Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Már korábban több helyen olvastam róla, hogy a kiváltságosabb országokban Kép már létezik ilyen, ami arra alkalmas, hogy az õssejtek segítségével számtalan betegségtõl menthetjük meg gyermekünket pl.csontvelõátületés donorproblémája megoldódik.
Viszont ma reggel a rádióban hallottam egy 2 mondatos hirt, ami szerint egy svájci génbankkal együttmûködve Mo-on is lehetõvé vált ez a dolog.
Hallott valaki bõvebbet? Vagy van valakinek tippje hol lehetne utánnajárni a kérdésnek? Még van három hónapunk a szülésig, hátha érdemes foglalkozni a kérgéssel...

Sziasztok
Miele
Miele
 


Szia,
Tegnap az RTL KLUB Fokusz musoraban mutattak egy anyukat aki "beszallt" ebbe az ossejtbankos dologba. Annyit lehetett megtudni, hogy valahol Belgiumban van az az intezet, ahova kuldtek a koldokzsinorbol levett vert. Osszeget sem mondtak, hogy mennyibe kerul csak azt hogy tobb szazezer forint.
A lenyeg, hogy talan a szerkesztosegben tudnak segiteni.

Udv,
Bianka
 
 


Miele!

A Fitt Mama decemberi számában leírták annak a magyar spermabanknak a címát, ahol idén januártól lehet lefagyasztatni köldökzsinórvért. Érd: 416-7453 1155 Bp. Ivánka Pál u. 21 www.krio.hu

Anikó
Gerianikó
 

 
 

Szia Miele!
Találtam neked valamit!
www.sejtbank.hu
 


Bocs,rosszul írtam.
www.sejtbank.com
 


[url=http://www.sejtbank.com" TARGET="_top]http://www.sejtbank.com[/url]
zmariann
 


Köszi a segítséget, megvan a sejtbank Kép
a központjuk pedig, mint kiderült épp itt a szomszéd utcában Kép

Miele
Miele
 


Talán tudok pár hasznos infót írni. A baba születése elött be kell menni a közponba (XIV.Bolgárkerék u.3.,www.sejtbank .com), ott alá kell írni a szerzõdést, majd megkapjátok a steril kis csomagocskát amibe a vért leveszik. A baba születéséig a számlájukra meg kell érkeznie 296,000Ft-nak , ugyanis ennyi a szolgáltatás ára.
Három vizsgálat szükséges nekik, hepatitis, HIV és még egy de,hogy pontosan mi is az,azt nem tudom ,de mindig rutinból megcsinálják a terhesség elején. A HIV szûrést helyben is megcsinálják 2000Ft-ért.
Remélem tudtam segíteni.
Fruzsi
Névtelen
 


Sziasztok!
Nemrég hallottam, hogy van egy másik cég is, akik ezzel foglalkoznak, õk Pozsonyban tárolják az anyagot. Olcsóbb, mint a másik, emlékeim szerint 650 EURO, ebben minden benne van. most így fejbõl ennyire emlékszem, de utána tudok nézni, ha valakit érdekel.
Juci
 
 



Szia!
A cég neve CEPTRA, a jelenlegi költség 595 EUR.
Részletes infot ezen a címen lehet kérni: kulcsareniko@hotmail.com
Juci
 
 


Hátha valaki még olvassa a topicot, ez itt egy ellenvélemény: van egy érdekes cikk a netes a www. lam. hu oldalon, a "folyóirataink - Lege Artis Mediciane - 2002. 05. szám -ban", a címe: Mennyit ér egy köldökzsinórvérbank-betét? Egy Szt. Lászlós nõdoki írta az esszét, nagyon tanulságos. Neki most születik a 6. vagy 7. unokája, de eddig egyiknek sem vetetett le õssejtet. . . Én most járok a 32. hétben, de azt hiszem, nem fogom megcsináltatni, azt a 300 e Ft-ot majd másra fogom költeni. . .
Névtelen
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Anyaságról

Jegyzetfüzet: