Új privát üzeneted érkezett!

Örökbefoadó szülő tapasztalataira, élményeire lennék kíváncsi :) Ki hogy élte meg? Mennyi volt a várakozás is ? Milyen feltételekkel vállaltátok? Miért?
reni87
Kecskemét
 
 


Ha örökbeadnád a babádt,olvassd el a blogom:

https://www.blogger.com/blogger.g?blogI ... c=postname

Köszönöm


Kedves Várandós Anyuka! 
Férjemmel szeretnénk örökbe fogadni egy kisbabát. A jogerős bírósági végzéssel az alkalmasságról természetesen rendelkezünk, tehát a dokumentációs részen már 1 éve túl vagyunk. A gyermek szerető családba, harmonikus-kiegyensúlyozott kapcsolatba kerül, biztos egzisztenciális körülmények közé. Ha babát vársz és nem tudod vállalni a pici jövevény felnevelését, valószínű életed egyik legnehezebb döntése előtt állsz, de a mi helyzetünk sem könnyű.... Ha segítenél: szamibabi@hotmail.com címre várom. Köszönöm..

momo743
Budapest
 
 

 
 

7.000.000 Ft. es mindegy egyek koltseg!!!!!!!!!!!


Olyan anyukat keresek akinek van egy sajat gyermeke es 5 evnel regebben szult. Feherboru magyar no aki 38 evnel nem oregebb es sajat petesettel vallalna egy terhesseget.
7.000.000 Ft es minden egyeb koltseget en fizetek.
rokaalom@gmail.com
 


 


Kedves Kismama!

Fiatal diplomás, boldog házaspár vagyunk, nagy családban nőttünk fel, de sajnos nincs gyermekünk, ezért szeretnénk örökbe fogadni! Ha olyan helyzetben vagy, hogy nem tudod vállalni gyermeked felnevelését, de szeretnél boldog és kiegyensúlyozott életet biztosítani neki, kérlek, jelezd nekünk bátran a timesz0510@gmail.com –on.

Köszönjük a megkeresésed!


Üdvözlettel, Timi és Zoli

 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Anyaságról

Jegyzetfüzet: