Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Összecsaptak a fejem felett a hullámok, és elkezdtem kétségbeesetten olyan munkát keresni, amit a 9 hónapos kisfiam mellett is tudok végezni, illetve nem befolyásolja a GYED folyósítását! Persze jöttek az ajánlatok különböző web oldalakról, hogy ha befektetek sok-sok pénzt milyen jó lesz nekem, hát persze hiszi a piszi, meg a másik hogy miből?!
De most végre találtam egy jó kis melót, mindössze e-mailek másolgatása a feladatom, és a szorgalmamtól függően kapom a fizut, amerikában ez egy régóta működő reklámozási terület kismamáknak, nyugdíjasoknak stb.
Gondoltam nem én vagyok az egyetlen aki anyagi gondokkal küzd, ezért ha valakit érdekel a dolog írjon nekem és elküldöm a részletes tájékoztatót!
petrarubold@gmail.com
 


Szia! Igaz hogy ez nem munka, de ha nincs pénz, minden jól jöhet!

EGY ÉVRE ELEGENDŐ INTIM HIGIÉNIÁS CSOMAGOT NYERHETSZ!

Jól hangzik? Ez nem kamu! A Comfex Kft. minden hónapban kisorsol egy évre elegendő intimhigiéniai csomagot azon hölgyek között,
akik feliratkoznak a hírlevelükre!

Itt az alkalom hogy Te is spórolj! Adj esélyt magadnak, és regisztrálj!

Regisztráció (kérlek másold be a böngésződbe) http://comfex.hu/index.php?comfex=feliratkozas_8Én már nyertem egy óriási csomagot!
Volt benne:
• extra, normál, mini tampon,
• éjszakai és nappali intim betét,
• tisztasági betét, egyesével csomagolt is,
• babapopsi-törlő kendő,
• fültisztító pálcika,
• vatta korong,
• intim törlő kendő stb.

Szerintem nem 1, hanem 2-3 évre elegendő!

Ha nem hiszed járj utána, és nézd meg a comfex.hu oldalán a nyerteseink menüben a szeptember havi nyertest, aki én volnék!J
(Azért vállaltam, hogy megírom ezt a levelet, mert tudom, hogy tényleg sorsolnak, és valójában meg lehet nyerni a termékeket)

Üdvözlettel, és sok szerencsét kívánva: Wohlfarth Zita
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Anyaságról

Jegyzetfüzet:

 

cron