Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok

Úgy gondoltam, mivel mindannyiunk (gondolok a kispapákra) párja éppen gyermeket vár, és nekik van egy saját fórumuk, ahol megbeszélhetik problémáikat, gondolataikat, mi miért ne tehetnénk ugyan ezt. Tehát várom olyan kispapák írásait, akik hozzám hasonlóan "sanyarú sorsúak" Kép Kép
No nem szó szerint, de engem személy szerint foglalkoztat az a tény, hogy a kedvesem (Forti) állapotos, és szeretném tudni hogy a TITEKET ez idõ alatt mi foglalkoztat. Biztos van nektek is - mint ahogy nekem is - kérdéseitek, ha már van egyszer lehetõség rá hogy ezeket megbeszéljük, használjuk ki.

Köszönöm: Hóember
Névtelen
 


[url=http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/messages/275/37.html?" TARGET="_top]http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/messages/275/37.html?[/url]
Kispapák c. topik
Névtelen
 


Kispapak se kozoskodnek regi kispakakkal, mint ahogy Friss Kismamaknak se volt jo regi kismamak topicja...................
Névtelen
 

 
 

Szerintem tök jó ötlet ez az új topic. Írjatok!
Tibi
Névtelen
 


Különben is a "régiek" nem voltak "sanyarú sorsúak"! Kép
Névtelen
 


Sziasztok.
Senkitõl nem azt kértem, hogy vitattkozzon, egyszerüen csak irjon olyan dolgokrol, ami foglalkoztattja.
Az épitõ kritika az jöhet, de a lányok sem azért irogatnak be, hogy egymást szapulják.
Ahogy én elnézem, nagyon jól megvannak egymással!
pl az én kedvesem ( Forti ) alig várja hogy a gép elé ülhessen, azonnal megy fel az oldalra.
Nem gyõzöm halgattni, hogy igy a lányok, meg úgy a lányok, tehát jöhetnek az észrevételek, kédések.
Hoember
 


Névtelen!

Miért baj, ha valaki új topicot akar?
Miért kell másokkal kekeckedni?
Miért szúrja a szemed, hogy már van egy ilyen topic?
S ha már zavar, akkor miért kell ezt szóvá tenni???
S ha már szóvá teszed, miért nem vállalod hozzá a neved???

Egy ideiglenesen névtelen (hogy egyenrangú legyen a hozzászólás...)
Névtelen
 


Ámbörök!

Téjünk má a tárgyra...

Végre lehet panaszkodni.
No persze nem kell komolyan venni semmit, mert nagy öröm ha az embernek gyereke (az én esetemben fia) születik/született. (Nekünk kb. 2 hetünk lehet még hátra.)

Viszont kiváncsi vagyok, hogy sors (kispapa - azaz HÍMNEMÛ) társaim hogy látnak néhány kérdést. Lehet, hogy néha állnevet kell majd használni, mert az én feleségem nagyon kiváncsi - vagyis biztos, hogy olvasni fogja ezt a topikot is (most kergettem el...).

Egyik ismerõsöm azt kérdezte, hogy nehezebb természetû lesz-e az anyuka a terhesség során? Nos, azt válaszoltam, hogy igen. Hát kollégák, ti hogy vélekedtek?

Sokaknak volt hányós kismamája?

Az éjszakai lábgörcs általános jelenség?

Érzitek-e néha kicsit eltúlzottnak a készülõdést (ruha vásárlás stb.) ?

Ha valaki már túlesett rajta:
Hogy éltétek meg azt az idõszakot, hogy bármikor megszülethet a baba?
Ugyanis asszem én is ebben a szakazban vagyok. Egyre többször gondolok rá. Próbálok hinni a becsléseknek... De mi lesz egy hét mulva...?

Szóval kollégák várom a hozzászólásokat.

Vitya (Norci férje)
Névtelen
 


Kedves Hoember!

Tudod ez itt egy tobb eves forum, ahol kialakultak szokasok. Ilyen peldaul az, hogy nem nyitunk minden gondolatunkhoz uj topicot. Nem szegyenlunk regiek topicjaba bele irni. Hiaba evek ota nem irt oda senki, ha most oda irtal volna akkor ugyan ugy oda is valaszolnanak neked, nektek.

Tudtad, hogy Friss kismamak eloszor nem akartak kijonni a mar megint megjott topicbol? Aztan az volt az erv azert kell uj topic mert ok FRISSEK nekik nem olyan bajaik vannak mint utolso idoben jaro Ami szules elott van topic lakojainak. Aztan csodak csodaja onnet mennek szulni is. Milyen fura. Ha meg valaki segiteni szeretne olvasson tobb ezer topicot a gyereke nmellett, hogy eszre vegye ha olyat kerdeztek amit csak egy olyan tud megvalaszolni aki mar szult, vagy hasonlo baja volt kismamasaga alatt.

Vitya
Nem tilos bele olvasni Friss kismamaba es megtudhatod kerdeseidre a valaszt. Minek irogassa mindenki le ezerszer ugyanazt.
Sot ajanlom nektek figyelmetekbe hogy letezik egy kereso funkcio, ahol talalhattok meg egy ket erdekes topicot.
Nagyon hasznos lehet meg szamotokra, ha az Elmult napon menut hasznaljatok a bal oldalrol es beleolvastok ebbe abba. Szinte nem marad majd megvalaszolatlan kerdesetek.
Egyszer mig sok idotok van vegig nezhetitek peldaul letezi topicok cimeit is es ami erdekes szamotokra abba erdemes bele olvasni. Szerintem mar nem igen van olyan problema kismamasaggal es pici babaval kapcsolatba amirol , ne gyult volna mar oszze sok jo tanacs es tapasztalat. Most meg van idotok olvasgatni, picur mellett nem lesz.
Sot ha sikerul regisztraciot megkapnotok, akkor Uj uzenetek menu is nagy segitsegetekre tud lenni.
Sok sikert uj topicotokhoz, de nem josolok nagy jovot nektek itt.


Tisztelettel
Egy Regi Motoros
Névtelen
 


Régi motoros! A szokások nem alakultak ki, csak Ti kötözködtök mindenkivel, aki újoncként nem tudja a Ti íratlan sehol le nem írt szabályaitokat.
Megint sikerült elrontanotok a hangulatot, de lehet panaszkodni, hogy milyenné is lett ez a babanet.
Lama
 


Szia Vitya.
Nos, valóban igy van, legalábbis az én esetemben, vagyis, ha nemis visszük tulzásba a vásárlást, de rendesen megválltozott az életmódunk.
Értem ezt a kajálásra, a beszélgetésekre, az érdeklödési körre.
Az én kedvesem ( Forti ) Régebben nagyon válogatós volt, nem volt mind1, hogy mi van az asztalon, hogy mit eszünk ! Most mindent megeszik amit elétesznek, vagy amit csinál magának.Régebben voltak olyan kaják amire rá sem tudott nézni, mostmeg...........Kép
A mostani beszélgetéseink, álltalában a leendõ fiunk körül forog, ami szereintem természetes.
Az én kedvesemnek ( hál istennek )egyszer sem volt hányingere , de mostanában valóban vannak lábgörcsei.
Ez mindenkinél igy van??
Viszont van egy nagyonjó 5let !! Vegyetek masszázsolajat, és kezdjétek el az olaj segitségével maszirozni párotok derekát, hátát !!! Nagyon sokat lehet segiteni vele a fájós háton, hisz mégiscsak õk cipelik a sujt, vagyis a gyermekeinket. Ez csak egy 5let, nem kell megfogadni, de higyjétek el, nagyon jól esik a kismamáknak.
Ruhavásárlás??
Nem tudok véleményt mondani, magamnak sem szeretek elmenni ruhát venni, nemhogy másnak, Forti mindig vagy az anyukájával, vagy egyedül megy ruhát venni.
Most más !
Ki lesz ott a szülésnél?? Mi a véleményetek róla??
Hóember /Forti férje
Hoember
 


Lama.
Teljesen igazad van !!

Üdv Hoember
Hoember
 


Sziasztok!
Szerintem nagyon jó ötlet ez a topic!
Fõleg, hogy egy kicsit belelátunk majd a lelketekbe, és talán így is jobb lehet minden. Mindenkitõl lehet tanulni, nem de bár.
Általában a lábgörcs az mindenkinél van...sajnosKép!
Pedig biztos örülnének a leendõ anyukák, ha 1x-1x elmennétek babaruhát vásárolni velük. És a többi? Ki fogja megvizsgálni mûszakilag is a babakocsit, kiságyat stb??? Hisz ennek ti vagytok a legjobb szakértõi, nem?
A szülésrõl pedig csak annyit, az én párom ott volt, és a mai napig mindenkinek büszkén és fülig érõ szájjal mondja, hogy a következõt sem hagyja ki!
Bocsi, hogy belekotyogtam, minden jót:
Kép
Ágci

Kép
 
 


Sziasztok Kispapák!

Bocs, hogy nõ létemre én is belekotyogok, de csak érdeklõdni szeretnék, hogy érdekelne-e titeket egy apáknak, leendõ apukáknak szóló rovat, ahol többek között a fenti kérdésekre is kaphatnátok választ szakik tollából, stb.
Amúgy lábgörcs nálam is volt, cseppet sem kellemes, de némi kalcium tartalmú ásványvíz segített rajta.Kép
A hosszas készülõdés álneve pedig fészekrakó ösztön.Kép

Puszi mindenkinek és kellemes babavárást:

Dia
Dia
 


Sziasztok Kispapák!

Tetszik a topicotok! KépKépKép
A párom is olvasgat már titeket, de úgy van vele, hogy mi már nem sokáig leszünk kismama-kispapa, hiszen már nem sok van hátra, azért nem ír. Aztán ma rájött, hogy egyidõs kispapa a Vityával. Kép Talán ez volt a végsõ lökés neki??? Kép

A kérdésekre én direkt nem reagálok, ezt beszéljétek meg Ti, mint férfi a férfivel... KépKépKép

Vagyis egy kivételével: Papás szülés.
Én már szültem egyedül és szültem kispapával. Ég és föld!!!!! Az OK, hogy segíteni nem tudtok, de már a puszta jelenlétetek megnyugtatja az embert, hidjétek el! Még ha esetleg kínunkban olyat mondunk ami máskor még csak meg sem fordulna a fejünkben.
Az én férjem be szeretne jönni, de ha nem így lenne, mindent elkövetnék, hogy meggondolja magát. Persze nem erõszakkal, de valahogy rávenném. Esetleg megzsarolhatnám, hogy egy hónapig nem fizetjük a chellot? KépKép Viccet félretéve, én nagyon szeretném ha bent lenne velem.

Tehát sok sikert az új topichoz!!!!!

Kata (38. hetes kismama)

KépKép


KépKép
 
 


Sziasztok,
figyelmetekbe ajánlom az Útmutató a babanet Társalgó használatához c. topikot. Abban sok minden le van írva, többek között egy "mi illik-mi nem illik" is.

"A szokások nem alakultak ki, csak Ti kötözködtök mindenkivel, aki újoncként nem tudja a Ti íratlan sehol le nem írt szabályaitokat."

A szokások az eltelt két esztendõ alatt kialakultak. A "mi" íratlan,sehol le nem írt szabáélyaink pedig a fentebb említett topikban le vannak írva. Szóval nem ártana olvasni.
Én járok az indexre is, és bizony ott is szóltak mûár rám, hogy ebben és ebben a témában van már ilyen topik. megköszöntem, befogtam a számat (nem pedig nekem állt feljebb), és a régebben megnyitott topikba írtam.

Az alábbit az "Útmutató..." topikból másolom ide nektek, ne kelljen olyan sokat keresgélnetek a "sehol le nem írt szabályokat"...

1. Keresd meg a bemutatkozás, vagy a bemutatkozás2 topicot,
*olvass bele* és szólj hozzá. Azaz mondj el Magadról 1-2 dolgot, amit fontosnak tartasz.

2. Nézd végig a topicok tartalomjegyzékét, minimum 10 napra
visszamenõleg. Olvass bele azokba, amelyikhez a legtöbben szóltak hozzá.

3. Mielõtt hozzászólsz valamelyik vitához, célszerû az egészet offline elölrõl végigolvasni, nehogy feltaláld a spanyolviaszt, azaz olyat mondj, amit elõtted esetleg már húszan kijelentettek, negyvenen pedig ízekre szedtek.

4. Olvass el néhány olyan topicot is, ami 3-4 hozzászólással elsüllyedt. Lehet az ilyenekbõl okulni!

5. Mielõtt topicot nyitnál, alaposan bányássz utána, hogy a
témádban nem volt-e már korábban vérre menõ vita. Célszerû nagyon körültekintõnek lenned, mert sokszor a topic címe nem fedi pontosan a tartalmát.

6. Soha ne térj el a tárgytól (ne legyél offtopic), csak ha nagyon muszáj, azaz igyekez a *témához* hozzászólni. Ha mégis offtopic vagy, akkor kérj elnézést a többiektõl.

7. Nem muszáj a hejesírás szabályaihoz tartanod magad, de két szóra ügyelj. Az egyik a muszáj, a másik az egyelõre.
Ezeket sokan balhéból következetesen rosszul írják, de még többen nem hiszik el nekik, hogy ez csak poén.

8. A vitában elõbb *figyelmesen* olvass, vagy ha úgy nem tudsz, akkor inkább ne szólj hozzá. Sokan rabolják mások idejét fölöslegesen azzal, hogy õk döntik el másokról, hogy mit is mondtak, és nem az eredeti közléssel szállnak vitába, hanem a saját feltételezésükkel.

9. Ne lepõdj meg az indulatokon. Itt sincs belõlük kevesebb, mint másutt.


Nem állt szándékomban senkit megsérteni a szösszenetemmel Kép, kívánok minden kispapának jó babanetezést, és ha itt az ideje, jó babázást Kép
Zsóka
(aki itt van a kezdetektõl, sõt még elõbbrõl...)

ui: Ha nincs még azonosítótok, akkor is beírhattok vmit az Azonosító rovatban, csak a Névtelen kokát ne pipáljátok ki. Így nwem lesztek névtelen hozzáaszólók. (persze már aki nem akar névtelen maradni).

Zsóka
 
 


Kedves Kismamák!

Nagyon köszön a bíztatást, a topikot nem áll szándékomban becsukni, folytatni szeretném, habár egy-két személy túl pesszimistán látja a dolgokat.

Ágci
Nem kell a mi lelkünkbe bele látni, szerintem elég ha megkérdezed a párod, és elmondja ha valamire kíváncsi vagy. Vagy nem így van??? Kép

Dia
Ha leendõ apukák topikot szeretnél nyitni, hát tedd meg, én biztos hogy oda is el fogok látogatni, annak ellenére hogy sokan azt gondolják, hogy ez az oldal csak a mamák miatt jött lére. Higyjétek el, hogy minket is ugyan úgy érdekel ez a téma mint titeket, annyi különbséggel, hogy mi kicsit burkoltabban agyjuk elõ és más szemszögbõl éljük meg ezt az egészet. Hiszen nem az én pocimban ficánkol leendõ manókám, hanem a kedvesemében.

Kata007
Sok szerettel várom a párod, legalább beavat abba hogy milyen az, ha valaki már a 38. hétnél tart. Kép Kép

Végezetül, minden kismamának aki betéved a topikba (akár véletlenül, akár direkt) Kép Kép nagyon sok sikert kívánok a babájához, a hátralévõ idõszakot könnyedén éljék meg, és könnyü, gyors szülésük legyen. És ha valamit a párotok nem akar elárulni, nyugodtan kérdezzetek meg, én elárulom, hisz én is férfibõl vagyok. Kép Kép Kép

Hóember (27+3) Kép
Hóember
 


Kedves kollégák!

Az eddigi hozzászólások alátámasztják azt az erõs sejtésemet, hogy a NÕK sokkal verbálisabbak(beszélgetõsebbek) és kiváncsiabbak.

Szinte biztos vagyok, hogy Norci (párom) nem a "friss kismamák"-at fogja elõször megnyitni...
(Amennyiben a szinvonalat tartani tudjuk)

Szóval lábgörcs mindenkinél van (volt). Nálunk ez úgy jelentkezett, hogy az éjszaka kellõs közepén a legmélyebb álmomból egy vad ordítozás ébresztett fel... No persze megijedsz, hogy mi van meg ilyenek, s csak miután elmúlt a görcs tudod meg, hogy mi volt ez. Mondtam neki, hogy legközelebb "jaj a lábam"-ot kiáltozzon, ha már... Az kevésbé ilyesztõ.

Az én nem vettem észre, hogy táplálkozási szokásai minõségileg megváltoztak volna. A mennyiségi részét pedig nehéz nem észre venni. Kb. annyit eszik mint én (én 90 kg vagyok õ 50-rõl indult).
Sajnos én nem tudok fõzni (meg nem is nagyon érek rá). Õ fõz rendesen, ill. egy kicsit szerényebben mint azelõtt, mert nagyon fárasztja, meg útban van a gyerek. Alig fér oda a mosogatóhoz, én gyújtom be a sütõt, mert õ nem tud lehajolni meg ilyenek. Ennyi a sanyarú sors.

Szoktam néha maszírozni a hátát (igaz masszázsolaj nélkül), igény szerint, de az igazat megvallva a pocak és cici krémezés a kedvencem... Kép

A ruhavásárláshoz a feleségem engem tekint a legfõbb partnerének (meg a soförjének is Kép ). Ilyenkor ha körülnézünk mondjuk a WestEnd-ben akkor legalább Thai kaját is lehet enni.
Egyébként nemhogy a normális ruhák, de még a kismamaruhák egy része sem jó Norci-ra, ugyanis az átlagosnál jóval nagyobb a hasa. De hál istennek nem nagyon akar divatozni. Néhány ruhára inkább már én beszéltem rá.

A papás szülésnél azzal ilyesztgetik az embereket, hogy nagy az ájulási arány. Van egy oxinénpalack a szülõszobában a kispapák számára is - gondolom nem véletlenül. Én még életembe egyszer sem ájultam el és nem is most szeretném kezdeni... Én bent leszek a szülésnél. Minden barátom bent volt, és túlélte. Jobban félek attól, hogy hogyan fogom majd meg a gyereket. Egyik barátomnál úgy volt, hogy amint kijött a gyerek a kezébe nyomták (magzatmázastúl és köldökzsinórostúl). Remélem ebben az esetben nem nagyon fog kapálódzni...

Na most ennyi.

Na háj,

Vitya
Névtelen
 


Sziasztok!

Újra én...Kép

Hóember, nem topicot, hanem rovatot. Olyat, mint a rendelõ, vagy a Nem vagy egyedül, vagy a Hol-mi, stb. (Babanetes lévén csak röpke közvélemény-kutatást akartam volna csinálni, az ötlet ugyanis már felmerült, csak nem voltam benne biztos, vajon mekkora lenne rá az igény.)

Vitya! Én hiába kiáltoztam jajalábamot, anyám mégis azt hitte, szülök. Aztán megnyugtattam, hogy vsz. nem öt perc alatt fogok az üvöltésig eljutni a vajúdás során. Oxigénpalackos történeteknek nem bedõlni. Párocskám két vércsepp láttán képes vízszintesbe lendülni, ott meg derekasan állta a sarat. És még a kisasszony sem csúszott ki a kezébõl, pedig rúgkapált rendesen. Egyet ne felejts csak el, NEM TÖRÉKENY! Szabad rendesen fogni, nem fáj neki.Kép
Kellemes szülést, cupp Norcinak!

Puszi mindenkinek:

Dia
Dia
 


Zsóka!

Az indexen kiküldik ezt a szösszenetet a jelszóval, és nick nélkül nem tudsz írni. Így az se történhet meg, hogy valaki névtelenül "oktat ki" arra hivatkozva, õ már õskövület.

Itt egy kicsit más a módi, mert ha az azonosítót töltöd ki, akkor is sikerül beírnod (nekem sikerült), meg névtelenül is.
Szóval ha valaki ide ír, nem biztos, tudja hol mit kell keresnie.

Végre egy újabb topik, amibe pasik :-) is írnak.

Megj: Az indexen is rengeteg azonos témájú topik van, és ha megnézitek a politika fórumot, ott bizony lassan minden gondolathoz születik egy topic. Az hogy beszólnak ezért, megint csak emberi kérdés, mint a beszólás stílusa is.
Lama
 


Bocsi hogy kismama létemre ide irok csak nem tudom szonélkül hagyni hogy néhányan lehurogják ezt a topicot szerintem nem kéne .én azt kivánom hogy sokáig müködjön ez a topic és sok kispapapa látogasa KépKépKép
Üdv Csics (egy 28 hetes kismama)
 
 


Gratulálok az új topichoz és biztos népszerû lesz. Ennél többet direkt nem írok, majd a párom.

dec8
 
 


Sziasztok!

Lábgörcs:kálcium és magnézium! (ez utóbbi NEM napi 1 magne b6 mert az lótúró) Nekem remek vádligörcseim voltak-vannak nem terhesen, de egyetlen lábgörcsöm nem volt terhesen, amikor rutinból szedette velem a doki a tömény magnéziumot (mondjuk jóslófájásom meg egyéb keményedésem sem volt). Viszont most nem terhesen, ha stresszes, fárasztó napom volt, elõfordul, hogy kegyetlen vádligörcsre, sõt nem csak vádli, de a vele szemben levõ izom görcsére ébredek. Ilyenkor semelyik irányban nem lehet feszíteni a lábam, mert a vádligörcsnél beváló feszítés a másik izom görcsét húzza jobban be, ilyenkor csak a sétálás rajta segít. És a magnézium. Ha este érzem, hogy gyanús a lábam, beveszek egy szem magne b6 -ot (nem terhesen elég), és amióta ezt a technikát alkalmazom nincs görcs!

A topikról: tudjátok azért indulnak be szegény régi motorosok az új topikoktól, mert tudják, hogy volt egy régi már ebbõl, ami tökéletes lenne-lett volna azoknak is, akik nyitották az újat. Javaslom, hogy tekintsétek meg a fa struktúrát pl a keres-kínálban, ahol rögtön látszik, hogy kb. 10 topik van már babakocsi eladásra meg van még pár hasonló. Még kb egy éve is lehetett azt gyõzni, hogy az ember átnézte az összes topikot, és segített, ha olyasmit olvasott, amiben tudott segíteni. És ezek a szegény öreg motorosok olyan típusú csajok, akik szívesen segítenének még ma is. Tényleg emiatt nyílt az Útmutaó... topik, hogy a technikai segítségek ne vesszenek el, egy kupacban legyenek.
Teljesen megértem, hogy kiakadtatok a névtelen kiakadón, de próbáljátok õt is megérteni! A szerkesztõ nem gyõzi rendben tartani a társalgót, azt csak magunk alakítjuk. Ha apránként áttekinthetetlen lesz, azt is magunknak csináljuk. Nem hiszem, hogy a friss kispapák nem kíváncsiak a régi kispapák véleményére, hiszen gondolom õk is tudnának nekik segíteni. De olyan nagy kín lett volna azt mondani: bocs, nem néztem, hogy van már ilyen, nem gondoltam, hogy egy már egyszer futott topikot is fel lehetne újra futtatni a témával.

Bocs, már én is túl sokat hozok ki belõle, bár nem ez volt a szándékom.

Ildi

Ildi
 
 


hajrá, fiúk
Névtelen
 


Az én kispapám ezt nagyon bírta, és azt üzente küldjem el a sorstársaknak.
[url=http://members.chello.hu/malorg.bt/tipegoketto/linkapa.htm" TARGET="_top]http://members.chello.hu/malorg.bt/tipegoketto/linkapa.htm[/url]
 
 


Hóember!
Betévedtem és köszönöm a jókívánságokat. Nektek is hasonló babavárást!
Leendõ apukák! Ti se veszítsétek el a humorotokat mert az mindennél többet ér! Jó olvasni Titeket is! Üdv a "fedélzeten"!
Halacska 30+5

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
 


Sziasztok.
Nem érdekel, hogy ki mit mond erre a topicra! Én irogatni fogok, akármennyire is szurja ez egyesek szemét.
Képzeljétek!! Változás állt be, az étkezés tekintetében.
Az elmult idõkben is jó étvágya volt kedvesemnek, de mostmár ott tartunk, hogy megeszik elõlem is mindent Kép
Nállatok is igy van? Azon gondolkodom, hogy hol vegyek neki DINNYÉT? Ez minden szive-vágya. Mondtam is neki: kicsim, te nem fõldmüves voltál elözõ életedben?? Ugyanis aminek levele, és gyökere van, azt megeszi. Szerintetek eldugjam a szobanövényeket? Kép Kép

Csics.
Neked is köszike a biztatást, és kellemes babavárást kivánunk nektek.

Hóember
Hoember
 


Hóember!

Nekem tetszik a topik és a Kispapámnak is mutogattam, de még nem szánta rá magát, hogy beirjon, de türelem rózsát teremKép
A szobanövényes dolog késztetett irásraKépKépKép Nagyon ariKép
Egyébként aZ Auchan-ban már láttam 2 hete is dinnyét, de akkor még nem mertem volna megvenni, azóta lehet hogy változott a minõségeKép Próba szerencseKép

üdv
sasha (nem kérek elnézést amiért ideirtam ok?Kép)

Kép
 
 


Sasha

Nem is kell elnézést kérned, a kismamák azért még nincsenek kitíltva innen!! Sõt... Kép Kép

Hóember
Hóember
 


SZiasztok!

Hóember: nekem is a dinnye volt a mindenem Kép Kaptam is februárban egyet. A Tescoban vettük.
Ja, és kitartás! Én a szülés után még hisztisebb voltam az elsõ hónapban, mint terhesen Kép

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest
 
 


Lama,
Gabinak felvetettük, hogy küldje ki ezt a listát a jelszóval együtt. Jó ötletnek tartotta õ is, nem tudom, miért nem tette meg.
Ilid hozzászólásához nincs mit hozzátenni Kép.
üdv minden kispapának
Zsóka

Zsóka
 
 


Lama,
Gabinak felvetettük, hogy küldje ki ezt a listát a jelszóval együtt. Jó ötletnek tartotta õ is, nem tudom, miért nem tette meg.
Ilid hozzászólásához nincs mit hozzátenni Kép.
üdv minden kispapának
Zsóka

Zsóka
 
 


Bocs a dupláért, megszakadt közben a vonal...

Zsóka
 
 


Hóember!

Ezt a dinnyés dolgot kár volt leírnod... Kép
Mit nem adnék most egy cikk dinnyéért... Kép

Mellesleg még mindig jobb ha egy zöldséges ismer meg messzirõl, mint egy zsírleszívásra specializálódott plasztikai sebész, vagy egy Moletti ruhabolt eladója, mert úgy elhízik a párod, nem? Kép Na jó, azért persze Forti is kívánhatna meg mondjuk sárgarépát vagy sóskát... KépKépKép

Kata (38.)
Én sem kérek elnézést amiért ide írtam!!! KépKép

KépKép


KépKép
 
 


Sziasztok!
A Mamutban lehet egy pohárban pucolt dinnyét venni! 100 Ft/ pohár, és nagyon finom, édes.(szombaton próbáltuk...nálunk a fiamnak a mindene)Az a jó, hogy látod milyen.
Egyébként a Nagy Csarnokban is láttam múlt héten. Kép
Üdv mindenkinek!
Eszter
 
 


Úgy látom ez a topik is a kismamáké lett
Névtelen
 


Névtelen

Azért nem hagyjuk elnyomni magunkat!! Kép Kép

Hóember (27+5)
Hóember
 


cory

Nálunk nincs hiszti, egyszerüen csak terhesek vagyunk Kép
Köszi az 5leteket, asszem megyek dinnyét venni!!

Hóember (27+5) ( és egyre nehezebben birom Kép )
Hoember
 


Muszáj írni, mer javítani kell a nemek arányán...
Jobban mondva megmenteni a helyzetet, mer erõsen vesztésre állunk.
Úgy tûnik a nõk mindenbe beleszólnak.

Egyébként a dinnyét én egész évben kívánom, én annyira szeretem, hogy minõségtõl függetlenül overflow közeli állapotra tudom hozni magam vele.

Hát az almapaprikát nem kívánjátok? (Kiváncsi vagyok, hány almapaprikára éhes megvadult kismama indít rohamot a legközelebbi savanyúságlelõhely ellen...)
Mi ma ettünk. (Volt hozzá pince-pörkölt is)

Nórikám nem eszik lényegesen több zöldséget mint azelõtt, mer azelõtt is sokat evett.
De általánosságban elmondható, hogy ha valamit megkíván ... akkor az meg van kívánva. Vagyis rövid idõn belül beszerzendõ.

Az egyik székelykáposztája azért nem sikerült valami jól, mert akkor éppen a savanyúkáposzta keltette fel nagymértékben az érdeklõdését. Szóval elég húsos lett...

Mellesleg már nagyon szülni akar. Már minden rezdülésnél "jósló" fájást vél felfedezni. A szülésznõ aszonta, amíg tud aludni, addíg nem kell semmire készülni.
Aludni meg tud. Ezt egészen begyakorolta. (napi 10-12 órát)

Vitya
Névtelen
 


Vitya.
Jósló fájások nálunk még nincsenek.
A töltött dolgokrol meg annyit, hogy Fortinak mindegy hogy mi van megtöltve, és mivel, Õ megeszi Kép Na nem mintha baj lenne, sõt !!! Addig egyen amig jól esik ( ma per nem esett ) Kép Kép
Télleg, a te-ti kedvesetek nem panaszkodik, hogy nemigazán érzi magát jó börben? Az enyém igen, igaz terhessége elött 171cm-re, 54-56 kiló volt, most 70-72 kiló. Mondja is mindig: ez már "tehénkór" Kép
Tudjátok mi foglalkoztat már jóideje? Mi lesz ha meglesz a fiunk? Milyen apa leszek? Órákat tudok töprengeni ezen.
Tudom erre nincs válasz, nem is azt kérem, csak azt kérdem, hogy lelkileg ti mennyire vagytok felkészülve?
Nahh... most mennem kell.
Sziasztok

Hóember ( 27+6 )
Hoember
 


Pocok.
Valóban van abban valami, amit mondasz Kép Kép Kép Nem mi kispapák fogunk jajveszékelni, hogy " Jajj nézd milyen kövér vagyok" ! Nem de?
Kellemes babavárást nektek Kép

Hóember (27+7) Kép
Hoember
 


Kispapák!!

Nagyon jó a topic!! Végre a férfiak is aktívan érdeklõdnek. Nem bírom megállni,hogy ne dumáljak bele, de ígérem ez lesz az egyik utolsó alkalom. Mindig felforr az agyam, ha elájuló kispapákról hallok. Ki találta ezt ki??? És ki terjeszti???
Aki már szült, vagy akinek a párja szült már, az tudja, hogy ez egy baromság. A szülés közben senkinek sincs ideje, kedve elájulni, hanem mindenki teszi a dolgát. Egyáltalán mitõl kéne elájulni?? A természet csodájától?

A szülés nagyon fáj (aki ezzel nem ért egyet, azt irigylem).
Nagyon. De egy szülésen túl és kb. 2 szülésen innen én azt gondolom, hogy a szülõ nõt nem sajnálni kell, hanem irigyelni. Annak ellenére, hogy szenved, élete legnagyobb és legfantasztikusabb élményét éli át.

Nyugodtan tessék bemenni a szülésre, nem fog senki elájulni, max. a boldogságtól.

Na jó most már eldugulok. Amúgy meg tök jó fejek vagytok ezzel a kis topicotokkal.

Üdv,

zsorka
zsorka
 


Zsorka.
Én nem mondtam, hogy kötelezõ elájulni a szülõszobában, egyszerüen csak kiváncsi voltam a véleményekre.
Én személy szerint, 4 évet huztam le egy baleseti sebészeten ( traumatologián) mint ápoló.Tehát láttam egyet-s mást, de ez mégiscsak más lesz Kép
Azt mondod "eldugulok" ! Ne tedd légyszi, hisz a többi kispapa nemnagyon akar irogatni, legalább a kismamákkal tudjak beszélni Kép
Kõszönöm minden kismamának a hozzászólásokat ! Nagyon aranyosak vagytok Kép Kép

Hóember (28+1) Kép
Hoember
 


HóemberKép

Nem igen szerettem volna beleszólni többször a "kispapás" topikba, de ennek a felhívásnak nem tudok ellenálniKép
Képzeld megtaláltam a régi Kispakák topikot, tényleg létezik ilyen... de olyan mocskos szájú lett... szerintem azért lett vége. Jobb is hogy újat hoztál létreKépKépKép
Egyébként irnék is értelmes dolgokat is, csak a szülés téma nekem még távoli és most várom az elsõ babát, úgyhogy nem tudok hozzászólni (nem ismeretes elõttem a kispapák ájulási statiszikája)Kép

sasha
20+2Kép

Kép
 
 


Sziasztok!

Az én férjem elájult. De nem szülés közben, hanem már mikor varrtak engem. Meg nem evett aznap, és a meleg radiátor mellett ült. És, hogy még izgalmasabb legyen a dolog, az akkor 2 órás kisfiam a kezében volt. Szerintem a lényeg, hogy egyetek közben!
Ja, a szülésnek aktív résztvevõje volt. A kitolásnál õ tartotta az egyik lábamat. Akkor fel sem merült az ájulás!

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest
 
 


Sziasztok Kispapák!

Látom a névtelen látogatók száma egyre kevesebb! Csak így tovább!!!

A frissbe írtam egy tapasztalatot a lábgörccsel kapcsolatban, ha valakit érdekel.

Kata (39.)

KépKép


KépKép
 
 


Sziasztok!
Az ájulásról ennyit! Valami kellemesebb Tmát kéne találni !
KISPAPÁK !!!!! Tessék beleszólni a társalgásba, most megyek pancsizni, aztán visszanézek.Kép

Hóember (28+2)
Hoember
 


Sziasztok!
KISPAPÁK!! Merre jártok? Senkinek nem kering semmi a kicsi fejében születendõ gyermekével kapcsolatban?

Hóember (28+5)
Hoember
 


Kedves Hóember!
Egy kis reményt töltenék beléd Kép
Korábban írogattam egy szigorúan pasi fórumon elsõ és egyetlen (titkos) nõként. Késõbb jött még 2-3 lány, így feladtam az inkognítómat és bekapcsolódtam "nõk a HWSW-n" topicba ami megélt vagy 30 oldalt. Kép
Hozzá kell tenni, hogy ha 5000 fiú közé bdobsz 3 lányt, ott elkezd pezsegni a szexualitás. 5000 kismama között ez nem valószínû. Kép
Üdv.
Malacka
 
 


Sziasztok! na most hogy kispapa lettem, vagy mi, irok. Bar meg nincs mirol, csak jelzem, hogy vagyok. Pontosabban van O, aki mar 7mm nagy. Problemaim jelentem meg nincsenek. Asszonykanak neha nem jo a gyomra, altalaban reggelente. Egyebkent jol vagyunk, egyelore minden olyan, mint regen.
Na majd jelentkezem meg.
Kedves Malacka! Ugy erted a kismamakat nem erdekli a szex? Kép Bar ugy hallottam, szules utan (meg elott) egy ideig nem lehet szexelni, meg kedv sincs hoza sok. NaEZ lehet problema es banat, de nekunk meg messze van. Mellesleg ki lehet birni tuti, hiszen nem tehet rola senki ez van.. Ismeritek, hogy pasi elmegy a dokihoz? Hogy: -Hat doktor ur, a felesegem terhes, lehet igy szexelni? Mire a doki: -Persze! Eleinte ugyanugy, ahogy megszoktak, a hetedik honaptol mar csak kutyapozban, a nyolcadiktol pedig mar csak farkas pozban! - De doktor ur, milyen az a farkas poz? - Nos, on ul a lyuk mellett, es vonyit.

Udv! dad-to-be
(valamiert nem fogadja el az azonositomat, ezert Nevtelenkent kuldom az uzenetet. De a dad-to-be vagyok.
Névtelen
 

Vissza: Anyaságról

Jegyzetfüzet:

 

XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó