Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok! Gyuris Réka vagyok. 16 éve foglalkozok gyerekekkel, egy ideje ayurvédikus babamasszázst oktatok anyukáknak. Ha az aábbi kérdésekre igennel válaszolsz, illetve szeretnéd mélyíteni babáddal a kapcsolatotokat, keress fel, hogy segíthessek.

Hasfájós a babád? Éjszaka nyugtalanul alszik? Napközben nyűgös?


A megoldás számotokra az ayurvédikus babamasszázs.


  A masszázs során a babák személyre szabott kezelést kapnak, mert a tanfolyam megkezdése előtt egy személyes találkozó alkalmával megállapítjuk a baba és a mama testtípusát, így a baba testtípusának legmegfelelőbb olaj kerül kiválasztásra.
  A hangsúly nem a testi masszázson van, hanem a babák alapos mentális feltérképezésén és ezáltali megértésén.


• A baba-mama kapcsolat elmélyülését szolgálja az is, hogy a masszázs nem a mamától elkülönülten a földön végezve történik, hanem a mama ölében, mely növeli a létbiztonságot és egy bizalommal teli kapcsolat kialakulásához vezet.


 Az érintés hatására a babák szellemileg és fizikailag fejlettebbek lesznek.


 A masszázs által javul a szervezet oxigénellátása, így több oxigén jut a sejtekhez, mely hatására javul az izmok ellazulása és segít csökkenteni az emésztési rendellenességeket (pl: hasfájás, haspuffadás, székrekedés)


 Jótékonyan hat az érzékszervek fejlődésére, javítja a mozgáskoordinációt, segíti a mozgásfejlődést.


A tanfolyam 1+ 2 alkalomból áll:


1. alkalom: Baba testtípus meghatározása (50- 60 perc)


2- 3. alkalom: Masszázsfogások elsajátítása (60- 90 perc/ alkalom)


Ára: 12000 Ft/ 3 alkalom. Igény szerint Budapesten és Dunakeszin házhoz megyek, ez esetben az ár 15000 Ft/ 3alkalom. Áprilisi AKCIÓ: az egész tanfolyam 10000 Ft!


 Keresd fel Dinacharya babamasszázs oktatás facebook oldalamat, ahol további hasznos információt találsz és itt tudsz jelentkezni is.


 


dinacharya
Dunakeszi
 
 


Egy pár kép a "munkáról"

dinacharya
Dunakeszi
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Anyaságról

Jegyzetfüzet:

 

cron