Új privát üzeneted érkezett!

nem rég voltam nõgyógyásznál mert hasi görcseim vannak.
nem látott semmit, viszont azt mondta hogy hátrahajló méhem van.
szerinte ez nem okozhatja a görcsöket.
szerintetek?
és hátrahajló méhel is lehet gyerekem? (neten olvastam hogy így a legnehezebb teherbe esni, és kicsi a valószínûsége is)
kérlek aki tud segítsen, köszönöm :!: :!: :!: :!: [/b]
 


Szia!

Teszt? Vérvétel? Uhg?

A hátrahajló méhnek ma már nem tulajdonítanak akkora jelentőséget...én nehezen estem teherbe mindkétszer, ismerősöm pedig "véletlenül"-mindkettőnknek elvileg hátrahajló a méhe...
lizamama
Pákozd
 
 


volt mindegyik
de csak a ügyeletes sebész talált valamit, a nőgyógyász is azt mondta sebészeti lehet, viszont a házi orvos csak annyit mondott pihenjek. most rá 1 hétre is ugyan úgy görcsölök.
 

 
 

Mit talált a sebész? Gondolom a tesztek negatívak?
lizamama
Pákozd
 
 


csak annyit mondott h lát vmit a hasamba, de nőgyógyászati ..
semmi konkrétat ..
minden negatív lett
 


akkor csak sok-sok türelem, előbb vagy utóbb összejön!
:D
edite
Debrecen
 
 


Sziasztok!
Nagyon sokat kerestem, hogy mégis melyik fórumhoz kellene írnom, hogy valaki leírja a véleményét a bajomról. Remélem itt kapok egykis bíztatást vagy eligazítást. Nos a történetem a következő.
23 éves vagyok, sajnos túl vagyok már egy abortuszon amit 18 éves koromban kellett, hogy átéljek és nem az én hibámból. Azóta van egy másik párom akivel 2 hónapja költöztünk össze. Mindkettőnknek friss (2 hónapos) munkahelye van és igazából nagyon jól megvagyunk, de most jött egy kis "zavar" a gépezetbe. Ma észleltem, hogy enyhén véres folyásom van és utána olvastam hogy mitől is lehet ez. A hasam nem fáj viszont nagyon sokat járok pisilni. Na most persze egyből felmerült bennem a gyanú,hogy terhes lehetek, de ugye ilyen korai stádiumban még feleseleges tesztet csináltatnom. Én örülnék neki, de a párom hallani sem akar az egészről. :( Mondván, hogy most kezdtünk új életet, és nem fér bele még a gyerek a dologba, mert miből fogunk megélni (albérletben lakunk ami elég drága de nem keresünk rosszul).... :( A lényeg, hogy azt mondta ha valóban terhes vagyok akkor vetessem el... de második abortuszba nem lennék benne... Nagyon csökkenne az esélye hogy később kisbabám legyen, plusz félek hogy rámenne a kapcsolatunkra.... az előző is emiatt ment tönkre 2 és fél év után... Én nagyon szeretném a pici babát ha valóban van... de érdekelne a véleményetek hogy mit csinálnátok a helyemben... annyit olvastam már ma éjjel de nemtudom mi lenne a helyes. Ha én eldöntöm hogy megtartom, nem akarom a párom sem olyan helyzetbe kényszeríteni amit nem szeretne, de most áldozzam fel az én vágyam és a kisbabám életét az ő akarata miatt... ? és ha később nem lehet pici babám???? totál kétségbe estem... :( Segítsetek légyszi! Köszönöm előre is!
 
 


sziasztok én uj tag vagyok nálatok 1 kéréssel fordulnék hozátok avval hogy van egy barátom és nem régiben volt feküdttünk le egymmásal és aszt szeretném meg kérdezni töletek hagy az elöváladéktol is terhes lehetek.......igaz csináltam egy tesztet de az negativ volt és hány napos terheséget mutat ki a gyors teszt ha kérdezhetem töletek...és még annyit hogy amikor tik terhesek voltatok akkor mentetek sürün wc-re??? mert nekem van egy lányom 9 honapos és  most meg ugye lefeküdttem a passimmal és  már 1 hete volt ez!!!! és én azon a gyannun vagyok hogy lehet terhes vagyok mert már egy 4 napja álandoan a wc-re megyek nagydolgot csinálni meg sürün pisilek ez mást is jelenthet nem csak aszt jelenti h terhes lennél elöre is köszönöm kérek tippeket ha kérhetek  sziasztok
pető alexandra
Kengyel
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Anyaságról

Jegyzetfüzet:

 

cron