.)
) Fontos, hogy mindig próbáld megszoptatni, de ne erőltesd. Esetleg megpróbálhatod azt is, átmenetileg, hogy picit adsz neki szilárdat, és utána teszed cicire.
Mit szóltok hozzá?
. (kop kop remélem
)
).
Na így legyen okos az ember...
.
) Bár szerintem így is túlteljesítette egy nem egészen 5 hetes, 4400 grammos baba átlagos adagját. Az esti és hajnali szopi között 6-7 órát alszik. A többi szopi között 4-5 óra telik el. Délutáni és esti szopi között pedig általában 3.
Ehhez képest tökéletesen kiszolgálta magát a lapos bimbómon minden segédeszköz nélkül, mit múlt idő, most is ezt teszi - és ami a lényeg: sosem harapott meg úgy igazán, pedig most már egy tucat foggal műveli a dolgot
Nekem igazán semmi nem jött be, azaz amikor már nagyobb volt a babóm, és néhanap túltelítődött a cicim, akkor már semmivel nem tudtam fejni, meg kellett várnom, hogy a kiscsaj megkönyörüljön rajtam
Egyébként én elektromos gépecskét használtam, azt szerettem, illetve sokan esküsznek a környezetemben a kórházi "nagy" gépre is, amit ki lehet bérelni. Szerintem viszont talán a legfontosabb, hogy ha lehet, tanuld meg a kézzel fejés technikáját (én nem tudom jól, és nagyon hiányzott), az a legkíméletesebb, és mindenhol kéznél van
Vannak, akik szeretik a kézi mellszívót, nekem az egyáltalán nem működött.
De úgy rémlik, mintha lenne is mellszívós topik is valahol. 

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|