Új privát üzeneted érkezett!

Azért hoztam, létre, hogy aki nem tudja felnevelni, vagy titkolja terhességét, és a születendő baát kénytelen örökbe adni itt megtalálja számára az ideális szülőket.
sheila23
Vecsés
 
 


Kedves shelia23!

Engem érdekelne a dolog!

Hogyan lehetne örökbefogadni?

Köszönöm!

Horváth Kriszti
krisztike222
1133 Hegedűs Gyula utca 12.
 
 


Kedves Kismama! Ha nem tudod vállalni születendő gyermeked, vedd fel velem a kapcsolatot szívesen válaszolok mindenre. 06202252019
 

 
 

Kedves Kismama!
Nagyon várjuk,hogy végre megszülessen a mi várva várt kisbabánk,ha bármilyen oknál fogva nem szeretnéd vállalni a picit,keress meg privátban vagy írj e-mailt az ildik88@freemail.hu címre,beszélgessünk talán egymást keressük!
 


Sziasztok!!

Tudom kapok hideget ,meleget de mivel nekünk csak ez a járható út és sok embernek sikerült már igy, muszáj megprobálnunk(próba -szerencse:) )

Sok év, rengeteg vizsgálat, kezelés és 5 elvesztett baba után ugy döntöttünk a férjemmel hogy nem kockáztatjuk a probálkozással az egészségemet,lemondunk a vér szerinti babáról és sziv szerinti babánk lesz.Jogerős határozattal rendelkezünk örökbefogadásra de hiába vagyunk elfogadoak mindenben igy is éveket mondanak a tegyesznél igy megprobáljuk magánutas örökbefogadást más néven a nyilt örökbefogadást. Ha magadra ismersz vagy ismertek olyan kismamát aki eldöntötte hogy bármilyen okból nem tudja/akarja megtartani a babáját és lemondana róla a mi javunkra természetes alapítvány vagy tegyesz bevonásával hivatalos úton az kérem keressen fel minket,had váljon valóra az álmunk hogy anya és apa legyünk végre egy család a kisbabánkal.Irj bátran és ismerkedjünk meg . :) Köszönjük szépen mindenkinek előre is a segítséget. Emailom ahova irni tudtok: nickey9518@gmail.com

NAGYON VÁRUNK MÁR PICIKÉNK
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Anyaságról

Jegyzetfüzet:

 

cron