Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

 A segítségeteket szeretném kérni, már nagyon el vagyok keseredve a bizonytalanságtól!
Esetleg valaki van/volt hasonló helyzetben!
A páromnak már van két gyermeke, de nekem még nincs!Most tötltötte a 40-et, már párszor rákérdeztem, általában veszekedésbe fullad a dolog!
Egyszer már szakítottunk, és újra akarta kezdeni, akkor én kijelentettem, hogy nekem, mivel nő vagyok szükségem van arra, hogy anya lehessek, akkor azt mondta, hogy maximum egy, az még belefér mert szeret!
Ennek két éve, mostanság jött el az idő, hogy úgy érzem már készen állok rá!Meg is említettem neki, egyszer azt mondja jó, utána meg hogy el fog venni tőle, aztán meg öreg hozzá, utána meg hogy várjunk még!
Nagyon szeretem őt, de azt hiszem ez nagy önzőség! Azt mondja imád, úgy is érzem, de akkor miért csinálja ezt?!
Kérlek titeket segítsetek, mert már néha nagyon kiborulok, egyszerűen kijön belőlem, pedig nem akarom idegesíteni, csak nem bírom a bizonytalanságot már!És nem ez az egyetlen dolog, ami bizonytalanságban tart, nagyon sok mindene mentem keresztül mellette már!
Előre is köszönöm mindenkinek, aki esetleg tud tanácsot adni!

Törpy
 
 


Törpy
Lehet, hogy nem ő a megfelelő ember számodra.
Fontos az, hogy két embernek egy irányba menjen az élete. Nagyon sok kapcsolatot láttam tönkremenni pont azért, mert mind a ketten mást akartak.
Ha mindenáron neki akarsz gyermeket szülni, akkor kérlek gondolkodj el azon, hogyha ő otthagy terhesen esetleg vagy amikor már megvan a bébi fel tudod e nevelni egyedül?

Az, hogy ő öreg ez süket duma. Manapság már ritka, hogy valaki a húszas éveiben vállaljon babát, a pasiknál meg főleg.

Kép

Kép
 
 


@pkagi:


Köszönöm, hogy írtál!
Igen, én is rengeteget gondolkozom ezen, de egyszerűen még mindig nem tudtam megválni tőle, mert akkor mindig jön valami duma hitegetésnek!
Vagy csak nagyon bizonytalan, vagy rossz tapasztalat! Már mindenre gondoltam!
Az tény ,hogy nem számít annyira a kor mint nálunk nőknél, ezt már mondtam neki én is!
Erre megkérdezte, hogy hova sietek?! Előtte meg még öreg volt hozzá, talán azért a sietség!
Én már nem tudok kiigazodni rajta!
Babát mindenféleképpen szeretnék, persze tőle, de ha ez nem lehetséges akkor még nem tudom mit csinálok!
 
 

 
 

Sziasztok!
Nagyon sokat kerestem, hogy mégis melyik fórumhoz kellene írnom, hogy valaki leírja a véleményét a bajomról. Remélem itt kapok egykis bíztatást vagy eligazítást. Nos a történetem a következő.
23 éves vagyok, sajnos túl vagyok már egy abortuszon amit 18 éves koromban kellett, hogy átéljek és nem az én hibámból. Azóta van egy másik párom akivel 2 hónapja költöztünk össze. Mindkettőnknek friss (2 hónapos) munkahelye van és igazából nagyon jól megvagyunk, de most jött egy kis "zavar" a gépezetbe. Ma észleltem, hogy enyhén véres folyásom van és utána olvastam hogy mitől is lehet ez. A hasam nem fáj viszont nagyon sokat járok pisilni. Na most persze egyből felmerült bennem a gyanú,hogy terhes lehetek, de ugye ilyen korai stádiumban még feleseleges tesztet csináltatnom. Én örülnék neki, de a párom hallani sem akar az egészről. :( Mondván, hogy most kezdtünk új életet, és nem fér bele még a gyerek a dologba, mert miből fogunk megélni (albérletben lakunk ami elég drága de nem keresünk rosszul).... :( A lényeg, hogy azt mondta ha valóban terhes vagyok akkor vetessem el... de második abortuszba nem lennék benne... Nagyon csökkenne az esélye hogy később kisbabám legyen, plusz félek hogy rámenne a kapcsolatunkra.... az előző is emiatt ment tönkre 2 és fél év után... Én nagyon szeretném a pici babát ha valóban van... de érdekelne a véleményetek hogy mit csinálnátok a helyemben... annyit olvastam már ma éjjel de nemtudom mi lenne a helyes. Ha én eldöntöm hogy megtartom, nem akarom a párom sem olyan helyzetbe kényszeríteni amit nem szeretne, de most áldozzam fel az én vágyam és a kisbabám életét az ő akarata miatt... ? és ha később nem lehet pici babám???? totál kétségbe estem... :( Segítsetek légyszi! Köszönöm előre is!
 
 


Kedves Bogyika

Először tudd meg, hogy tényleg terhes vagy e.... Utána ráérsz azon gondolkodni mi lesz ha..... Lehet nem is vagy terhes és közben pedig összevesztek ezen a pároddal.
Hanyadik napon vagy?

Kép

Kép
 
 


Jó régi topik, hátha sikerül feléleszteni..
Kinek hogyan folytatódott a története?
Nálunk már van 2 gyerek, én szeretném a harmadikat, párom nem :(
(tekintsünk most el a "családbarát" kampánytól)
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Anyaságról

Jegyzetfüzet:

 

XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó