Új privát üzeneted érkezett!

Kedves névtelen,
Megértem a helyzetedet, gondolom elég kínos és kellemetlen, hogy egy régi dolog miatt tartanak távol. Azért próbáld õket is megérteni, tudom ez most nehéz, de õszintén bevallom, hogy nekünk is volt néhány emberke, akit legszívesebben meghívtunk volna, de ezért-azért mégsem tettük. Talán egy picike önzés is van ilyenkor az emberben, hogy ezen a napon még véletlenül se történhessen még egy rossz pillanat sem meg, ilyenkor az ember a tökéletesre törekszik. Abban teljesen igazad van, hogy a bizalom a legfontosabb, anélkül nincs értelme az egésznek. Egyébként most, hogy írtad ezt, eszembejutott, hogy a részemrõl ott lesz egy fiú, akivel pár éve (a võlegényem megismerése elõtt!) majdnem összejöttünk, de végül mégsem, és a párom ezt tudja, sõt együtt adtuk oda neki a meghívót, mert elég jó viszonyban vagyunk vele. Szóval hozzáállás és bizalom kérdése az egész. Nálunk a páromban soha sem merült fel, hogy féltékeny legyen, persze nem is adtam rá soha okot. Na mostmár nem regélek magamrólKép. Nem tudom van-e neked jelenleg arra érdemes és alkalmas pasid (házasság), de kívánom, hogy mielõbb átélhesd Te is ezt. Csak azt tudom mondani, hogy még fél évvel ezelõtt sem gondoltam volna, hogy valaha is férjhez fogok menni, mert már szinte biztosan megbeszéltük a párommal, hogy ezt kihagyjuk az életünkbõl, most pedig egy hét választ el az eseménytõlKép!. Szóval (és most egy közhely következik) sohasem tudhatjuk, hogy mit hoz a jövõ. Minden jót kívánok Neked!

Zita,
Sajnos nem tudtam még megnézni a képeket, felraktad a pocakos oldalra is õket?, mert akkor ott megkeresem. Köszike, és gondolj rám jövõ hét szombaton. Már akkora a pocakom, hogy csuda, de a kismama esküvõi ruhában nagyon jól mutat, persze egyébként is tetszik, de a ruha nagyon szépKép. Kezdek egészen nagyon izgulniKép! Hogy lehet átélni az utolsó napokat???Kép

Pusz,
Ilke

KépKép
KépKép
 
 


Kedves Ilke,
szerencsére van házasságra érdemes pasim (annál is több), még egy kicsit tétovázik, úgyhogy ez a "rész" nagyon vidám. (Egyikünk sem egyértelmûen házasodó típus)
Amit a bizalomról írtál, tulajdonképpen ez lenne a lényeg az esküvõben, meg, hogy mindenki jól érezze magát. Én rettenetesen összevesztem az illetõ fiúval, mert az egészet (annak ellenére, hogy már régóta barátoknak tekintettem magunkat, ami jól mûködõ távoli barátságnak tûnt) úgy intézte el, mintha egy kipipálandó probléma lennék, nem egy ember.
Na mindegy, úgyis esett az esõ (apró káröröm), én meg nyaraltam.
Viszont kéz- és lábtörést kívánok, meg sok boldogságot, nagyon izgi, ami elõtt állsz! És figyelni fogom az idõjárásjelentést.
Névtelen (a csaj akit kihagytak)
Névtelen
 


Kedves Névtelen,

Bevallom "férfiasan", én sem hívtam meg a volt pasijaimat, mert úgy gondolom, hogy az a tiszta sor... Az az igazság, hogy nem is igazán éreztem késztetést rá.
Szerintem ilyen típusú meghívásra csak akkor szokott sor kerülni, ha te meg az új párod rendszeresen összejártok a régi barátoddal és annak új barátnőjével, és mindennapos, közeli jó barátságban vagytok egymással, mindannyian... Ez ritkaság, bár láttam már rá példát.
Ne bánkódj, és próbáld megérteni a srácot - legyen egy szép emlék az életedben, és kész. Nem kell vele tovább foglalkozni. Összpontosits az aktuális pasidra!

Ilke,
Remélem, még nem késtem el a biztatással... Az utolsó napok hipp-hopp elrepülnek, annyi a tennivaló. Legalábbis nekem így volt. Aludni is simán tudtam, annyira fáradt voltam. Gondolom, ez neked sem okoz gondot Kép Néha azért próbálj meg egy kicsit másra is gondolni, kapcsolódj ki, pihenj, sétálj! Én igazából csak akkor kezdtem izgulni (de jó alaposan), amikor megérkeztünk a házasságkötöbe, és megláttam azt a sok embert, aki elött végig kell vonulni...
Nagyon kíváncsi vagyok a fotóidra! Én is szívesen felraknám az enyéimet, csak mondja már meg valaki a tárhely címét meg a jelszót! Kép

Üdv:
Zita
ParaZita
 

 
 

Ilke, Zita!
Eszembe jutott, hogy én ott és akkor egyáltalán nem izgultam! A párom a gyönyörú fekete nadrágjában az utolsó pillanatban leült a forelbe, ami egy csergével volt letakarva. Olyan volt mintha plüss fenekü nadrágja lett volna. Idõ nem volt letakaritani. Úgyhogy bevágódtunk az autóba és irány a házasságkötõ. Utolsó pillanatban még magamhoz ragadtam egy ilyen mágikus henger szerü vackot, amivel macskaszõrt szoktunk ruháról leszedni. A házasságkötõ aulájában aztán minden vendég szeme láttára "szõrtelenitettem" a võlegényt, amjd a hengerrel a kezemben vigyorogva indultam befele. Az utolsó pillanatban atanum kivette a kezembõl hengert, és a legnagyobb természetességgel a kezembe nyomta a csokromat. Én meg csak vigyorogtam, hogy fõ a lazaság. Nem izgatott volna ha a csokor helyett a szõrtelenitõt vágom a tömeg közé. Kép

Szóval fõ a lazaság. Ez a nap rólatok szól. Kár izgulni, hogy hogy hogy fog állni a ruha, mert senkinek nem kell megfelelnetek csak magatoknak.

Nagyon sok boldogságot!
Puszi
Zsunya

 
 


Aztaaaa... beszedtem a fogalmazás gátlót. Bocsánat. Kép

 
 


Ilke, Zsunya,

A szörtelenitö tényleg nagyon fontos! Kép Nálunk a rizsdobálás miatt lett a párom frakkja tiszta rizspor, én meg azt kefélgettem az autóban, amíg az ebédre "hajtattunk".
Szerintem egy kis izgalom természetes. Én nem attól féltem, hogy valami nem lesz rendben vagy ilyesmi, egyszerüen csak lámpalázas voltam a "szerepléstöl", de nem volt vészes. Visszanéztem a videón, és nem is látszott rajtam...
A vicces momentumok kimondottan üditöek: pl. amikor meg kellett csókolnunk egymást, nekem annyira fejemben zengett a sógornöm intelme, hogy "sminkre, rúzsra vigyázni", hogy csak olyan szüziesen, húzódozva leheltem egy puszit a páromra. Ezen persze a násznép marha jól szórakozott, de már röhögtünk mi is... Aztán persze rendesen megcsókoltuk egymást, és tök nem jött le a rúzs. Szóval egyáltalán nem ártanak az ilyen "emberi" pillanatok. A zene is nagyon fontos: a végére (koccintás, vendégek végigsmárolása) pörgös, vidám számokat válogattunk, ami klasszul feloldotta a feszültséget, és nagyon jó hangulatot csinált.
Köszi a hozzászólást, Zsunya!

Zita
ParaZita
 


Kedves Névtelen,
Köszi a jókívánságokat!

Zita,
Szerintem ha Katát megkéred vagy Sashát a szomszédos topicból, akkor biztosan felteszi a képeidet. Ígérem én is küldök majd hamar. Csak éljem túl azt a napot.Kép Azért az a sok ember engem is zavarni fog szerintem. Picit még tetõzi az is, hogy a papunk nem hajlandó elárulni a szertartás menetét, merthogy õ úgyis mindent mondani fog, ne izguljunk. Azt hiszem ezzel az ellenkezõjét éri el, de csak jót mulat rajtam. Nem õrület?

Zsunya,
Kedves volt a leveled, jót derültem rajtaKép. Azt hiszem rábeszéltetek a szösztelenítõre.Kép Kitaláltam, hogy csütörtökön és pénteken sütögetni fogok pár aprósütit az esküvõre, így talán észrevétlenül el fog telni az a két nap. Igazából ami miatt izgulok, az a zene a vacsin, hogy jó legyen. Persze hallgattunk CD-t tõlük, jó volt, de azért nagyon kíváncsi vagyok, hogy élõben milyen hangulatot fognak csinálni. Szerintem ezen viszonylag sok múlik. Meg persze izgulok a lámpalázam miatt is, nagyon furi dolgokra vagyok képes ha be vagyok rezelveKépKépKép. Meg hát attól is tartok, hogy a pocokkal bírjuk a napot, mostanában szinte minden nap rámjön ilyen rosszullétes fél-1 óra és ha nem fekszem le akkor a vérnyomásom képes a végletekig leesni. Remélem ezek a finomságok nem a házasságkötõ teremben vagy a templomban fognak rámjönni, habár amilyen peches tudok lenni?Kép Na nem regélek.
Ilyenkor természetesek a rémálmok, ugye? Kész röhej, minden nap valami szörnyûséget álmodok, hol a babával (szülés.... és hasonlók), hol meg az esküvõ alakul tragikusan az álmaimban, kezdem teljesen õrültnek nézni magamat, hogy képesek vagyunk a 33. héten összeházasodniKép.

Pusz,
Ilke

KépKép
KépKép
 
 


Ilke,

A sütés jó ötlet - az eléggé leköti az embert. A zene miatt ne izgulj, ezek az együttesek nagyon profik, van már böven tapasztalatuk, abszolut tudnak alkalmazkodni a pillanatnyi hangulathoz és helyzethez.
A szertartás miatt sem kell parázni - tényleg mindent mondanak szépen. Persze minket is ért meglepetés - el kellett mondani közösen valami fogadalmi vers-félét, amiröl elözöleg szó sem volt, de csak az a.vezetö után kellett rebegni... Szóval ezek a dolgok meg vannak csinálva teljesen "hülyeállóra" - mennek maguktól, és minden egyértelmű. Különben pedig, ha valami nem világos, nyugodtan oda lehet sziszegni halkan a papnak, hogy "most akkor üljünk le?", vagy ilyesmi - én is megtettem...
Rosszullét ellen ügyelj rá, hogy ne legyél éhgyomorra a vacsoráig - amíg a smink engedi, egyél rendesen, utána meg egy-egy falatot, vagy igyál kávét, vagy mittudomén, ami bejön...

Kitartás,
Zita
ParaZita
 


[url=http://www.babanet.hu" TARGET="_top]teszt[/url]
Névtelen
 


Szerbusztok kedves hölgyek!

Teljesen felkeltette az érdeklõdésemet ez a téma, mert hasonló cipõben járok. Kisbabát várok, és a párom mindenképpen esküvõt szeretne a baba megszületése elõtt. Annyi gondom van ezzel kapcsolatban, hogy gondoltam hátha itt tudnak nekem segíteni. Furcsa a helyzet, mert mi tudatosan készültünk erre a babára, és mégis most ilyen galibába keveredtem... :-))) A másik gondom, hogy eléggé, hogy voltam már kétszer terhes, de csak most sikerült tíz hétnél tovább kihordanom a bébit, és épp tegnap voltunk orvosnál, mert vérezgetni kezdtem. Mint kiderült a babának semmi baja, vígan úszkál, és gyönyörûen növekszik, de nem szeretném elveszíteni õt is. Így hát félek, hogy egy esküvõ nem lessz-e rossz hatással rá. Arról nem is beszélve, hogy fogalmam sincs hogyan kell egy esküvõt megszervezni, sõt mi több, egyáltalán hogyan fogjunk hozzá... :-)
Ha tudnátok segíteni az nagyon jó lenne, és elõre is köszönöm nektek.
LOLA
 


lola!

Én is vérezgettem, mi ugyan már terveztük és szerveztük az esküvõt, mikor kiderült, babát várok. Mi tudattuk az összes meghívottal, ha bármi gond van, akkor akár az utolsó pillanatban is lemondjuk az esküvõt! Ezért pl. nem hívtunk meg vidékrõl rokonokat, csökkentettük az eredetileg terezett létszámot. Mindenki megértette, hogy a baba fontosabb mindennél. Kép
Ha félted a babát, szerintem egyáltalán nem fontos nagy lagzit csinálni, sõt esküvõt sem. Ha mégis, elõször menjetek el egy anyakönyvezetõhöz, kérjetek idõpontot, és hívjátok meg egy estebédre a szõk családot.
Ha viszont nagy lagzira vágysz, akkor elõször is várj még a szervezés kezdésével. Szeptemberben is lehet tuti jó esküvõt tartani, késõbb is. Az elsõ harmadban amúgy sem biztos, hogy szerencsés. Várd ki, hogy alakulnak a dolgok a pocakodban/dal, utána kezdj el szervezni. Ha kis esküvõ lesz, akkor könnyen és gyorsan megvalósítható. Sokmindent meg tudtok csinálni házilag. Pl. meghívókat, mert ált. a szebb, jobb meghívókra hosszú idõt kell várni. Mi személyesen hívtunk meg mindenkit, a meghívót volt olyan, aki csak az esküvõn kapta kézbe! Kép
Javaslom menj fel a [url=http://www.eskuvo.lap.hu" TARGET="_top]http://www.eskuvo.lap.hu[/url] -ra. Ott találsz mindent, mi szem-szájnak ingere!

Mi elõször éttermet kerestünk. A felkínált idõponttal elmentünk a kiszemelt anyakönyvvezetõhöz. (Tudom ajánlani Szentendrét, ha bp-i vagy akkor is, nem zsúfolt, van helyük ált. és szentendre központjában van, valami frenetikus élmény, hogy nem füstölgõ kocsik közé a járda szélén tülekedve próbálsz bekászálódni a kocsiba, hanem egy hangulatos utcácskán az összes olasz és japán turista gratulál, körbevesznek az emberek. Képzeld, minket megtapsoltak a kávézóban ücsörgõ turisták! Szóval teljesen más hangulat volt, mint egy átlag pesti házasságkötésen. Persze minket nem kötött a templom.)
És amikor megvolt mindkét idõpont, meghívtuk a vendégeket. Persze azért nem volt ilyen egyszerû, mert az egyeztetések, ruhapróbák, nagyon sol idõt és energiát elvettek.
Errõl jut eszembe, hogy az sem mindegy milyen ruhád lesz, mert ugye az a pocak nõ, nõdögél, a ruhát pedig idõben le kell foglalni.

Á, nagyon sok ez így. Ha van kérdésed, szívesen válaszolok a profilomban az emilem! Kép

Solya
 
 


Szia Lola!

Nekem is pocakos eskuvom volt es nalunk sem veletlen baleset volt. Hanem tervezett bebi, csak 3 honappal kesobbre terveztuk, de hat nagyon igyekezett. Igy 5 es fel honapos voltam az eskuvon es nagyon orulok neki, hogy olyan volt amilyet szerettem volna, nem kellett semmirol lemondanom. Szep ruha, kb 70 vendeg, jo etterem, zene, stb, stb.

Pontosan mi erdekelne? Szivesen megirom a reszleteket.

Gyorgyi + Rekababa
 


Sziaszok!
Nekünk április 5-én volt az esküvőnk,amikor én öt hetes terhes voltam.Igaz mi már tavaly augusztusban megtervztünk mindent, mikor szeretnénk a babát és az esküvőt.Nagyon jól sikerült 95 vendég volt,nagy fehér abroncsos ruha, olyan amilyenre mindíg is vágytam.Sőt jól megtáncoltattak a babucival együtt.Hajnali fél ötig tartott a mulatás,szóval nagyon szuper volt.Ne féljetek a pocakotok nem akadályoz meg abbao, hogy boldogok legyetek,hanam még boldogabbnak foglyátok érezni magatokat.Mi 7 hónapig intéztük az esküvőt.Először is a bejelentkezés, utána a ruha, templom, étterem meghívók,virágok,díszitések stb.
pocaklako1
 


Sziasztok!

Köszönöm nektek az információkat!
Meg hánytuk vetettük a párommal. Ha valami lessz jelentkezem. Köszönettel: LOLA
LOLA
 


Ilke, gondolom, megvolt mar az esküvö, a baba is megvan talan??? Komolyan érdekel!!!
Lola!Kivancsi vagyok, mi lesz Veletek, hogy döntötök!!!Majd irj!!!
Pocaklako1, gratulalok a jol sikerült esküvöhöz!!!Remélem, problémamentesen zajlik a terhességed!!!
En 4.5 honapos terhes voltam, amikor összehazasodtunk, de még nem latszott a hasam. Csendes esküvönk volt, talan 25en voltunk.
Puszilok mindenkit.
Vendég
 


Kép Kép Kép Kép Kép JAJ,ILKE, most latom, hogy Te 2002-ben nyitottad ezt a topikot!!!A Baba mar jo nagy lehet!!!Mesélj!!!Es BOCS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég
 


Lola!

Ha gondold mesélj, hogy vagytok, baba? Hogy alakul az esküvőtök megszervezése? vSzerintem többen is kíváncsiak vagyunk rá!

Bea
 
 


Sziasztok,
Hát jó régen olvastam ezt a topicot.Kép
Bocsi, hogy kimaradt az élménybeszámoló. Így utólag pár szóban:
Sikerült úgy megélnünk az esküvőnk napját, hogy amikor eszünkbe jut, mindketten életünk egyik legszebb napjának tartjuk. Fantasztikus volt, az étterem, a zene, a hangulat, egyszóval mindenKép. Nem bántuk meg, hogy belevágtunk, és a nagy pocak ellenére táncoltam (nem is kevesetKép) is.
A babánk már 15 hónapos múlt, édes kicsi kislány.
Lola,
Ha szükségetek van étterem, zenész, ruha kontaktra, szólj és szívesen írok.

Pusz,
Ilke

KépKép
KépKép
 
 


Sziasztok!

Ha nem baj én is csatlakoznék hozzátok.Jó volna feléleszteni ezt a topicot!
Snoopy78
 


Szia!

Olyan gáz, hogy belépek ide erre csupa ilyen halott fórum...
Jó volna feléleszteni, de van erre egyáltalán esély???

Nekem májusban volt az esküvőm, 4 hónaposan.
Nem nagyon látszott még a pocim, 40 fős volt amúgy és nem élveztem különösebben, mert vagy egy hete addigra nem aludtam!
Nem mintha annyira be lettem volna sózva, de nayukám igen és mindenbe belevont! Aznap is hatkor kellett kelnem, hogy feldíszítsük a templomot!
Nem éri meg!!! Egész nap fájt a fejem és az apósom még este 10kor is nyaggatott, hogy beszélgessünk. Majdnem hisztirohamot kaptam... a nászéjszakánk agyon lett csapva!
Mindenki várja meg míg saját zsebből el tudja intézni és ne hallgasson senkire!!!
 


....
 


"Kedves" Zsuzsa!

Én is csak a szüléssel foglalkozom, de egyáltalán nem félek!
Aranyos a próbálkozás, de nem ilyen gyatra szöveggel kéne rátukmálnod az emberekre a melót!
 


"Kedves" Zsuzsa!

Én is csak a szüléssel foglalkozom, de egyáltalán nem félek!
Aranyos a próbálkozás, de nem ilyen gyatra szöveggel kéne rátukmálnod az emberekre a melót!
 


Hát, az uccsó két bejegyzést nem teljesen értem, de ha valaki idetéved akkor írok a mi esküvőnkről is, hátha kedvet kap.

Nálunk nem volt egyszerű a helyzet, mivel a szerelmem még nős volt, amikor megkérte a kezem. Mielőtt családokat szétromboló démonnak gondolna valaki gyorsan közlöm, hogy már három éve külön éltek, csak lustaságból stb. addig nem forszírozták a válást. Hát ez után felpörögtek a dolgok, bár volt a bíróságnak egy olyan húzása, hogy a kérvény beadása után 4 hónappal későbbi időpontot adott ki, ami konkrétan azt jelentette, hogy a válásuk 1 héttel a tervezett esküvönk dátuma UTÁN lenne.
De aztán a nagymamim megmozgatott pár szálat, így lebonyolódott a válás, mi meg szervezkedhettünk. Én a 25ik hétben voltam az esküvönkkor, a pocim már látszott, de egy olyan ruhában voltam, ami pocakot takart, mást kiemelt. Köbö 100an voltunk és hajali kettőig tartott a mulatság és hihetetlen jól érezte magát mindenki.
Ha esküvői helyszín kell, hát én meleg szívvel ajánlom a dunabogdányi Forgó éttermet (www.forgoetterem.hu). Mi Pestiek vagyunk, de szállásal együtt is olcsóbban jött ki, mint pár pesti ajánlat. A kaja pedig egyszerűen fenséges (bár én azon az estén csak nagyon keveset bírtam enni).

Én csak annyit bánok, hogy pár ember hirtelen közbejött okok miatt nem lehetett ott.

 
 


Azért nem érted, mert volt itt egy álláshírdetés olyan szöveggel, hogy biztos csak a szüléstől félsz, stb., de itt egy állás, szinte semmit nem kell csinálnod és jön a pénz gyes alatt....
és nem értettem mirt itt és ilyen keretek közt kell ilyesmit reklámozni...
de azóta a hírdetés eltűnt, talán a rendszergazda keze nyomán?
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Anyaságról

Jegyzetfüzet: