

Padlástérrel kész lettünk, ki van takarítva, babaszoba fogadóképes....majd dobok néhány képet!

Denizsa, Radra!
Nagyon édik a gyerkőcök!!

Móni!
Már te is az afp-nél jársz?? Nálunk is a 18. héten már látszott, hogy fiú!! :)

Akkor néhány kép:

36 hetes pocak:
Kép

Ágoston-lakosztály:
Kép

Járgány és útra kész táska:
Kép

Na puszi nektek, majd jelentkezek, ha lesz valami!

Ditta

Kép

Kép
 
 

 
 

Sziasztok!

Hosszú hétvége kinek hogy telt? Nekünk jól, csak gyorsan :lol:

Móni :) Nagyon szép neveket választottatok!! :D Én onnan "tudtam", hogy másodjára is fiam lesz, hogy nem volt semmi névötletünk :mrgreen: :lol: persze lányneveink voltak :lol: És hogy vagy?? Pocak?

Adri :) Rékának és fogadnak bulást!!! ++++++++ Hogy-hogy 2 hétig otthon lesznek a srácok? ilyen hosszú a szünet? Nálunk lesz ovi, Bálint már alig várja :D

Ditta :) De jó, hogy írtál!! :D Nagyon szép a pocak és lakosztály is gyönyörűű!! Vérnyomihoz ++++ Tényleg a finishben vagy, drukkolok nagyon!!!!!!!

Puszi,
Zsuzsa

Kép
Kép
 
 


Sziasztok!!!

Képzeljétek KISLÁNYT várunk:):):):):):):):):)
Dorka:) Már nagyon tud mocorogni,úgy imádom:)
Ditta veled mi van??? Megszületett már Ágoston baba??
Adri,Rékuci meggyógyult már?
Sok puszi nektek:)
Móni

Kép
 
 


Sziasztok!

Móni! Gratula a kislányhoz! Nagyon örülök! (Persze a kisfiúnak is ugyanennyire örültem volna!)

Most sietek kelteni a családot, mert lassan el kellene indulni isibe, meg oviba, de az összes gyerkőcöm húzza a lóbőrt!
(Rékucinak meg úgy látszik nem jelzett a pocakja...)

Ma megpróbálok még jönni!

Puszi!
 
 


Adri
Kép
Kép
Móni

Kép
 
 


Ditta!

Nagyon sok boldogságot kívánok az egész család nevében a kis Ágostonhoz!!!
Megkuksiztam iwiw-en, gyönyörű baba!!!
És, egy napon születtünk - pár év különbséggel!
:wink: Kép

Ha majd egyszer lesz időd, írj légyszi magatokról, meg a "nagyfiú" születéséről!

Addig is millió puszi!

Adri
 
 


Móni!

Már Te is túl lépted a félidőt! Hip-hop itt lesz a március! :wink:
Hogy érzed magad? Gondolom AFP-d jó lett.


Zsuzsa!

Veletek mi újság? Képzeld, Bálint kb. 2 hete minden nap hisztizik, hogy nem akar oviba menni! Már kicsit kiakadok Tőle néha...

Most meg megyünk a lánnyal érte. Ha hazaértünk, akkor meg a déli alvás miatt fog cirkuszolni - aztán meg a felkelés miatt. Szóval gyakorlatilag szinte egész nap! :twisted:
 
 


Helló!!

Ditta én is gratulálok!!
Kép

Adri az AFP-m jó lett.Jól vagyunk köszike,Dorka sokat mocorog elég aktív baba.
Kitartás Bálinthoz,biztos csak átmeneti időszak nála ez a hisztizés.
Kisfiamnak olyan jól megy az iskola:):)
Képzeljétek most választották ki szavalóversenyre!!!!!!!Olyan büszke vagyok rá!!
Férjem már 3 hete vidéken dolgozik,csak hétvégén jön haza:(
Rossz egyedül lenni egész héten:(
Megyek mert leragad a szemem:)
Kép
Sziasztok

Kép
 
 


Sziasztok!

Adri:) Nagyon boldog szülinapot!!! Isten éltessen sokáig!!!!
Áááá hisztik... Nálunk szerencsére nincs, legalábbis az ovi miatt :mrgreen: :lol: Sőt az éjszakai szobatisztasággal is nagyon szépen állunk, nagyon ritkán van csak baleset, úgyhogy nincs panaszra okom :D És mit mond Bálintod, miért nem akar az oviba menni? És azóta sem alszik bent?

Ditta :) Isten hozta Ágostont!!! Nagy gratula az egész családnak!!!

Móni :) Gratula a kislányhoz!!! Nagyon szép nevet választottatok neki! Nagyon örülök, hogy jó lett az afp-d!! :D És nagy gratula a fiadnak is, hogy ilyen ügyes!! :D Szalmasághoz kitartást!!

Bocsi, hogy nem tudok gyakrabban jönni, de mostanában elég kevés a szabad időm, belekezdtem egy vállalkozásba is, és ezen kívül a lehető legtöbb időt meg a gyerkőkkel vagyok, így kevés idő jut a "szórakozásra" :lol:
Bencusnak meg kijött egy újabb foga, így kicsit "visszaestünk" a cumileszokási progival, mert megint rágni akar vmit mindig a szájában és a cumi a nagy kedvenc, de remélem ez csak a fogzás miatt van.. Egyébként meg nagy huncut és okos kiskrapek. :D
Bálint meg olyan szép cuccokat gyárt az oviban, hogy csak nézek, pl. fűztek gesztenyéből kígyót, leveleket rajzolnak és színeznek/nyomdáznak/ragasztanak, stb. és ezeket mindig kiteszik, hogy megnézhessék a szülők is, aztán meg haza is lehet hozni. Már egy rajzát is kiraktuk itthon a falra :D

Puszi mindenkinek,
Zsuzsa

Kép
Kép
 
 


Sziasztok!

Bocsi, hogy eddig nem jelentkeztem......
Jól vagyunk, tejcsi van bőven, bár az egyik mellem igen csk fáj a szopizáskor.....(kisebesedett a mellbimbó)

CSatolom a szüléstörténetet, és 1-2 képet:
Ágoston baba születése

2008. november 2.
Vasárnap reggel a szokásos NST-re mentünk a kórházba, akkor már két napja 2 ujjnyira voltam nyitva, és a nyákdugó is távozott, de fájás semmi…..Orvosom azt javasolta, hogy jó lenne minél hamarabb pontot tenni a végére, tekintettel a magas vérnyomásra….azt mondta, hogy másnap felvesz szülőszobára, és megindítja, ha beleegyezek…én örömest mondtam igent, már nagyon nem volt jó sehogy, szerettem volna túl lenni rajta.
Nst után megejtettünk még egy utolsó vásárlást kettesben, és az egész délután együtt töltöttük, de én már csak a másnapra tudtam gondolni….és nagyon izgultam….

2008. november 3.
Reggel 8-ra a kórházban voltunk, „csodás” kórházi hálóing fel, szülőszobába be, rámtették a ctg-t, fájások semmi……Dokim bejött, szólt a szülésznőnek, hogy készítsenek elő….én vártam-vártam, de csak nem jöttek értem….elvoltam, fájás nem volt, így ment az idő délig, a szomszédos helyiségekben közben zajlottak a szülések….
Majd jött a szülésznő, hogy mégsem készítenek elő, mert a dokit sürgős műtéthez hívták, és csak 4 óra múlva jött vissza….Délután mondta, hogy mégsem úgy alakult, ahogy terveztük, ma mégsem indítja meg, és javasolta, hogy várjuk ki az 5.-ét, a kiírt napot, ha addig se lesz semmi…de reménykedtünk, hátha beindul magától. Mondom, doktor Úr, semmi baj, én nagyon jól elvagyok itt a szülőszobán fájás nélkül…közben behoztak egy másik lányt is, szintén semmi fájás, csak szivárgott a vize, egymás mellett feküdtünk, beszélgettünk. És ez így ment másnap reggelig….láttunk egy szülést premier plánban, meg néhányat végighallgattunk, szegény csaj, nagyon meg volt rémülve a hangoktól, első babáját várta, nem tudta, mi vár rá…..

2008. november 4.
Reggel kitettek osztályra, de már biztos volt a másnap reggeli indítás…..próbáltam terelni a gondolataimat, de csak a holnapi nap járt az eszemben…délután bejött a férjem, enki már sírtam is, olyan félelem jött rám. Egész délután feküdtem a kórházi ágyon, imádkoztm a babához, hogy induljon el magától, de ő nagyokat rúgott, remekül érezte magát…..

2008. november 5.
Eljött ez a reggel is…..mondanom se kell, alig aludtam valamit….fél 7-kor bevonultam a szülőszobába, felvették az adatokat, CTG bekapcs…ez egy fél órát ment, majd előkészítés….borotváni nem kellett, férjem munkájával elégedett volt a szülésznő..J
A beöntés sem volt vészes, kb. 8 óra felé kötötték be azt az átkozott oxitocint…..
Közben sms-eztem párommal, aki már az ajtó előtt állt, várta, mikor szólítják, hogy bejöhessen…..Én oldalra fordulva, a gépet bámultam, ami jelezte, ha jönnek a fájások…egy-egy fájás 100-120 –as értékig is felment, de egész jól tűrtem. Fél 10-kor jött be a férjem, hát az nagyon jó volt! Még mindig nem volt brutál fájás, közben simán tudtunk beszélgetni.
10-kor a szülésznő ránézett a papírra, mondta, hogy ezek már jó nagy fájások, hozza –e a gázt…mondtam, nem-nem, még eléggé bírom…….
11 felé kezdett durvulni a dolog, dokim jött, megvizsgált, ujjongott, hogy nagyon jól haladunk, méhszáj 3és fél ujjnyi, burkot repeszt. Szülésznő hozta azt a rémes kampós ollót, de szerencsére amint kibontotta, a doki ujjától megrepedt a burok, elöntött mindent a meleg víz..szerencsére tiszta volt. Egy pillanatra megkönnyebbülést éreztem, de rá pár percre iszonyat fájások jöttek. Ekkor már elfogadtam a gázt, bár túl sok javulást nem éreztem tőle…..szülésznő kérdezte, érzek –e már székelési ingert, hú végre, erre vártam! Mondom: IGEN! És ez hihetetlen erőt adott, hogy már mindjárt vége!!
Szülésznő megvizsgált, majd se szó se beszéd, kirohant! Az ügyeletes dokit hívta, mert az én dokim épp akkor ment ki valahova, de közben őt is hívták. Bár én a fájásaim miatt nem is fogtam fel a dolgokat, azt éreztem, hogy elég sokáig matatott bennem a doki….és odaszólt a szülésznőnek, hogy igen, ez az…….hú, gondoltam, mi az, mi a baj????? Addigra a dokim is beért, és ő megint megvizsgált, és annyit mondott, hogy érzi ő is az arcát, a kis orrát…..Elköszönt tőlem, mondta, hogy a műtőben találkozunk…Aztán annyira felgyorsultak az események, szülésznő katéter be, szó szerint rádobtak a hordágyra, és liftbe be, közben szülésznő végig mellettem állt, hallgatta a baba szívhangját, mert az is vészesen leesett….Láttam párom riadt arcát, azt mondták, hogy bejöhet a műtőbe, de annyira gyorsan kellett cselekedni, hogy már nem volt idő rá ruhát adni, így szegény kint maradt…..
Beadták az érzéstelenítőt, és már vágtak is………én majdnem felugrottam, felszisszentem, mondom, fáj……..egy bunkó nő, nem tudom, ki volt az, odaszólt, hogy az lehetetlen……(később a dokimmal beszélgetve elmondta, hogy bizony fájhatott, hiszen rögtön vágtak a leesett szívhang miatt, nem volt idő kivárni a hatást)
Közben kaptam valami bódító injekciót is, de arra emlékszem, hogy egy pillanatra felmutatták a babát, majd elvitték, és kb. 30-40 perc múlva toltak ki……
Párom már tiszta idegbaj volt, mi lehet velem. Műtét után az őrzőbe vittek, párom ott ült mellettem egész délután, ő mondta, hogy a baba 4100 gramm, 54 cm, és teljesen egészséges! 9/10-es apgart kapott! Hát én nagy zokogásban törtem ki, egyrészt boldog voltam, hogy túl vagyunk rajta, és hogy semmi baja a babának, másrészt zokogtam amiatt, hogy én, aki mindig a császártól rettegtem, nem úsztam meg……És mostmár van összehasonlítási alapom, két sima szülés után…….A csaszi utáni két nap borzalom volt…….szerencsére utána napról napra jobb lett.
De még most is érthetetlen, hogy vannak nők, akik ezt kifejezetten kérik!
Most, hogy itthon vagyunk, már letisztultak bennem a dolgok, és csak azzal nyugtatom magam, hogy szerencsésen megúsztuk, a baba ügyes, egészséges, jól szopizik, van 3 egészséges gyermekem, és legfeljebb ezentúl nem fogok bikinit hordani, csak egyrészes fürdőruhát………JJJ


Ágoston 3 órás:
Kép

2 napos:
Kép

Veronikával:
Kép

Móni!
De jó, hogy kislány lesz!! Párban lesznek legalább! :)

Adri, Zsuzsa!
nektek is köszi a gratulációt!

Puszi!
Ditta

Kép

Kép
 
 


Ditta hát elég kaladnos szülésed volt de lényeg hogy minden oké!!!!
Gyönyörű baba Ágoston!!
Mégegyszer gratulálok!!!!
Sok puszi nektek:)

Kép
 
 


Sziasztok!

Ditta! :) Hát izgultam én is!! Ijesztő lehetett ez a hirtelen császár... De Móninak igaza van, lényeg hogy minden jó, ha jó a vége :) Ágoston annyira gyönyörűűűű baba!!! :D :D :D és olyan édes a nővérkével!!! :D :D :D Sok tejcsit kívánunk!! Van segítséged, tudsz pihenni is?

Móni :) Hogy vagy? Pocak? Szalma vagy még?

Adri :) Merre vagy??

Puszik,
Zsuzsa

Kép
Kép
 
 


Sziasztok!

Csak egy gyors helyzetjelentés:
Kicsi fiam csütörtök óta kisebb-nagyobb szüntekkel, de minden nap lázas, ráadásul 39 fok körüli... :cry: Ma délután viszem vissza a dokihoz. Most épp normál testhője van, de már nem merek bizakodó lenni, mert reggel általában eddig is jól volt, délutánra, vagy estére viszont brutális.
Holnap lesz/lenne az oviban a fényképezés. :shock: Ha nem lesz lázas, akkor arra az időre beviszem.
Kiscsajnak megint állatira folyik a kis nózija. Már az agyamra megy! Mármint az, hogy október óta ez van. 1 hétig semmi, aztán kezdődik előlről nátha. Szerencsére Ő azért nem olyan vészes, mint Bubi.
Nándu még tartja a frontot! Remélem egész héten jól lesz, mert pénteken mennek az osztállyal a lovasbemutatóra Pestre.

Most megyek, megnézem a kis betegemet.

Puszi mindenkinek!

Adri
 
 


Sziasztok!!

Köszi,nagyon jól vagyunk.Dorka sokat mozog,imádom:)
Közben beállítottuk a bölcsőt a hálóba,meg elkezdtem a ruhákat rendezgetni.Már elég sok van neki,de még egy csomót kapunk:)
Adri,a két lurkónak Kép
jobbulást:):)

Puszi nektek :P

Kép
 
 


Sziasztok!

Adri :) Bulást a gyerkőknek innen is!!! +++++++++++++++++ Vmi immunerősítőt nem használtok? A fényképezésre be tudtad vinni Bálintod? Ugye majd ránk is gondolsz, ha meglesz a kép? :wink:

Móni :) De izgi ez a készülődés! :D Örülök, hogy jól vagytok és minden rendben! :D

Bencus megkapta a héten a 18 hós oltását, egy nyikk nélkül tűrte, a doki el volt ájulva tőle :lol: a következő napon kicsit nyügibb volt, de úgy néz ki ennyivel megúsztuk :)
Bálint meg nagyon vagány már az oviban, olyannyira, hogy az egyik kisfiúval már szét is költöztették, mert annyit garázdálkodtak.. és bunyózni is szokott, amiről lelkesen mesél itthon, nem tudok haragudni rá, mert ált. nem ő kezdi és legalább nem hagyja magát 8) nem gondoltam volna, hogy ilyen sokat fog fejlődni ilyen rövid idő alatt...

Puszi Nektek,
Zsuzsa

Kép
Kép
 
 


Sziasztok!
Nem járt erre senki???
Hogy vagytok??? Remélem, minden rendben!?
Mi megvagyunk, még 2 nap ovi, aztán készülünk az ünnepekre. Valszeg már hétvégén felállítjuk a fát, mert Bálint szinte minden nap kérdezi, hogy mikor lesz már karifa.. aztán az ünnepek között elutazunk és így legalább "előre élvezhetjük" a látványt :lol:
Adri :) Ugye már meggyógyultak a gyerkők?
Móni :) HOgy vagy? és a pocakod?
Ditta :) Majd írj, ha van időd, hogy telnek a napok!
Puszi,
Zsuzsa

Kép
Kép
 
 


Sziasztok!!

Az én fiam is alig győzi kivárni hogy jöjjön a Jézuska:):):)
Írtunk listát az óhajtott játékokról,szerencsére nem esett túlzásokba,úgyhogy amit kért az nagyjából meg is kapta:)
Dorkán szépen növöget,rengeteget mozog:)
Egy másik oldalon írogatok csajokkal akik márciusban szülnek majd,ma talizunk:)Izgi lesz:)
Ditta,minden rendben veletek?Gondolom hogy nincs időd írni!!!Ágoston szépen növöget?
Adri remélem karira már nem lesznek betegek a gyerkőcök:):)
Zsuzsa,nekünk is már csak ezen a héten van suli,aztán készülődés az ünnepekre:)
Mézeskalit sütünk Danival,már csináltunk 3 hete nagyon élvezte:)
Kép
Boldog karácsonyt ha addig nem "taliznánk"!
Kép
Móni

Kép
 
 


Sziasztok!

Bocsi az eltűnésért, de ritkaság számba megy, hogy egyszerre 10 percig a neten tudjak lógni. Ha fel is jövök többnyire azért, hogy a húgommal kommunikáljak. Ő most Angliában van. De holnap jön haza. :lol: Aztán 27-én megint megy vissza. :cry:

Móni! Mikor ránézek a vonalzódra mindig eszembe jut Rékucival a várandósságom, hiszen én idén március 21-re voltam kiírva, de ugye akkor már hazajöhettünk a kórházból. Szóval jó egy kicsit nosztalgiázni, hogy tavaly ilyenkor mi is történt a csajszival és velem...

Zsuzsa! Bálintod már teljesen szobatiszta? Mert az enyém már 1 éve az nappal, viszont éjszaka még mindig nem! Nándi egyik napról a másikra lett az éjjel-nappal.
Nálatok már áll a karácsonyfa? Mi még meg sem vettük! :oops:
Az idén úgy látszik ilyen Patópálné vagyok! :lol:

Ditta! Milyen 3 gyerkőccel az élet? Nálunk Réka zavarja a legkevesebb vizet - hogy úgy mondjam. Bálint viszont...

Most megyek, mert a csajszikám itt támassza a szekrényt, közben pedig el-elcsúszik a parkettán. Kicsit kivagyok, hogy a mászás helyett inkább álldogál. Úgy látszik a halak jegyű gyerkőcök már csak ilyenek. Nándim is ilyen volt. :?

Puszi mindenkinek!
 
 


Sziasztok!!

Nálunk már áll a fa, sőt ma már megkezdjük a karácsonyozást is, mert (szerencsére :) ) annyi a rokon, hogy nem férnek be a 3 napba, úgyhogy sürgősen kezdhetek csomagolni :lol:

Mindenkinek nagyon boldog, békés, kellemes karácsonyt!!!
Kép
és egyben boldog Új Évet is!!! mert kari után elutazunk pár napra Visegrádra (ezt kapjuk ajándékba a nagynénémtől) és majd csak utána tudok jönni 8)

Adri :) Igen, Bálint már teljesen szobatiszta, bár 1-2havonta előfordul, hogy éjjel "baleset" történik, de ez belefér :wink:
Hihetetlen, hogy Rékád már csúszkál!! még csak most született... nagy gratula a leányzónak!! és no para, fog ő mászni, győzd utolérni!

Móni :) Örülök, hogy jól vagytok! Mézesezés nálunk is volt, sütöttünk egy halommal, de már nagyon fogy... :lol: a fiúk segítettek nyújtani meg szaggatni, nagyon ügyik voltak, de bevallom én jobban elfáradtam, mintha egyedül csináltam volna :oops: :lol:

No megyek, vár a csomagolás meg az altatás..
Sok puszi mindenkinek!!!
Zsuzsa

Kép
Kép
 
 


Sziasztok!

Zsuzsa! Majd, ha lesz időd, elárulhatnád a titkot! :wink: Mármint, szerinted mit csináljak a kispasimmal, hogy éjjel is szobatiszta legyen?!
Jó pihizést Nektek! Egy kicsit irígy vagyok! :lol: Énisénis szeretnék menni! :D :D :D

Móni! Vigyázz magatokra az ünnepek alatt is!

Ditta! Nektek már megvan a legszebb ajándék, igaz?!

Mindenkinek áldott, békés karácsonyt, Zsuzsa, Neked akkor már most boldog és sikeres új évet kívánok!


Kép

Puszi, Adri és az egész család
 
 


Sziasztok!!!

Remélem nagyon jól telt a karácsony mindenkinek!!!!
Nekünk nagyon jó volt,csak nekem rövid,mert én imádom a karácsonyt!!!!
Lehet kicsit többet ettem mint kellett volna,de azért igyekeztem mértékkel:):)Nem mindig sikerült:):):)

BOLDOG ÚJ ÉVET NEKTEK LÁNYOK!!!!!!
Kép

Puszi

Kép
 
 


Sziasztok!

BÚÉK!!!

Remélem jól teltek az ünnepek!

Puszi, jövőhéten jövök!
 
 


Sziasztok!!!!

Remélem mindenki jól van!!!!
Hogy telt a szilveszter???
Sajnos visszatértek a monoton hétköznapok:(:(
Ágoston baba hogy van??
Nekem egyre nagyobb a pocim:):):)Jövőhéten megyek UH-ra,kíváncsi vagyok mekkora már Dorka:):)

Jók legyetek:)

Puszi:Móni

Kép
 
 


Kedves Lányok!

A Babanet szerkesztősége szeretettel várja a Látogatók történeteit a gyerekvárásról, családtervezésről, gyereknevelésről, szülésről, egészségügyről, családról, óvodáról, iskoláról, munkáról. Ha van olyan történeted, amely kacagtató vagy megható, megindító, elgondolkoztató vagy felháborító, esetleg reményt vagy megoldást adhat másoknak, ne habozzatok, hanem ragadjatok billentyűzetet és a kész írást küldjétek ide: szerkeszto@babanet.hu.

A történetek bekerülnek a Babanet Te Történeted rovatába, illetve a főoldalon is láthatók lesznek.

Üdv:

Dia
dia
Budapest
 
 
 


Sziasztok!

Mindenki eltűnt?

Móni! Hogy vagy/tok? Még kb. 2 hónap és megszületik Dorka baba! Hogy repül az idő és hogy öregszenek a gyerekek! :lol:

Zsuzsa! Úgy látom nem árulod el a titkot, pedig nagyon szeretném már, ha szobatiszta lenne az én Bálintom is! Nálatok mi újság?

Ditta! Gondolom nem unatkozol mostanában, de azért Te is írhatnál mit csinál már Ágoston?

Esetleg képet is dobhatnátok fel! Ha valaki kíváncsi, én is teszek, de addig nem. :) Na, meg azért sem, mert most anyuéknál vagyok, a friss képek pedig az otthoni gépen vannak.

Mi egyébként jól vagyunk. Lánykám nő, mint a gomba. Most épp a tesóm cuccait pakolja szét :lol:. Biztos nagyon fog örülni Dodi, ha meglátja! :D Amúgy 9,3 kg és kb. 75 cm. Azért csak kb. mert hol többet mérek, hol kevesebbet. Én a sarkáig szoktam (szeretném) mérni, de igen ritkán áll úgy, hogy ne pipiskedjen, ha fexik, akkor meg ne mozogjon.
Bálint rossz, mint a kisördög, viszont kis okos, és állandóan jár a szája - vagy dumál, vagy eszik. :lol:
Nándi bezzeg alig eszik! De legalább jár úszni, ha tornázni nem is szeret.

Na, asszem mennem kell, mert a húgom megöl, ha hagyom, hogy tovább pakolásszon a csajszim.

Puszi mindenkinek!

Adri
 
 


Sziasztok!!

Mi nagyon jól vagyunk köszi:)))
Dorka jó nagy már és rengeteget mozog:))Imádom,hiányozni fog a pocakom ha nem lesz:)))De már mindennél jobban szeretném megöleleni a kislányom:))))
Adri engem érdekelnek a képek rakjál fel:)))
Ditta ,Ágoston hogy van??Biztos sokat nőtt már!!


Sajna nem tudok képet tenni a pocimról mert az írja hogy a fájl típusa nem megfelelő:(
Nem tudom ez mit jelent.

Puszi mindenkinek:))

Móni

Kép
 
 


Sziasztok!

Bocsi, hogy ilyen rég jártam erre, de sok minden összejött... Átesett egy durva takonykóron az egész család, így kihagytunk 2 hetet az oviból is, mert ott is beteg volt szinte mindenki.. :? Bencus szemfogai meg úgy gondolták, hogy ideje kibújni, így hetek óta kínozzák őt, de elég hősiesen viseli, szegényke néha csak puhát akar enni, meg folyik a nyála és éjjelente is többször ébred miatta, de egyszer csak kijönnek... 2 már kint van. :wink: Bálint nagyon ügyes és okos fiú, de tud nagyon dacos is lenni, próbálgatja sokszor a korlátokat... Hihetetlen szépeket rajzol, egy csomó rajzát kiraktuk a falra :) Bencus nagyon utánozza a bátyót, pl. sokszor együtt biliznek :lol: Közös nagy kedvencük mostanában a Bob Meter, esténként megengedünk egy esti mesét nekik a sorozatból. Nálatok is hódít ez a mese?

Móni :) Hű Móni, Te mindjárt szülni fogsz!! :D :D :D A héten voltam az egyik barátnőmnél babanézőben (most 1 hetes a kisfia :D ), hát annyira édes egy ilyen pici csomag, hogy csak olvadozik az ember és nagy a kísértés kistesóra... :lol: Úgyhogy kicsit irigy-mirigy vagyok (de csak jó értelemben :wink: ), hogy nemsokára Neked is ilyen édes kisbabád lesz :D Örülök, hogy jól vagytok!! :D Nagyon drukkolok előre is a szüléshez!! Majd írjál, ha vannak hírek!! :wink: Gondolom már mindennel készen vagy, csomag összepakoltad?

Ditta :) Hogy vagytok? Hú, Ágoston már lassan 4 hónapos!! :D Tehetnél fel róla képet :wink:

Adri :) Hihetetlen, hogy már ekkora a lányod!! Én akkor szembesülök, hogy milyen gyorsan nőnek a gyerkők, amikor át kell pakolnom a szekrényüket, kiválogatni a kinőtt ruhákat... ma is egy ilyen nehéz napom volt, legalábbis engem kicsit megvisel, amikor Bencus már olyan cuccokat hord, amiket nemrég még Bálinton láttam... Te hogy viseled az ilyet? (én vagyok csak ilyen lökött? :lol: )
Hát nem tudom mi a titok (valszeg ez minden gyerkőnél más), mi úgy csináltuk, hogy egyszerűen levettük róla a pelust éjjelre és kész. Ebben segített, hogy már Bálint sem akarta felvenni. Persze megbeszéltük vele mindig, hogy mi a teendő, ha pisilnie kell, meg mondtuk, hogy mennyire bízunk benne, hogy ő milyen ügyes, stb. Tettünk a lepedője alá egy matracvédőt és nem csináltunk ügyet belőle, ha bepisilt. No meg sokat mostam lepedőt :mrgreen: :lol:
Igenis kérjük a képeket!!! Pláne ha már megígérted!!! :wink: :lol:

És ha már képek, nálunk már ekkorák a srácok:
Kép Kép
Adri, külön Neked a következőt, a címe: a bátyó inspiráló hatása :wink: :lol: :lol:
Kép

Írjatok Lányok Ti is!!
Puszi,
Zsuzsa

Kép
Kép
 
 


Sziasztok!

Hű, ritkán jár erre felé mindenki, ahogy elnézem...

De örülök, hogy néha azért feléled a topik! :wink:

Amúgy nálunk is "divatba jött" a betegség, főleg a két kicsinél! Hol egyik, hol másik náthás, torokfájós stb.
Nánu - lekopogom - nem volt beteg egész télen. Nem tudom miért, lehet, közre játszott az is, hogy Neki beadattuk az influenza elleni oltás, vagy a fene sem tudja.

Móni! Soxor vagy eszembe! Bizti izgulsz már, nem?! Én tavaly ilyenkor már nagyon untam. Te hogy viseled az utsó heteket, napokat?

Ditta! Ágoston is öregszik! :lol: Fogacskával hogy álltok? Nálunk még csak 1 fél és egy kb. 1/4 fog van Rékucnak. Nem sieti el!

Zsuzsa! Ez a két nagyfiú olyan, mint két tojás! Annyiban más picit az arcuk, hogy gondolom Bálint nyúlt most sokat, Bence pedig még kis husis. De nagyon hasonlítanak!
Az "inspiráló kép" is nagyon tecc! :D
A ruhaelpakolásról inkább ne is beszéljünk! Az agyamra megy, hogy nem tudom hová tenni őket. Hol ide, hol oda rakosgatom.

Mindjárt teszek fel képet, de ezt a hsz-et elküldöm, biztos, ami tuti alapon. Nehogy elszálljon, mint már többször is... :?

Puszi mindenkinek!
 
 


Törpjeim: :D :D :D
Kép

Kép

Kép
 
 


Szia Adri! :D

Nagyon szépek a gyerkőcök!!!!!!! :D :D :D Réka maszatos képe nagyon kúúúúl :lol: Bálintod vigyora de ééédes! :D Nándid meg egy kis úszóbajnok! 8)
Méledre majd igyekszem válaszolni, de hát ilyen nehéz kérdésre nem könnyű... :lol: :lol:
Fogacskákhoz drukk a lányodnak, mikor is van a szülinapja, most lesz a napokban, ugye?
puszi, Zsuzsa
 
 


Sziasztok:)))

Látom mindenki jól van,a kisebb nagyobb betegségeket leszámítva.Ezek nálunk is megvoltak a Daninál,de szerencsére a füle már több mint fél éve nem fájt!!!!Remélem most már tényleg kinövi mint én annak idején:)
Dorkát már nagyon nagyon várjuk!!!
Egyre nehezebben mozgok és aludni már nem tudok szinte semmit.A bőröndömet most pakoltam be,és ma állok neki kivasalni a kisrucikat:)))
Amúgy a méhszájam már egy ujjnyira nyitva egy hete,és jóslóim is vannak.Nem tudom húzom e 26-ig:)
Dorka még mindig sokat mozog,amit imádok:)))

Nagyot nőttek a gyerkőcök mindkettőtöknél:))
Most megyek mert a fiammal kell tanulni:)

Legyetek jók és majd jelentkezem:)

Puszi nektek
Móni

Kép
 
 


Zsuzsa! ISTEN ÉLTESSEN SOKÁIG SZÜLETÉSNAPOD ALKALMÁBÓL!!!

Kép

Puszi, Adriék
 
 


Sziasztok!

Ezer bocsánat, hogy erre sem néztem! :oops:

Móni! :)
Hú, már nagyon a finisben vagy!! Hogy eltelt ez az idő, még csak most lettél kismama! Izgulsz már? Babaszoba kész? Elmondanám, az egyujjnyi semmit nem jelent.......Nekem egy hétig 2 ujjnyi volt, nyákdugó elment, és mégse történt semmi....úgy indítottáka kiírt napon!

Adri! :)
Nagyon szépek a gyerkőcök! Hú, akkor jól beelőzött fog-ügyileg Ágoston, mert 3 és fél hónaposan (!!!) 2 foga jött ki egyszerre! Amúgy minden okés vele, lekopogom, eddig még nem volt beteg, csak anyatejet kap, és négy hónaposan 7700 gramm! :D

Denizsa!
Milyen nagyok már a fiúk is! Ez a toalettes kép csúcs!! :lol: :lol:

Dobok a legkisebbről két friss képet!
Kép
Kép

Na, lépek, igyekszem gyakrabban jönni....puszi!

D.

Kép

Kép
 
 


Sziasztok!

Móni :) Hű, már mindjárt szülsz!! :D :D Nagyon drukkolok!!!!!!!!!!

Adri :) Kösziiii :D :D És nem válaszoltál, de Rékának is nagyon boldog szülit előre is!!
Kép

Ditta :) Jaj de szép Ágostonod!!! :D :D És az avatar kép is nagyon tetszik a a 3 gyerkőcről!! :D Fogakhoz gratula a Kiskrapeknek!! Bencuska még mindig küzdve küzd a szemfogaival...

Mindenkinek jó hétvégét!!
Sok puszi,
Zsuzsa

Kép
Kép
 
 


Köszi Zsuzsa! :) :)

Kép

Kép
 
 


Sziasztok!

Móni!
Gratula a gyönyörű Dorka babához!!! (Megkuksiztam iwiw-en.)
Ha lesz egy kis időd, írj magatokról, szülésről stb.!

Ditta! Ágoston is nagyon helyes kispasi lett! Nekem különösen a szemei tetszenek! :lol:

Zsuzsa! Arra nem válaszoltam, hogy mikor van a szülinapja Rékucnak? 17-én volt 1 éves az én nagylányom.
Te mit csinálsz majd, ha lejár a gyes?

Hihetetlen, de még ilyenkor sem hagy valamelyik gyermek 3 percnél tovább gép előtt ülni... :shock:

Puszi mindenkinek!
(Remélem végre jön már a tavasz, mert unom ezt az időt!) :evil:
Kép
 
 


Adri!!
Írd már meg légyszi, hol nézhetem meg Móniékat?? :) Priviben is jó lesz!

Kép

Kép
 
 


Szió Ditta!

Küldtem privit!

Pusza!
 
 


Sziasztok!

Móni :) Innen is nagy gratula!!! :D :D :D Gondoltam Rád én is sokat! Írjál, ha van pár perced!!

Adri :) Majd kérnék én is Móni-infót! :wink: És szülinapos tortás képet is, ha lehet! :wink:
Képzeld, Bencus már belepisil a bilibe!! Persze nem "biliztetem", csak akkor ül rá, amikor akar (nagyon mutogat a bilire és a fenekére :lol: ), de már csurgat is bele, nemcsak ücsörög :D :D :lol:
Gyes: még nem jár le, majd csak most fog kezdődni, még gyed-en vagyok, aztán májustól leszek gyes-en. Úgy tervezem, hogy itthon maradok, amíg Bencus elkezdi az ovit. Elkezdtem egy marketinges melót, amely egy kis kiegészítés egyelőre, de szeretnék többre jutni vele, csak ugye több idő kéne... :roll: no majd meglátjuk.

No megyek altatni, még buliznak a srácok, még nem sikerült teljesen az időátállás...

Puszi mindenkinek,
Zsuzsa

Kép
Kép
 
 


Sehol senki?? Ejnye! :lol:

Mindenkinek nagyon kellemes Húsvéti Ünnepeket!!!
Kép

Puszi,
Zsuzsa
 
 


Kedves Mindenki!

A Babanet szerkesztősége továbbra is várja a Te Történeted rovatba a Ti történeteiteket is!

Ha érdekes - szép, hosszú, nehéz, tanulságos, mulatságos - volt a szülésed, vagy ha küzdelmes volt a gyerkőc megfoganása, esetleg csak akkor indult be az élet igazán, miután megszületett, ne habozzatok! Várjuk 1-2 oldalas írásaitokat a csínytevő gyermekekről, a szülői lét szépségeiről és nehézségeiről, gondolataitokat az anyaság-apaság témájáról - anyák és APÁK tollából.

Persze, nemcsak a vidám, könnyed történeteknek van helye a rovatban, hanem a veszteségeknek, könnyeknek is - az ilyen történetek segíthetnek a sorstársaknak is.

Leveleiteket a következő címre küldjétek: szerkeszto@babanet.hu

Üdv:

Dia
dia
Budapest
 
 
 


Sziasztok!

Köszönjük a gratulációkat:)))
Dorkám cirka 2 óra 40 perc alatt jött a világra,igaz fájdalmasabb volt mint amikor Danikámat szültem:)))
Március 20-án reggel 8 kor éreztem hogy fáj a hasam,ránéztem az órára,gondoltam akkor mérem az időt két fájás között.Két perc múlva ismét fájt,de nem gondoltam hogy most már kétpercesek lesznek.Elmentem zuhanyozni de közben is mértem és maradtak a kétpercesek.Fél kilenckor mondta a férjem hogy hívjam fel a dokit.Felhívtam azonnal indított a kórházba.Negyed 10-re értünk be,adatok meg minden,a szülőszobára kb.fél 10 körül mentünk fel.Se beöntés se borotválás erre már nem volt idő.Alig vajúdtam 40 percet már éreztem a tolófájást és fektettek is fel az ágyra.Aztán 10 óra 45-kor megszületett Dorka:)
Gyönyörű szép kismanó:)))
Három napot voltunk kórházban aztán jöttünk haza.
Ma vagyunk 6 hetesek.Aránylag jól alszik éjjel,2x ébred,de a szopás az szopitól-szopiig tart.Szóval egész éjjel.))
Napközben még csak most kezd kialakulni valamilyen rendszer de még ez is igen képlékeny,de az eddigi káosz után jó egy kis kiszámíthatóság.
Bár Dorka még most is minimum egy-másfél órát szopizik és ebből nem tudok lefaragni.Ez csak akkor gond ha pont menni kell a Daniért a suliba.De lassan ez is megoldódik ugyanis tegnap először egyedül jött haza a suliból:)))Persze féltettem de annyira szerette volna és tudom hogy ismeri az utat,ráadásul nem kell főúton menni,csak hátsó utcákon.Nagyon büszke voltam rá,én ugyan elindultam elé de az utca feléig jutottam és már jött is:))
Gond volt a tejemmel is úgy tünt kevés,és párszor kellett a táp,de fejtem és szoptattam éjjel nappal és most úgy tűnik elég a tejem.Nagyon ritka hogy tápot kell adni.
De úgy vagyok vele az sem katasztrófa a fiam is tápos volt és mégis okos nagyfiú lett:))))
A héten voltunk az ortopédián minden oké,a koponya uh-on viszont a doki talált egy cisztát az agyában.Azt mondta valószínű hogy egy ér pattant meg születéskor,de két hónap múlva vissza kell vinni kontrollra.Nagyon remélem hogy akkor már nem lesz ott!!!!

Na lépek mert lassan ébred a kislányom:)))))))))))))
Puszi mindenkinek:))
Kép

Kép
 
 


Sziasztok!

Nagyon eltűnt mindenki. :( Én is...

Nem nagyon volt kedvem írni, nem csak ide, máshová és másnak sem. Mi jól vagyunk, gyerkőceim egészségesek, szépek, okosak, de a szomszédunkban történt tragédia eléggé megviselt. Pedig nem jártunk össze, mégsem tudom feldolgozni és elfogadni, hogy az történt, ami. Ide nem akarok írni, nehogy megbántsam vele a szülőket, testvéreket, rokonokat, de ha érdekel valakit, priviben talán írok róla.

Iwiw-re tettem fel mostanában képeket a törpikről, és Titeket is meg szoktalak kuksizni ott - már akinek van fent kép.

Rékuc máskor 11-ig is elalszik, bezzeg ma, hogy végre rávettem magam az írásra, 10-kor fel kellett kelnie. :? Úgyhogy mennem kell.

Mindannyiótoknak jó nyaralást, kellemes pihenést kívánok!

Puszi!
 
 


Sziasztok!
Egy barátom hivta fel erre a figyelmemet.8 hónapos kismama bajban van...
http://www.segitskerleksos.mlap.hu
 
 


Sziasztok!

Ditta! Ágostont Isten éltesse sokáig 1. szülinapja alkalmából! :wink:
Még ma megpróbálok visszajönni privit írni Neked, ha nem sikerül, akkor jövő héten mindenképp szakítok rá időt!

Móni! Hogy telnek a napjaitok? Dani szeret még suliba járni? Dorka is milyen nagy lány már!

Zsuzsa! Veletek mizu? Már 1000 éve nem hallottam Rólatok. :cry:


Hátha ebben a rossz időben jut egy pici időnk írni magunkról...

Puszi mindenkinek!

Adri
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Anyaságról

Jegyzetfüzet:

 

cron