Új privát üzeneted érkezett!

http://www.kisslaura.fw.hu

Sziasztok!

A 4 éves Kiss Laura leukémiás. Gyógyulásához 4 őssejtkezelésre van szükség, egy kezelés 4 millió forint.

Most egy ékszerkészítő nagylelkű felajánlásaként mindössze 1.000.-Ft-ért lehet laura-láncot vásárolni.

Gyönyörű rózsaszín swarovski köves lánc. A lánc árát egyenesen Lauráék bankszámlájára kell utalni Laura-lánc megjegyzéssel és Laura anyukája e-mail címére krita79@citromail.hu kell megírni a pontos postázási címet. Ha a pénz beérkezett az ékszerkészítő postázza a láncot.

Gyönyörű ajándék és egyben nagy segítség egy beteg gyermeknek.

Kissné Kovács Rita a facebookon és az iwiw-en is elérhető, ott képet is találtok.

Ha szeretnétek segíteni, ezzel a kis ékszernek megvásárlásával is megtehetitek és egyben egy szép, különleges ajándékra tesztek szert.
Vásároljatok, hogy segíthessetek!

Laura még fél évig steril szobában éli az életét. Csontvelő átültetést kapott, 8 éves nővére volt a donor. Úgy néz ki, hogy lassan elfelejthetik a leukémiát. De Laura a kemoterápia során kómába esett, azóta nem beszél, nem áll, nem ül, nem jár. Ehhez kell az őssejtkezelés.


Ha valakinek felesleges bébiétele, vagy pellusa van (4, 5-ös méret), annak is nagyon örülnek.
Laura nem tud önállóan rágni, így csak pépes ételt ehet, gyümölcsöt csak hőkezelt - bébiétel formájában.
Tisztító és fertőtlenítő szereknek is örülnek, mert mindent sterilizálni kell nap mint nap, hogy Laura nehogy megfertőződjön.


Ez nem egy kitalált, másokat megtévesztő és kifosztó történet. A honlapon orvosi igazolás, fényképek, név, cím, telefon és bankszámlaszám is megtalálható.

Ha valakinek segíteni szeretnétek, itt a lehetőség. Bármilyen felajánlásnak, segítségnek nagyon örülnek a nagy bajban.

Köszönöm.

Kép

Kép
 


Kép

Kép

Kép
 Kép

Kép
 

 
 


Kép

Kép
 


Itt a nővérkéjével:


Kép

Anyukája szavai a honlapról:

Kétgyermekes édesanya vagyok. 2003 februárban született Dorottya kislányom, 2007 februárban Laura. Négy korai vetélésem volt, hatalmas lelki teherrel. 6-10 hetes magzatokat vetéltem el. Életem árán hittem, egyszer anya leszek!

Az álom valóra vált! Két tüneményes kislányom tett értelmet az életnek! Imádom őket!

2009 NYARÁN LAURÁNAK HULLOTT A HAJA, VITAMINHIÁNYRA GONDOLTAM, EZÉRT KÉRTEM EGY LABORVIZSGÁLATOT A GYERMEKORVOSUNKTÓL.

A lavina ezzel elindult. Az orvos vírusra gyanakodott, de a kontroll labor nem változott. Beutaltak a nyíregyházi haematológiára, ahonnan továbbutaltak 2009. szept. 7-én Debreceni klinika haemato-onkológiájára leukémia gyanúval. Életem legfájóbb pillanata a kór ismertetése szept. 10-én. ALL leukémia. Azt mondták jó eséllyel gyógyítható. 80-90 %. Az esélyek számokban adtak hitet, hogy meg fog gyógyulni.

Szept.10-én indult a kemoterápia, okt. 7-én megelőzve 2 hetes lázas állapottal kómába esett. Közel 2 hétig nem reagált, szemei csukva voltak. A korábban mozgékony, energikus, beszélő, szobatiszta kislányom emlék maradt. Nem beszél, nem tud ülni, állni...minden szertefoszlott! Testvére nehezen fogja fel mi lett a játszótárssal, mi lett a kistesóval. Az orvosok nem tudják mi történt. A kezelések mellékhatása, vírus, bakteriális fertőzés, leukémia fellángolása az agyban. Nem tudják a kiváltó okot és az agyból vett szövetminta sem adott egyértelmű választ! Ami biztos, hogy az agy szürkeállománya sérülést szenvedett Ezen az állapoton segíthet az őssejtterápia, ami igen költséges. Helyzetünket nehezíti, hogy fiatal házasok lévén a házunk jelzálog hitelből épült, egy kereső maradt a családban.

A család kettészakadt!

Mi heteket töltünk Laurával a debreceni klinikán, míg Dorottya apával tölti napjait. Neki is nehéz a kettészakadt családi élet, a "hol van anya és mi lett kistesóval" felfoghatatlan egy 7 éves gyermeknek. Én egyet tudok, meg kell gyógyulnia. Nem adhatja fel és én soha nem adom fel. Szeretném, ha egyszer ismét mondaná: "anya!"

És hiszem, álmom valóraválik!

A nagylányom Dorcika ősszel az ovival volt az idősek otthonába és minden gyermek kapott egy virághagymát, hogy ültesse el és kívánjon valamit. Hazajött Dorci és mesélte, hogy hol jártak és kívánni kellett valamit, ha tavasszal kinyílik a virág a kívánság valóra válik. Dorci azt mondta: "Volt aki babát kért,volt aki Pókembert. Én anya azt kívántam, gyógyuljon meg a kistestvérem." Azt mondta, hogy "képzeld anya, minden öreg sírt az otthonban és ovónénik is. És azt mondták tavasszal teljesül!"

Ekkor azt éreztem, hogy az én lányom 7 évesen felnőttebb, mint én!

Soha nem felejtem el!

Kép

Kép
 


Segítsetek segíteni!

Kép

Kép

Kép
 


Sok kicsi sokra megy!!!!!

Kép

Kép

Kép

Kép
 

Laura-lánc

Az OTP-s számra kell utalni az árát, vagy ha akarsz többet is. Az utalásnál közleménybe írd oda, hogy Laura-lánc.

Aztán ott van az anyukája e-mail-címe is a honlapon, neki kell megírni, hogy pl Kiss Tamás néven átutaltál a láncra pénzt, és megírod a címeteket. Így fogják nektek küldeni a láncot.

Nem ismerősöm, véletlen bukkantam rá a neten, fogalmam sincs hogyan. És végigbőgtem... Azóta csak rajtuk jár az eszem,hogy hogyan tudnék segíteni.

Kupakgyűjtésen is gondolkozom, csak még nem nagyon találok támogatókat rá, de nem adom fel. Megvannak a kupak-leadó helyek címei országszerte, sajna a honlapon ez még nem olvasható. Ha nagy mennyiség összejön, a felvásárló cég érte is jönne.

Ő nem haldoklik, nem reménytelen, túl van a leukémián (hivatalosan szeptemberben nyilvánítják gyógyultnak), csak épp a kemoterápiák és a transzplantáció után kómába esett, és leépült az oxigén-hiánytól. De FEJLESZTHETŐ, GYÓGYÍTHATÓ!!!!

Biztos van rajta kívül még akár 300.000 beteg gyerek, akinek segítség kéne, de erőn felül mindenkit nem lehet és nem is kell támogatni. De SOSE TUDHATJUK, mikor lesz a mi gyermekünk a következő- bár ne történjen így!!!!!

De gondolj bele, ha a ti kisfiatokról-kislányotokról lenne szó, ti is minden követ megmozgatnátok érte és milyen rossz lenne, ha mindenki homokba dugná a fejét a segítségkérésetekre, vagy annyival elintézné a dolgot, hogy max továbbküldi a levelet és kész, nyugodt a lelkiismerete.

Tényleg nem csal könnyet a szemetekbe???????????? Senki nincs aki segítene kampányolni érte??????????? Anyukák?????????? Édesanyák????????????????? Hahó????????????? Ébresztő???????????????????? Kép

Kép

Kép
 


KÖSZI HOGY ENNYIEN SEGÍTETEK...

Kép

Kép
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Anyaságról

Jegyzetfüzet:

 

XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó