Új privát üzeneted érkezett!

Hello, Cili vagyok!

36 hetes kismama vagyok. Óriási problémám, hogy az én kicsikém keresztben fekszik a hasamban. A dokim szerint így császár lesz :cry: . Én ezt nagyon nem szeretnén, mert első babám is símán jött a világra. Mindenféle beavatkozás nélkül.

Az érdekelne, hogy van-e valaki aki hasonló képp járt, de a végén mégis befordult neki a picuri? Van-e még reményem a sima szülésre?
Nagyon várom a válaszokat!!! :cry: :cry: :cry:

Köszönettel egy reménykedő kismama.

Szép napot MINDENKINEK!
Cili.
 


Kedves Cili!
Csak most olvastam az írásodat. Remélem, minden rendbejött, és természetes úton születhetett a kisbabád!
Az én kislányom hasonló jókat játszott velünk: nagyon sokáig "faros" volt - illetve néhányszor megfordult, de aztán mindig vissza -, rohangásztunk vele ide-oda: olyan dokihoz, akivel megszülethetett volna farosan is hüvelyi úton, meg ilyenek, aztán a "kiírt" nap előtt keresztben feküdt, majd a kiírt napon fordult meg végleg fejjel lefelé és kilenc nap múlva gyönyörűen megszületett.
Én mindig dühös voltam a dokikra, amikor jöttek nagy komoly fejjel, hogy így császár, meg úgy, egyrészt mert első babám volt, és akkor se illik elsőszülő kismamákat így ijeszgetni, másrészt meg, mert az, hogy nem fekszik "rendesen", vagy izeg-mozog a baba, azt is jelentheti, hogy még rengeteg helye van odabent, és köszöni szépen, még nem akar megszületni. Így volt velem is.
Nagyon érdekel, hogy Veled, Veletek mi lett, légyszi írj, ha nézed a fórumot!
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Anyaságról

Jegyzetfüzet: