Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok!

Olyan anyukákkal szeretnék beszélgetni akik hasonlo képpen gondolkodnak mint én. A kisfiam 2o honapos lesz, és számomra fontos h ameddig csak lehet, és amig csak kell neki na meg persze ésszerüen gondolkodva, szoptatni szeretném. Nem fogadom el azok "jotanácsait" akik le akarnak beszélni rola, mondván h nem egészséges dolog ilyenkor szoptatni. Szopival kapcsolatos elképzeléseimböl nem engedek! Örülök annak h megtehetem még most is, h naponta legalább 3szor szoptassak!

Ha van közetek ilyen anyuk örülnk ha irna ide!

Kép

Kép

Kép
 


Szia Csilla,
a kicsijeink majd egyidősek, és Emese is szopizik még. Én is ameddig akarja szeretném is, ha így lenne. A nagyobb 3 éves koráig szopizott, közben bölcsi is volt, Emesét is vártam, és semmi baja nincs tőle, sőt :)
Kitartás!

Kép

Kép
 
 


szia kobudo!

örülök h irtál, és annak is h végre ilyen hamar "sors"társra találtam!

jo érzés..nem vagyok egyedül. persze ha egyik naprol a másikra most abbahagyná akkor is büszke lennék magunkra, mert elértem amit annyira szerettem volna. Sajnos annak idején csak 9 honapig tudtam szoptatni.

szépek a gyerekeid nagyon! igen, én is észrevettem h majdnem egyidösek a kicsik.

mesélj magatokrol még..

szia, Csilla

Kép

Kép

Kép
 

 
 

Szia Csilla,

örülök, hogy örülsz :) Én nyugodtabb vagyok a szopi miatt, mert már tudom, hogy egyszer abbahagyja :) Most már könnyebben hárítom el a "jótanácsokat", mert bízom a gyerekemben. Kamilla 2 hónappal Mesi születése után (az ovikezdés előtt) hagyta abba a szopit, utána még azért sokszor kérdezte, hogy Ő is szopizhat-e. Mondtam, hogy igen, de már ténylegesen nem akart, de a tudat adott Neki, gondolom. Nem igaz, hogy anyás lesz, illetve addig persze addig, ameddig sokat szopizik nem tudom Őket másra bízni pl. éjszakára,de nem is akarom.
Nagyon szeetik egymást, küzdenek azért a közös játékokért, de lassan tanulják, hogy hogy lenne jó csinálni, szóval nagyon jó velük.
Nálatok hogy vannak egymással a gyerekek?

Kép

Kép
 
 


szia!

hát féltékenyek, meg kell h valjam.
A lányom elöször nem volt az, de mikor látta h afiam piciként örökké a cicin log, mert szinte fél oránként szopizott akkor kezdett kicsit féltékenykedni. aztán elmult. most meg hisztiben nyilvánul meg. nehéz kezelnem. ráadásul én egyedül nevelem öket. A fiammal azért imádják egymást, tegnap is mikor mentünk a lányom elé a buszhoz majd kirepült a kezemböl h odaszaladhassona tesohoz.

ezek szerint nálad nincs jelen a féltékenység?

szia,Csilla

Kép

Kép

Kép
 


Szia Csilla,

húú, nem lehet könnyű egyedül, sőt inkább nehéz :( Klasszikus féltékenység nincs, bár, gondolom a korkülönbség miatt is máshogy viselik a nagyjaink. Kamillánál egy kis körömrágás volt, de semmi erőszak. Persze igyekeztem sokszor kettesben lenni vele, most meg már sokkal könnyebb, lehet együtt foglalkozni velük, ja, és pár hete Kamilla megint 2x-3x szopizott :) Nagyon furcsa volt, olyan volt, mintha "elfelejtett" volna szopizni.

Üdv:
Helga

Kép

Kép
 
 


szia

milyen érdekes, biztos aranyos lehetett..te h álltál hozzá? igen egyszer láttam egy müsört ahol még a 8 éves gyerek szopizott volna, de kezdte ö is elfelejteni h hogyan kell..van ilyen tényleg..vagy elfelejtik vagy csak egyszerüen "megunják" nem tduom..de belegondolok abba h a lányomnak is volt hasonlo kérdése-kérése..amikor gábor megszületett, megkérdezte h ö is kaphat e cicit..számomra az furcsa volt, és én tudtam h nem gondolja komolyan..most is fentartom h minél tovább, de azért bizom benne h iskolás korában nem fogja kérni a fiam. meg persze az én lányom akkor már 6 és fél éves volt, és nem is emékezhetett rá h milyen volt amikor még ö cicizett. Épp tegnap volt a született feleségek a tévében? szoktad nézni? ott is acsajszi 5 éves gyerekét szoptatta..

jo h nálatok nincs féltékenység, legalábbis annyira mélyen mint néha nálunk. talán azér tis van mert nálatok kisebb a korkülönbség. szándékosan? igy szerettétek volna?

szia,Csilla

Kép

Kép

Kép
 


Sziasztok !
Bocsi,hogy közétek pofátlankodom de nekem van egy 8 éves fiam,egy 4és fél éves lényom aki 2és fél éves koráig szopizott,és van egy 6és fél hónapos babucim aki jelenleg szopizik és remélem még sokáig fog is!!!!!!!!!!!Nemszabad azokkal foglalkozni akik szörnyülködnek azmiatt,hogy nagy a gyermek és még szopizik ő úgy is érzi mikor jön ell az idő,hogy leszokjom a cicikéről!!!!!! :P :wink: Szerintem !Mert engem állandóan avval nyaggattak,hogy még mindég cicizik az a gyerek????? :shock: Mégilyet!!!!!! :? :shock:
Nekem mindég rosszúl eset mert nekem nagyon tetszett,hogy már tud beszélni a gyermek és még mindég cicizik!!! :wink:
Tetszett az,hogy becézgeti a cicit!!!!! :P
Neharagudjato,hogy közbe szoltam!!!!! :oops:

Kép
Kép
Kép
 
 


Tiop!

ne viccelj, hiszen ezér tnyitottam a forumot, h legyenek ilyen anyukák, akik pont ugy éreznek mint én!! akik szivesen megosztják élményeiket és érzéseiket velem, velünk.

kérlek irj még amikor csak tudsz, persze csk ha van kedved és idöd hozzá!

gratulálok a gyerekekhez, és h ilyen ügyesek vagytok ti is szopi terén. Lehet h pont egyidöben szültünk? az én lányom is most volt 8 éves. Neked mikor töltötte be?

LÉgyszike tegyél fel képet magatokrol jo?

Kobudo!

te is tegyél fel képeket jo?!

Csilla

Kép

Kép

Kép
 


Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
 


KCSilla!
Köszi a gratulációt nagyon jól esett!!!! :oops: :P
Képeket majd a férjemmel eggyütt feltesszük mert én nem tudom hog kell,de ígérem látnifogtok minket!!!
Nagyon aranyosak a gyerkőceid.Tök jó nézni akkora babát ,hogy szopizik!!!! :lol:
Nekem a fiam 8 éves és december 17-én töltötte be!
A lányom júnis 30-án lessz 5 éves
A másik lányom pedig júni 29 lessz 1 éves!!!!!!!!!
Majd írok még de mennem kell lefeküdni aludni !!!!!!

Jóccakát mindenkinek!! :wink: :P

Kép
Kép
Kép
 
 


KépKépKépKép
Kép

Sziasztok!
Kértetek képet rollunk,hát íme a kis családom!!! :P
Ha a képre rákatintasz kinagyíthatod!!
Az első képen ANETT látható ő a középső gyerkőc,a,második és az utolsó két képen ZSANETT látható és a harmadik képen pedig ROLAND fiam a focista!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
 
 


Tiop!

tündériek a gyerekeid!!! nagyon tetszenek, milyen kis mosolygos a pici lány is.. ANett és Zsanett, szándékosan kaptak ennyire összecsengo neveket? elsöre azt hittem elirtad, de nekem direkt tetszik. mondjuk nekem alányomnak szándékosan van egybecsengö neve..(boni bogi) Az én lányom 99.január 9én született, kistarcsán. a fiam meg 2005.május 27én az Istvánba.

köszi a képeket nagyon!

irj amikor cak lesz idöd.

NÁlunk most szerveznek szopis baba-mama klubot, msot oda tervezek majd menni. REmélem ott is találkozom hasonlo gondolkodásu anyukákkal.

puszi,Csilla

Kép

Kép

Kép
 


Kcsilla!
A férjemnek tetszett mind a kettő leány név nekem meg a második nevük.Azt hiszem azt lesem írtam !!!!! :?
Anettnek:Melody
Zsanettnek:Málna
Nagyon szép neve van a leányzódnak igazán tetszik!!!!!! :P :lol:
Nagyon jó lenne elmenni nekem is a klubba de kétlem,hogy összejönne !!! :(
Most megyek mert bekel pakolnom a fiúnak holnapra !!!! :wink:
Majd jelentkezem,sok sikert a klubbhoz és várom a fejleményeket! :P :shock:

szióka, Kriszti

Kép
Kép
Kép
 
 


Kriszti!

mindegyik szép, de föleg a Melody és ne vedd most jopofizásnak,komolyan mondtam. de málna is nagyon szép név..és szerintem el is találtátok. az én lányom Timeának indult de szerintem nem állna jol neki az anév..el se tudnám képzeln Timiként..


a szopiklub itt nálunk 10kor indul, nem tudnál átugrani, nincs messze mogyorod..majd pirivbe megirnám a helyet ahol lakunk feltéve h még nem irtam meg.. vhol..(már annyi forumba irok h kezd kihagyni aza gyam..bocsi)

puszi most mennem kell.. irj!

Kép

Kép

Kép
 


Sziasztok,
bocsi, hogy eltűntem, elutaztunk!
Üdv Tiop,
szépek a gyerekeid, gratula a szopihoz! Most már engem sem izgat, ha mondanak okosakat, persze pár hónapja egy pszichológus 3 gyerekes anyuka azt mondta, hogy az Ő tapasztalatai szerint azok, akik 2 éven túl szopiznak, szorongóak lesznek!!! :) Egy kis időbe telt, amíg megemésztettem, de azért nem hagytam abba :)
Csilla,
Majd keresek képet, Nekem van egy tandemszopis :) Nagyon édesek vagytok a képen :)

Kép

Kép
 
 


Szia kobudo.!
Köszi szépen!! :lol:
Neked is nagyon szépek és aranyosak a babócáid,édes az a kisfiú ahogy vágja a grimaszt!!!! :P
Nemtudom,hogy igaza-e van annak a pszichológusnak szerintem sokkal nyugisabbak azok a gyerekek akik tovább szopiztak,igaz nekem a fiú csak 8 hónapig szopott ,saját magát választotta ell!!!!Ő nyugisabb mint a huga aki 2és fél éves akorában szokott le .de ismerek olyan gyermeket akit elkellett választani és ő nagyon eleven egy gyerek!!!Na most lehet,hogy felnőtt korukra kialakúl egyfajta szorongás de szerintem az az élet játéka!!!!!!!!!!!! :wink: :roll: :?
Jézusom mennyit írtam ,lehet ,hogy tök hülyeségeket???????

Csilla!
Nemhiszem,hogy megtudnám oldani,bármennyire is szeretném,nincs autó és tömegközlekedéssel szörnyü lenne!!!!!!! :cry:
A nevekkel kapcsolatban csak annyit mondok ,szerintem mindég az a név áll jól nekik amit adunk születésükkor! Utánna már semejik nem illene rájuk!!!!!!!! :wink: :?
Szerinted is ígyvan nem!!!!!!!!!!?????????? :? :lol:

Na megyek aludni !
Jó éjt mindenkinek!!!! 8)

Puszi KRISZTI
Majd írok! :idea:

Kép
Kép
Kép
 
 


Sziasztok,

Tiop,
biztos, hogy rám gondoltál? Az a grimaszoló kisfiú lány: Emese :) :) :lol:

Az ígért kép a közös szopiról:
Kép
És egy friss, itt már "nagyok"
Kép
Üdv

Kép

Kép
 
 


Szióka!!!

KOBUDO:
Ezer meg millió bocsi-bocsi,meg sem néztem a nevét csak a képet és így írtam meg az üzenetet,de teljesen mindeggy engem akkor is a grimasza fogott meg!! :oops: :? :wink:
Nagyon tetszik a kép ,nekem a nagylányom szopizott mindig így amikor már ilyen nagy vólt!!!!!!!!! :lol: :P
Tündéri mind a kettő LÁNYOD!!!!!!!!!!!
Mégegyszer bocsi!!!! :? :oops: :!:

Kép
Kép
Kép
 
 


Farsang 2007 február 24-én szombaton!
Farsang, jelmezvásár, jelmezbemutató jelmezbál!

http://www.szulokhaza.com/szulokhaza_pr ... ujabb.html

Helyszín:

Szülők Háza Családi Központ és Játszóház
Budapest XI. Gazdagrét, Eleven Center
1118 Bp., Rétköz utca 7. I. emelet (P2 szint)

Program:

10:00 - 11:00 Kreatív játékok, kalandfal, alkotó
foglalkozás (kézműves)
11:00 - 12:00 Varázserdő: zenés drámajáték a
gyerekek részvételével
12:00 - 13:00 Jelmezvásár, könyvvásár,
arcfestés, farsangi köröm az anyukáknak
- szünet -
16:00 - 17:00 Kreatív játékok, kézművesség,
kalandfal
17:00 - 18:00 Bábelőadások
Hol lakik az idő?
Manómese
18:00 - Zenés jelmezbemutató: mutasd meg
magad, és ha kedved van, mondj verset, énekelj,
táncolj az otthon készített, vagy a délelőtt itt
vásárolt jelmezedben; ajándékok a résztvevőknek.

Árak:

Gyerek jegy:
1.500,- Ft / gyerek (1-14 év)
Kísérő jegy:
500,- Ft (14 év fölött)
Családi jegy:
3.000,- Ft / család
 


sziasztok!

vagyok ám..

Kobudo, tiop!

nálunk is volt már ilyen, söt..nem régen egy barátnömegk isértem el dokihoz, ott játszott vagyis szaldozott a fiam tök kék ruciban (bár tudom a ruha szine nem mérvado) de fius arca van (nem?) erre a néni megjegyzi: milyen aranyos kislány... :shock: :x lehidaltam..mondom fiu..jaj bocsánat azt hittem lány...

szoval énis jártam már igy!

Kobudo

de jo h jöttél,már azt hittem h eltüntél..tündériek tényleg ahgy együtt szopiznak bár én is megvalosithattam volna..ez akkora kihivás is az ember lányának,meg olya szép, és tök természetes szerintem..

az a szorongásos dolog szerintem is hülyeség, nem hiszem h igy lenne inkább épp ellenkezöleg, sokkal erössebb lesz akapcs, de nem ettöl függ h mennyire lesz önálo egy gyerek.

Tiop!

persze igazad van, az anév áll jol nekik amit kaptak..bár én személyszerint más nevet választanék magamnak...

nem vesztettél semmit szopiklubbol..jobbra számittam, ujat nem mondtak,és kevesen is voltunk..volt egy kismama pár napja van hátra és szeirntem ahhoz képest ö sem volt felkészült tapasztalatlanul jött oda,és kevés infoval gazdagodott. Meg is kérdeztem töle h adjak e ötletet, tanácsot bármit..és örült neki. szerintem jobban is meg lehetett volna szervezni..

menem kell..

puszi mkinek

Kép

Kép

Kép
 


Szióka CSilla!

Annak nem örülök,hogy nemsikerült úgy aszopi klubb ahogy szeretted vólna,mondjuk annak sem,hogy nemvoltunk ott de így egy kicsit könnyebb a szívemnek!!!!!!!! :cry: :roll:
Szerintem tök szép neved van ,a kereszt anyámat is CSillának hívják!!!!! :lol: :P
De nekeseredj el talán majd legközelebb jobban sikerül!!!! Lessz legközelebb?????? :roll: :? :?:
Remélem jóltelt a napotok!!!!!! :lol:

Megyek aludni mert a pici is elaludt így én is pihenek egy pár órát!!!!! :lol:

Sziasztok jó éjszakát!Majd jövök!!!!!

PUSSZANCS!!!!!! :wink: :lol:

Kép
Kép
Kép
 
 


Tiop!

köszi sépen, talán most már jobban alszom..legalább neked tetszik a nevem.. :P :D

a szopiklub?hát nem tudom állitolag cak márciusban lesz legközelebb és nem is itt hanem egy tölünk 1o kmre levö másik városba. HÁt oda nemhiszem he elmegyünk..

azért remélem ha eljön a tavasz esetleg lesz kedved összefutni velünk (Kobu, neked is szolna feltéve h olyan messziröl lenne kedved felutazni )

a nappalunk elég nyügösen telt, szegény fiam olyan szép monoklit ujitott be..most meg azelöbb rosszu l lépett le alépcsörölés lepottyant hanyatt...de mindig ilyen nyaktörö mutatványai vannak..kezdek megöszülni..

h telt az éjszakátok? hányszor keltek fel éjjel?

kobu?

puszi,Csilla

Kép

Kép

Kép
 


Szióka Csilla!
Ha jön atavasz jólenne összefutni valahól ,esetleg nyáron egy kerti parti allkalmával!!??????? :roll: :lol: :wink:
Csak nyugi az én gyerkőceim sem különbek!! :?
Az éjszakám nagyon nem volt jó letettük fél 11-kor a picit és 1-kor már fönt is vólt utánna 2-kor és háromkor elaludt reggel negyed 7-ig akkor kínyílt a szeme végleg és csak fél 8-kor aludt vissza fél 9-ig!!! :?
szóval húzos volt az éjszakám hulla vagyok!!!!!! :oops:
Fáj a torkom is meg már három hete bevan dugulva a ball fülem!!! :(
Röviden tömören ennyi! :x
Hol laktok pontosan? :?: :roll:


Szióka majd jelentkezem!!!!
KRISZTI

Kép
Kép
Kép
 
 


Kriszti!

Sajnálom h rossz éjszakátok volt, és h beteg lettél..jobbulást neked!

Isaszegen lakom, akár hévvel is jolmegközelithetö lennék vagy ti..gödöllötöl vonattal is tiz perc, csak hát utána kell gyalogolni egy keveset.. :(

Jo lenne tényleg egy ilyen nyári parti, grillezés, remélem összejön.

most mennem kell, holnap irok.

puszi Csilla

Kép

Kép

Kép
 


apropo..van msnetek???????

Kép

Kép

Kép
 


Helló!
Köszi szépen gyógyulgatok,iszom a mézes teát meg ilyenek! :oops: :?
a férjem csinál nekem külön msn címet majd szólok mikór lessz kész!! :roll: :wink:
Nyáron jólenne tényleg egy grrillparty ,nállunk is összejöhetnénk esetleg! :wink: :lol:
Majd megbeszéljük ,tényleg jólenne!!!!! :wink: :lol:
Ti milyen ídősek vagytok a férjeddel??? :wink: :shock:szióka Kriszti

Kép
Kép
Kép
 
 


Kriszti!

Nem tudom csak sejtem h elfelejteted, de már irtam h egyedül nevelem a gyerekeimet már 2 éve, még terhesen maradtam egyedül. Igy arra a kérdésedre nem tudok egyértemü választ adni, csak azt hén most leszek 29. Ha még igy is jo nekted, szivesen elmenénk hozzátok, de csak ha nem gond. Ha igy nem jo, az tis megértem..

ha lesz várom az msncimedet, és ott is beszélgethetünk!

puszi,Csilla

Kép

Kép

Kép
 


szióka Csilla!!!!
Neharagudj valószinű elkerülte a figyelmemet!!!!! :oops:
Már hogyne lenne jó a sógórnőm is egyedűl neveli a fiát és itt lakik aladtunk egy szintel!!!!!!!!! :lol: :wink:
Várunk bármikor szívesen!!!!!! :lol: Akkor majdnem eggyidősek vagyunk én most leszek 30-inc áprilisban!!


puszika
Kriszti

Kép
Kép
Kép
 
 


Kriszti!

semmi vész, örülök h nem okoz gondot! Tavasszal ha melegebb lesz lehet h elmegyünk, szegénykéimmel alig mozdulunk ki itthonrol. szinte nem is voltunk sehol a fiam meg pláne. AMig férjnél voltam addig se jártunk max. rokonlátogatoba, és ez meg is látszodott alányomon, nagyon visszahuzodo lett. A fiam teljesen az ellentéte, ö nagyon hamar feloldoik, feltalálja magát.

Köszönjük a meghivást. A többi részletet madj priviben vagy emailben ok? esetleg msnen. én napközben vagyok fent általában,, de néha este is.

én májusi vagyok.. és tök jo h egyidösek vagyunk ..majdnem :)

puszi

Kép

Kép

Kép
 


ok majd megbeszéljük a dolgokat,estére meglessz az msn címem!!!!!!!!!!!Legalábbis a férjem azt ígérte!!!!! :? :roll: :lol:

puszi

Kép
Kép
Kép
 
 


ok, várni fogom!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép

Kép
 


Még nincs semmi!!!!!!
Majd hólnap!!!
bocsi!!!! :cry: :? :oops:

Szép állmokat!! :wink:
KRISZTI

Kép
Kép
Kép
 
 


sajnálom vártam..ezért maradtam fent..

puszi, akkor majd holnap! szép álmokat nektek is!

Kép

Kép

Kép
 


sziasztok!

ha erre járnátok... érdemes olvasni a februári kismamát, vagy szopis téma benne..

Kriszti!

msn????????????,

Kép

Kép

Kép
 


Sziasztok,

rengeteget írtok ám! :) De ez jó, csak mire a végére érek, már mennem kell :)
Csilla,
nem is tudom, melyik fórumon olvastam (bocsi,ha nem itt, de a neved miatt beleolvastam valamelyikbe) a bölcsi-szopi témával kapcsolatos félelmeidet. Nos: Kamilla 1,5 évesen kezdte a bölcsit, 4 hónapig csak délelőtt volt ott, de annyira szeretett volna ott aludni, hogy onnantól kezdve du. 4-ig ott volt, és mindemellett 3 éves koráig szopizott. Ez a gyakorlatban úgy nézett ki, hogy reggel szopi, majd du. megint, akkor kicsit több, mint mondjuk hétvégén, este elalváshoz megint. A bölcsisek persze folyamatosan le akarták szoktatni, mondogatták is Neki, de én Nekik is megmondtam, hogy majd ha Ő el akarja magát választani, akkor hagyja abba a szopit. Lassan elfogadták, ugyan hitetlenkedve néztek rám, amikor terhesen is szopiztattam, de Kamilla akkor sokkal-sokkal kevesebbet volt beteg, az immunanyagok segítették.
Szóval nyugi, a bölcsi és szopi abbahagyás nem feltétlenül jár együtt, bár biztos, hogy jobb lenne otthon maradni, de senki nem azért szalad vissza dolgozni, mert annyira rossz otthon gyereket nevelni, nem?

Kép

Kép
 
 


kob,

végre irtál!!!

persze h nem azért, szeretek itthon lenni,és imádolk minden idöt kihasználi ami megadatik, és igy a nap 24 orájában vele-velük vagyok. Szoval rámtalátál egymásik topikban..hát van eg ypár ahová irok.. Most ugy nézem nem kell aggodnom amiatt h abbahagyná max. amiatt h nem lesz tejem vag hasonlo..mert most az énkicsi fiam még jobban rákattant a cicire, már nem csak alváshoz kell neki, hanem többször jön oda és kéri. De nem engedem h játszon vele, mert nem azért van. De egyszer olvastam h ez valami potlás számára, pl. ha keveset törödnem a babákkal. De ez hülyeség, legalábbis nálam ez nem forog fent, mert egész nap vele vagyok, nincs elhanyagolva. Irni is akkor szoktam h a alszik vagy ép elfoglalja magát. (most ép korcsoyát néz a tvbe és elmondja véleményét rola.. :) )

Köszi megnyugtato szavaidat! És ha tudsz gyere sürübben!

neked sincs msned?

puszi Csilla

Kép

Kép

Kép
 


Csilla !
Még mindég nincsen semmi,a férjem kicsit levan lassúlva,de egy perce azt mondta,hogy 5 perc múlva kész lessz!!!!! :?
Hááááát remélem!
Jó,hogy a másik topicon is megtalállak !!!!! :wink:
Bocs,hogy miattam fent maradtál!!!! :cry: :? :oops:

puszi Kriszti

Kép
Kép
Kép
 
 


Kriszti!

majdnem öreg roka vagyok én is itt a babaneten.. :D

sok helyen megfordulok..fölg mostanság..

akkor várlak bekapcsolva hagyom agépem,ha nem tudsz jönni szolj..

puszika

Kép

Kép

Kép
 


lányok, mizu????senk nem jár errre???

Kriszti, azért ide is irhatnál..

puszi

Kép

Kép

Kép
 


Helóka!Ma sajnos nem sok időm volt írniMost is csak kutyafuttában írok !Azért,hogy nehogy megharagudj ! :lol: Nemvagyok jól fáj az egész bal oldalam!!!!Holnap megyek dokihoz!!!Ti nemvagytok betegek??????? :? :roll:

Elvagy tünve azért te is !!!!Majd írok msn-t!Ígértem valamit!!!!! :wink:
Szia puszi jólegyél!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
 
 


szia!

mit is?????kezdek öregedni és felejtek..rendben várlak ha tudsz gyere, valoszinü ma délelött fent leszek..

gyogyuljatok meg!!

Szegéynkém, nagyon el lehetsz havazva.. :wink:

puszi

Kép

Kép

Kép
 


Sziasztok,

itt vagyok, a betegeknek gyógyulást, bennünket szerencsére elkerültek a bajok!

Csilla,
felvettelek az msn-en. (Helga vagyok :))

Üdv

Kép

Kép
 
 


Helga !

látom és köszi..irj

puszi

Kép

Kép

Kép
 


Szia Csilla!
Remélem jólvagytok !
Bocsi,hogy tegnap már nemtudtam beszélni veled de a férjem bírtokolta a gépet!Ma estefelé fent leszek !Remélem!
Puszi :Kriszti! :lol: :wink:

Kép
Kép
Kép
 
 


Sziasztok,

hogy vannak a szopizó babáink? (Akik persze már nem is annira babaák :))
KCsilla,
ezer bocsánat, amiért ritkán jelentkezem, folyamatosan tanulok, ráadásul hétfőn kezdjük Emesével a bölcsibe szoktatást, így azt is intézem. Majd elválik, hogy ez a szopira milyen hatással lesz, egy biztos, leszoktatni nem akarom teljesen, próbálom a szopikat a reggeli és esti időpont köré csoportosítani :) Hogy a délivel mi lesz? Jaj, nem tudom... Majd írom a fejleményeket, jó?
Ti hogy vagytok? Szopi? Munka? Ugye jól emlékszem, hogy munkát keresel?

Tiop,
jól vagytok?

Kép

Kép
 
 


kopudo!
szióka!köszi jólvagyunk!továbra is szopizunk Kép
Remélem ti is jól vagytok!

Kép
Kép
Kép
 
 


KObu!

jol vagyun k köszi..szopi zerrel..hajaj nekünk nagyon nehéz lesz a leszokás..mesélek: a fiam egyik nap h megtegyük elso lépést afeléh csak alváshoz legyen cici..(meg persze azért mert ujr aharap és fáj) mondtam h nem: mire ö sirt, zokogot..végül letérdelt és átöletl: anya-cici-cici-........................... hát mit tehettem adtam neki...nem tudam ellenálni..de nektek biztos nem lesz nehéz, feltételn ird meg h hogyan megy. Szurkolok nektek!

vizsgák h mennek-mentek? én vártam h irsz majd de olyan ritkán látlakés volt h nem irátl vissza..azt hittem haragszol..

Tiop!

örülök ám h ide is benézel..nem ám eltünni innen..

puszi

Kép

Kép

Kép
 


Sziasztok,
hétfőn elkezdtük a bölcsibe-szoktatást Emesével, ma voltunk másodszorra :) Kamilla lett náthás, vele voltunk itthon.
Egyébként jól ment a dolog, ma már 2 órát voltunk ott, Mesi 1x sem kérte a szopit, hétfőn már ott ebédel, én meg kihussanok :) A gondozónéniket ismerhük, tudják a szopit, és azt is, hogy nem akarom leszoktatni, így remélem nem lesz gond.

Csillla,
vizsgák, dogák vannak folyamatosan, most éppen számvitel, jó lenne megtanulni még a munkakezdés előtt legalább a nagyját.

Üdv Mindenkinek

Kép

Kép
 
 


sziasztok!

Csilla!
hova tüntél???
Sehogy sem akar az msn össze jönni!! :( :roll:
Zsani mostanában sokat cicizik,valószinű,hogy a foga miadt, mert a bébikaját nem akarja megenni!! :? Csak amit én csinálok ,az meg egy kicsit darabos,és már rendesen megrágja(gondolom jó a fogának9!
mindegy nem szeretném leszoktatni a ciciről még egy darabig(amíg neki jó addig kapja)!

kobudo!
Sok szerencsét a beszoktatáshoz!
Na meg a vizsgákhoz!!!! :lol:

Szép napot nektek!
Kép

Kép
Kép
Kép
 
 

Vissza: Anyaságról

Jegyzetfüzet:

 

XBabázz lazán! - Teakiadó