Új privát üzeneted érkezett!

Kedves Mindenki!

A Babanet szerkesztősége továbbra is várja a Te Történeted rovatba a Ti történeteiteket is!

Ha érdekes - szép, hosszú, nehéz, tanulságos, mulatságos - volt a szülésed, vagy ha küzdelmes volt a gyerkőc megfoganása, esetleg csak akkor indult be az élet igazán, miután megszületett, ne habozzatok! Várjuk 1-2 oldalas írásaitokat a csínytevő gyermekekről, a szülői lét szépségeiről és nehézségeiről, gondolataitokat az anyaság-apaság témájáról - anyák és APÁK tollából.

Persze, nemcsak a vidám, könnyed történeteknek van helye a rovatban, hanem a veszteségeknek, könnyeknek is - az ilyen történetek segíthetnek a sorstársaknak is.

Leveleiteket a következő címre küldjétek: szerkeszto@babanet.hu

Üdv:

Dia
dia
Budapest
 
 
 


Sziasztok,

Hű de nagyon régi ez a topic. Azért remélem, hogy kapok választ a kérdéseimre.

Hosszú ideig folyamatosan fel voltam fázva és cisztám is volt. Mára ez kikezelődött, viszont alhasi fájdalmaim vannak folyamatosan. A nőgyógyász szerint a hátra hajló méh az oka (amit eddig egy orvos sem mondott). Még nem szültem, de remélem, hogy nem okoz gondot. A kérdésem tulajdonképpen az lenne, hogy valóban normális, hogy alhasi fájdalmat okoz (van mikor erősebben, van mikor gyengébben)? Attól tartok nehogy más problémám is legyek és ne vegyék észre.. a közeljövőben szeretnénk babát is.

Üdv,
Andi
candreea
Székelyudvarhely
 
 


Szia, véletlen jártam én is erre. Nekem is hátrahajló méhem volt, ami az első terhességem és szülésem után 'helyre állt. Sose fájt a hasam, ezzel kapcsolatban szerintem keress fel egy másik nőgyógyászt, ha ő sem talál kórosat (a hátrahajlás nem az!), akkor egy belgyógyászt. A terhesség esélyét növeli a popsi alá tett párna. Hajrá! ;-)

Lilypie Third Birthday tickersLilypie Second Birthday tickers
Lilypie Pregnancy tickers
 

 
 
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Anyaságról

Jegyzetfüzet: