Új privát üzeneted érkezett!

Hello lányok, asszonyok!
Milyen újévi fogadalmakat szoktatok tenni? És ha tesztek ilyeneket, be is tartjátok?
Cékla
 


En nem teszek.
Vendég
 


Én sem teszek fogadalmat, mert nem hiszek benne.
De elképzelhetőnek tartom, hogy valakinek ez egy olyan alkalom, hogy képes lesz majd betartani az ilyenkor tett fogadalmat.
Betti

KépKép
KépKép
 

 
 

Nekem a férjem szokott, és be is tudja tartani, legalábbis sokkal tovább, mint gondoltam volna. Általában "fegyelemmel" kapcsolatosak, pl. hogy minden nap fog meditálni (ezt kb. 3 éve fogadta, és egy-két hónapot leszámítva, bizony csinálja), vagy hogy este fél 10 után nem eszik semmit (ami azért is figyelemreméltó, mert kb. fél 9-kor ér haza...)
De én "gyenge" vagyok ilyesmihez. Akaratilag. :-(
szilvi
 


Én sem fogadok meg semmit, de vannak "mániáim".Pl:friss ágyneműt húzok és éjfélig senki nem fekhet bele./Betegségűzés okán/
Nem lehet szennyes és vasalatlan valamint száradó ruha. Ennyi! Ezek az én dilijeim kb.10 éve már.Kép
 
 


Kár, hogy megszűntek a fogadalomtevések, hiszen minden újév alkalmas lehetne arra, hogy "tiszta" lappal induljunk. Persze ezt minden nap megtehetnénk, de mégiscsak ünnepélyesebb alkalom az ilyen. Én szeretek fogadkozni, még ha nem is tudom mindegyiket betartani, de legalább csinálok egy lelki takarítást, legalább kimondom, min kellene változtatnom, mire vágyom stb.
Más nincs így ezzel?
Cékla
 


Linato, hogy ne legyen se szennyes, se száradó ruha, ezt hogy lehet megvalósítani? Nálam minden nap megy a mosógép, folyton szárad ruha, vasalni nem vasalok, ezért vasalatlan "nincs", de csak ezért.
Egyébkent nagyon helyes a betegségűzésed, :-))))

szilvi
 


Szilvi!
Nagyon nehezen. Nálam is minden nap megy a gép kétszer-háromszor. Estig ha valaki levesz valamit én összehajtva elrakom valahová.Kép A lényeg, hogy a tartó üres legyen. De mondom ez az én "dilim" bár az ex anyósomtól tanultam még 20évesen. Sajna már nem él és nem tudom megkérdezni, hogy ő hogyan kivitelezte.Kép

Linato
 
 


Linato,
:-)
szilvi
 


Én szoktam fogadalmat tenni, de nem speciel újévkor. Az idén újévre esett, mert karácsonytól szabin voltam. Ekkor volt lehetőségem (időm, energiám) az életemen gondolkodni.

Tehát: Az életemet rendbeteszem, kezdve a lakásommal, napjaimat jobban megszervezem, és így kislányomra több időm lesz.
Tartom magam új étkezési szokásaimhoz, amik segítségével fogyókúra nélkül 5 kilót fogytam. (Sajnos elbíztam magam - karácsonykor jól bekajáltam.) Ezek: étkezések között nem nassolok, este 7 után nem eszem, több gyümölcsöt, és kevesebb kenyeret ill. édességet.

Remélem sikerül

Kati
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Anyaságról

Jegyzetfüzet:

 

cron
XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó