Új privát üzeneted érkezett!

Figyelj Sa!
EN nem azert jarok a B.netre,hogy veszekedjek,meg vitatkozzak olyanrol,aminek semmi ertelme.Nem az a fontos,hogy hany szemelyben beszelek.NEm hiszem,hogy barki fennakad-kiveve az olyanok mint te-azon,hogy tobbes szamban nem helyeslem a nem idevalo magatartast. Az en magyarom nem valami jo(angolok kozott nem konnyu tartani a nyelvet),de a te nyelvtanod se a legjobb)
Topiknyito Nevtelen helyzete igen elgondolkodtato eset,ami nem konnyu,,de ahogy mar valaki irta,ezt neki kell tudnia,es eldontenie.BAr,mar dontott.Kép
Sok sikert es boldogsagot Topiknyito!Kép
Kriszta anya
Kriszta anya
 


Miért érzem, úgy, hogy a topicnyitó névtelennek megváltozott a hangneme? Mintha már nem is lenne annyira elkeseredett.
Vagy lehet, hogy nem is valós ez a probléma csak megint egy újságíró játszik velünk?

bb!
Te megköszönted? Kép

xy!
Nem értek egyet, de ez az én véleményem, az meg a tied.

Kriszta anya!
Én kiváncsi vagyok névtelenre is. Azért is, mert más véleménye van, meg azért is mert nem biztos, hogy az a jó megoldás, ha egy követ fújunk. Lehet, hogy az ellenvéleménybõl sül ki egy jobb dolog, de lehet hogy nem.
Megfogadni egyiket sem kötelezõ, de meg lehet hallgatni.

Zit!
Te mit szólnál ha egy mondat így kezdödne:
a Zit nevü barmokkal ne is törödj...

Ja ls topicindítónak sincs neve azt senki nem reklamálta. Kép
Tényleg miért nncs?


sajtkukac
sajtkukac
 


Kedves segítségkérõ Névtelen!

Figyelmedbe ajánlom a Válságterhességi Tanácsadó Központot: 1073 Budapest, Dohány u. 72. Segélytel.szám: 06-70-225-2525
e-mail: tanacsadas@freemail.hu

Itt megbeszélheted a problémádat, az érzéseidet, és kereshettek valami megoldást.

Kívánom, hogy sok örömöt találj mindhárom gyermekedben!

Judit
 
 

 
 

Kedves Topiknyitó Nemisannyiranévtelenmintgondolod! Kép

Szívbõl örülök a döntésednek, én csak csendben reménykedtem, hogy ez lesz a végkifejlet.
Azt gondoltam, mondhatnék szép szavakat, de amíg nem tudok odamenni segíteni, vagy csak beszélgetni, addig kár a gõzért.
Véletlenül felfedeztem, hogy hamarosan dumcsizni azért tudunk Kép Már ha még mindig oda költöztök, ahová én gondolom!
Itt az emilem, beszéljünk, ha Te is akarod!
hkelectric@freemail.hu

Telefon: 06-30-251-71-03 Gólyahír Egyesület

Ugye, hogy vannak véletlenek! Kép Biztos van, amiben tudunk majd segíteni!

Pusszantalak:
Edóka (aki Edit)
Edóka
 


Kedves Edóka!

Nem tudom, rám gondolsz-e tényleg vagy nem, de szívesen dumcsiznék veled, ha tényleg oda költözünk, ahol ti laktok! Írok inkább e-mailtKép

Igen, kedves sajtkukac, megváltozott a hangnemem. Biztosíthatlak, nem vagyok újságíró és eszem ágában sincs ilyen dolgokat kitalálni, annyira nem lenne jó szórakozás szerintem. Mivel el tudtam dönteni, mit akarok, mit tartok helyesnek, így nyilván megnyugodtam valamelyest. A helyzetem semmivel se lett könnyebb, de az is eredmény, hogy pozitívabban gondolkodom kicsivel, nem?
topicnyitó
 


Kedves Topicnyitó!

Persze, hogy Rád gondolok, "véletlenül" Beléd botlottam egy másik topikban tegnap. Kép

Írj bátran! Kis távolság ugyan lesz köztünk km-ben, de ez nem akadály!

Edóka
Edóka
 


BB!

Az elmúlt héten rovatban találtam ezt a topicot.Sok mindenhez hozzá lehetne szólni, de leginkább a te kirohanásodon akadt meg a szemem.
Miért köszönné meg bárki is, hogy nem a kukában végezte, ha
1., nem kérte sem a fogantatást, sem a világrahozatalt
2., kívánt terhességbõl, rendezett családi körülmények közé született, nem volt kérdéses, hogy akarják- e vagy sem.

Vagy köszönje meg az, aki ugyan nem a kukában végezte, de állami gondozásba került, anyuci életmódja miatt sérült lett, vagy verték, molesztálták, nélkülözött, nem tanulhatott, játszhatott a többiekkel?
Mert ám az ilyen gyerekek sem végezték ott, pedig, ha választhattak volna, ilyen életet nem kérnek.

Szóval ennek a "köszönd meg"-dumának túl sok értelme nem volt.
Névtelen
 


Kedves Mittomenki!

1. paradoxon amit irsz, mert ugye senki nem keri, hogy megszulessen,mivel ugye szerencsetlen magzat nem tud beszelni....
2.en is kivant terhessegbol szulettem(a szuleim 4 evet vartak ram), megis meg szoktam koszonni az anyumnak, hogy megszult, vigyazott ram,stb.Ugyanis rajta mulott, hogy en elek.Nagyon szepen leirja ezt az "eletet adott nekem" kifejezes.

Aki allami gondozott, serult,molesztalt,szegeny, nelkulozo gyerek,annak szerinted jobb lett volna, ha meg sem szuletik???Menjel mar oda legalabb egyhez ezek kozul, es kerdezd meg tole, hogy akar -e elni, annak ellenere, hogy pl. allami gondozott?

Ne haragudj, de zoldsegeket beszelsz...Amire te gondolsz, az az elet minosege, de ez nem egyenlo magaval az elettel.
Na mindegy.

bb
 


Az elõzõ leveledben nem azt kellett megköszönni, hogy megszült, vigyázott stb, hanem, hogy nem a kukában végezte az ember. Azon nincs mit megköszönni. Na, az én levelem erre volt válasz, nem az ideális családi légkörre, amit most ecseteltél.
Szóval sikerült ellentmondásba keveredned magaddal, de nem baj.
Névtelen
 


Kedves hogyishivnak!

Vegulis azert szep az elet, mert mindenki maskepp gondolkodik, nem igaz?Te ugy, en igy.
Bar nem ertem, hol van itt az ellentmondas, de ha neked igy tetszik, legyen.Szerintem igenis van ertelme halasnak lennunk az eletunkert, azert hogy lehetoseget kaptunk.A ket dolog viszont szorosan osszefugg.Ha nem az lett a sorsom, hogy szuletesem elott meghaljak,akkor megszulettem, ergo, megkoszonhetem anyamnak, hogy akart engem, nem? Szerintem ez egy eleg egyszeru okfejtes volt..., de ha valami nem vilagos, csak kerdezz, jo?

bb
 


Kedves Topicindito Nevtelen!

Csodalom a batorsagod, hogy megtartod a gyereket, ilyen hatterrel. Lehet, hogy en vagyok egy gyava nyul, de ha a te cipodben jarnek, nem hinnem, hogy vallalnam. Az orokbeadas nekem elfogadhatatlan, egy abortuszt megemesztenek, de a megszuletett gyermekemtol valo megszabadulast mar nem. Tudom, ezzel sokan nem ertenek egyet, erzelmileg akkor sem elfogadhato szamomra. De egyvalamit azert jol gondolj meg! A helyzet mar most is borzaszto, mi lesz kesobb?? Nem az abortuszra akarlak rabeszelni, csak arra, hogy elsosorban magadra gondolj! A kicsiket te latod el. Mi lesz akkor, ha a ferjed otthagy? Vagy nem hagy el, de te veszelyeztetett terheskent kenytelen leszel befekudni egy korhazba? Lesz segitseged? Es utana? Hidd el szoritok neked, de konyorgom, ne a gyerekkel torodj, hanem magaddal! Konnyen kikeszulhetsz, es abbol ki tudja, hogy maszol ki. Szoval en a helyedben csak akkor vagnek bele, ha halalbiztos lennek abban, hogy egy megbizhato tars/szulo/akarki mellettem van, es leveszi rolam a nagyobb gyerekek terhet. De igy semmikepp. Ez a szitu meg sokszor akkor is nehez, ha a ferjedre abszolut tamaszkodhatsz, mert a gyerekeid meg kicsik. Szoval tenyleg nem az abortuszra proballak radumalni, de biztos jo lesz ez igy????

Szia

Szidi
Szidonia
 


Szerintem ez már esõ után köpönyeg, valami hasonlót írtam én is korábban, de jól le lettem hurrogva. Felmerül bennem az a variáció is, amit fentebb hozott szóba valaki, h. ez az egész megint csak beugratás, mert érdekes módon totál eltûnt a topic-indító. Csak arra volt kíváncsi, h. milyen reakciókat tud kiváltani másokból, de mikor itt néhányan komolyan aggódnak érte és segíteni próbálnak, akkor valami életjelet adhatna magáról, hogyan döntött, mi a helyzet otthon.
Névtelen
 


Kedves Névtelenek és nem névtelenek!

Nagyon eltért a beszélgetés a tárgytól egy baromi "okos", "bölcs", "mindenttudó" nemnormális írásai miatt. Nem kéne belemenni, és senki ne süllyedjen le az õ szintjére. Én sajna így hirtelen nem tudtam magam regisztrálni, de elárulom alább a nevem - nem vagyok anonym seggfej. Kép ahogy fent írta valaki.
Kedves topicindító: ne riasszon el ez az egy kívülálló, akinek halvány lila gõze sincs az emberi, a szülõi érzésekrõl, mert ha lenne, bizonyára nem írna ilyen marhaságokat, bár ha van gyereke, tuti azt is olyan "okos" és "bölcs" emberek környezetében szülte és neveli, mint õ maga.
Remélem a te problémád meg fog oldódni, bár az igazat megvallva a mi családunkban van 2 alkoholimádó ember is, akik szintén kocsmázni járnak munka után - egyik sem lett jobb ember, sõt csak romlik a helyzetük. Szóval én ezt az egy visszatartó erõt látom abban, ha mégsem akarnád megtartani a babát.
Azért majd számolj be kérlek, mi a helyzet..


Szia:

Saci

devai.sarolta@pannongsm.hu
Névtelen
 


Kedves Topikinditó!

Nagyon érdekelne hogyan döntöttél?!Kép Mi van veletek? Sikerült segítséget találnod? HOgy érzed magad? Mi lett a férjeddel? Megjavult? Sokat gondoltam rádtok!Kép Ha megtartottad a kicsit akkor mostanában kéne születnie, azért bátorkodtam irni...

puszi
sasha és gabcsi
(Ha nem tartottad meg azt is megértemKép)

Kép
 
 


Sasha!
Árulkodok egy kicsit: a topikindító Anyakati néven már nagyon türelmetlenkedik a FrissMamik közt.
Borcsa

Borcsa
KépKépKép
 
 


Kép Dejó!
Névtelen
 


Borcsa!
Aki nagyon akarja, kitalálhatja, ki vagyok, de nyilván nem véletlenül maradtam itt névtelenKép

Na mindegy, szóval tényleg nagyon várom, hogy megszülessen végre a baba. Minden nagyon szép és jó. Már sajnálom is, hogy elindítottam annak idején ezt a topicot, de akkor nagyon kilátástalannak tûnt minden, el voltam keseredve.

A gyerekeim tündérek, a férjemmel csoda történt, úgy látszik "benõtt a feje lágya", vagy nem tudom, de minden idejét velünk tölti, rengeteget segít, sokat foglalkozik a gyerekekkel, és ezt már hosszú hónapok óta, tehát tartós a változásKép

Egyszóval jóra fordult minden, nagyon boldogok vagyunk, és már bármikor megszülethet a babóca..

Topikindító
Névtelen
 


Bocsi

Borcsa
KépKépKép
 
 


Kicsit bõvebben: eszembe nem jutott, hogy direkt nem írsz ide. Magamtól arra tippeltem, hogy csak a FrissMamikat nézed, ha az aprónép hagy egy szusszanásnyi gépidõt.
Segíteni akartam, nem indiszkrét lenni.
Borcsa, a buta boszorka

Borcsa
KépKépKép
 
 


Semmi bajKép De ténylegKép
Névtelen
 


Topicindító!
Viszont így megtudtuk, hogy milyen jól alakulnak a dolgaid és veled együtt örülünk és izgulunk! Kép
Aztán, ha babázol, azért ide is köszönj be! Kép
Solya
 
 


De jó hogy rendbe jött az életetek! Sok boldogságot kivánok nektek! Kép

 
 


Jaajj Drága Topik inditóKép

Úgy örülök!KépKépKép Annak, hogy végre hallok feloled, és annak is, hogy hogyan döntöttél, meg annak is, hogy a férjedet valaki kicserélteKép Elképzelheto, hogy rájövök, hogy Te ki vagy és hol irogatsz, de van egy kétemberes kisfiam és az állandóan látogatott 2 topikon kivül (amiket végig olvasok) a többire alig marad idom. Csak rákeresek dolgokra, pl. a Friss kismamikban az új babákra, meg a születéstörténetekre. Meg ha megakad a szemem 1-2 kérdésen és tudom a választ akkor válaszolokKép
A táblázatot is mindig megnézem, úgyhogy a Nicked sem ismeretlenKép De drukkolok nagyon, hogy kibújjon a picurka amikorra szeretnédKép Megyek megnézem hogy állszKép

puszi
sasha
(Boszika köszikeKép)

Kép
 
 


HeheKép

Megnéztem hogy állKép Ma megszületett a kislánya VédaKép
Óriási gratula!!!!!! Sok-sok boldogságot kívánok és még tökéletesebb harmóniát, családi békét és sok tejcit a pici lyánynakKép

puszi
sasha

Kép
 
 


Topicindító!

Én is garatulálok! Legyetek nagyon boldogok! Kép
(Ma van a húgom szülinapja is!) És gyönyörû nevet választottatok! Kép

Solya
 
 


Kedves Mindenki!
Végigolvastam a topikot, és nagyon-nagyon gratulálok kedves Topikindítónak a kislányához! Olyan jó, hogy így alakultak a dolgok! Remélem, továbbra is sikerül fenntartaniuk a harmóniát, ami (legalábbis számomra) szinte tündérmesébe illik...
Ezért arra gondoltam, talán nekem is segíthetnétek átrágni magam a dolgokon. Szerencsére én még nem vagyok olyan nehéz döntéshelyzetben, mint annakidején Topikindító. Nálunk csak az a helyzet, hogy a férjem bejelentette: neki több gyerek nem kell. Tulajdonképpen én is elvagyok ezzel a meglévő hárommal, bár a lelkem mélyén még szívesen szülnék többet is Kép Viszont ez az ultimátum (ki is írta itt, hogy az ultimátumok néha hasznosak?...) szinte rettegésben tart: mi van, ha mégis "becsúszik"?! Az abortusz számomra is elfogadhatatlan. Azt gondolom, a férjem számára is - de amilyen eltökélt mostanság, lehet, hogy ő arra szavazna. Hiszen nem az ő testében növekszik az az emberke... ha csak rágondolok, elszorul a szívem. Hülyeség? Érzelgősség? Álprobléma? De befelhőzi a házaséletünket. Mit csináljak?

Ugye segít valaki?

Reménykedő Dil Emma
Dil Emma
 


Védekezz!Mondjuk...
Névtelen
 


Nekem is csak ez jut eszembe. Tudod, gumi, gyógyszer, spirál, pesszárium, injekció, ovulációs teszt....
Névtelen
 


Gondolom, ez az okos ötlet már Dil Emmának is eszébe jutott, ne nézzétek már nyeretlen kétévesnek! De a babák már csak olyanok, aki be akar csúszni, az be is fog. Tudnék erről mesélni. De itt nem is ez a lényeg. Dil Emma, azt hiszem, ezt a kérdést alaposan át kellene a férjuraddal rágni, hiszen ez egy nagyon komoly gond, amiben nincs köztetek egyetértés. S csak egyik kihatása, hogy stresszelsz szex közben. Azért azt, hogy a férjednek esetleg szóba jön-e az abortusz, biztosan kellene tudnod! (Másrészt meg, ha ő nem akar gyereket, védekezzen ő, hiszen erre is van már módszer...)
 


Sziasztok!
Emma,
én 4 gyerek után nem akartam többet és a párom sem. Állandóan rettegtem, mi lesz, ha mégis becsúszik (iszonyú fáradtak voltun-vagyunk.) A nemi életünk ugyebár elég pocsék volt, a gumit rühelltük, és az egyik gyerekünk gumival fogant, tablettát nem szedhetek, egyéb eszközök mellett is sikerült teherbe esnem, így elköttettem a petevezetékemet. Még mindig van 2% esélyem a babára, de remélem, én a 98 százalékosok táborába tartozom. Persze a férjed is vállalhatná a beavatkozást, hiszen 1. ő nem akar többet, 2. az egy kis műtétféleség, amit érzéstelenítő injekció mellett végeznek el, míg az elkötés egy hasi műtét altatással, általában 2-3 lyukkal a hason, de az is lehet, hogy vágással, szóval jóval kockázatosabb.

Virág
Virág
 


Köszönöm Kíváncsi és Virág építő tanácsát, Névteleneket meg csókoltatom, persze, hogy tudom, hogy kell védekezni... Kép Szóval, az elköttetés nálunk is szóba került. Sőt, a párom hajlandó lenne rá. Csak én olyan VÉGLEGESNEK érzem. Igazából talán magamban kéne letisztázni, hogy legyen elég a meglévő három... hiszen már az is gyönyörű, mit akarok még? (Csak zárójelben merem megjegyezni: talán a gyerekekben találtam meg életem hivatását, minden szülés után olyan "hősnek" érzem magam, és szeretném újra meg újra átélni...)

Emma
Dil Emma
 


Bocsika lehet, hogy hülyeséget írok, de mi van akkor, ha pl a férjed kötteti el, viszont egy kis spermát lefagyasztattok spermabankba és ha esetleg meggondoljátok magatokat, akkor abból is lehet még gyerkőc......

Egyébként gratula ehhez a 3hoz is. Nagyra becsüllek benneteket amiért 3at is bevállaltatok. Virág ez rád is vonatkozik csak 4-gyel értendő Kép
Enikő
Névtelen
 


Az ondóvezeték elköttetésében semmi véglegesség nincs, már ha jól tudom. Ezért is jobb ötlet szerintem most, a ti estetekben. Egyébként maximálisan meg tudom érteni, amit érzel. Az eszemmel talán én sem vállaltam volna többet háromnál, de így még jobb!
 


Kedves Enikő és Kíváncsi!

Olyan jókat írtatok!

Nem, nem tartom hülyeségnek a lefagyasztást, talán ez lenne itt a járható út. Ha csak nem az, amit Kíváncsi írt: tényleg nem végleges az ondóvezeték elköttetése???? Tud erről valaki valamit? Hol lehet ennek utánanézni? És hogy lehet "visszaállítani"? Hú, ez nagyon érdekelne!

Köszi mindent!

Vidám Emma Kép
Dil Emma
 


Emma,
Az ondovezetek atvagasa utan a spermiumok ha jol tudom (remelem nem irok nagy baromsagot), valahova a hasuregbe urulnek, igy az ondo nem tartalmaz megtermekenyitesre alkalmas kisfickokat, de ettol a hereben meg termelodnek tovabbra is! Visszaallitasnal az atvagott ondovezeteket kotik ossze ismet. Gondolom, mivel ezek orvosilag nem indokolt mutetek, kivansagra vegzik el, valoszinu, hogy a tb nem tamogatja oket, es -foleg a visszaallitasert- fizetni kell!
De ha erre jarna egy doki, biztos el tudna mondani "az igazat"! Minket is erdekelne a dolog, mi sem tervezunk tobb babat, de en sem szeretem a "vegleges" megoldasokat!

Zsuzsi
 


Emma,
http://www.vasektomie.de/description.htm
Az oldal ugyan nemetul van, de tartalmaz egy jol ertheto kepet is a mutet helyerol!


Zsuzsi
 


Sziasztok!
Még a nőknél is nagy arányban visszállítható az elkötés, nagyon valószínű, hogy a ffiaknál is. Kép Puszi!

Virág
Virág
 


Szia Emma! Nekem valamiért nem került föl, amit reggel írtam Kép. Viszont a lányok pont olyasmiket üzentek, mint én. Ja, még azt tanácsoltam, hogy vagy nőgyógyász vagy andrológus tudja megmondani, pontosan miből is áll a műtét, és hogy milyen anyagi vonzata van.
Puszi
 


Köszönöm!
Még majd én is kutakodok utána. Lehet, hogy nagy butaság, de az andrológus az milyen doki? Én magamtól urológusra gondoltam, aki csinálja...
Puszi,
Emma
Dil Emma
 


Emma, na ez vicces! Kép Abban az üzenetben, amit végül nem sikerült elküldenem, elmagyaráztam neked, másodjára meg már úgy gondoltam, nem játszom a mindentudót KépKép. Szóval az andrológus az a férfigyógyász tulajdonképpen. Urológushoz járhat mindkét nem, nőgyógyászhoz csak a nők, andrológushoz meg csak a férfiak. Alapesetben. Abban igazad van, hogy az andrológus rendszerint urológus is. És az is lehet, hogy az urológus éppúgy tud választ adni az ondóvezeték elkötéséről.
Puszi
 


Vasectomy should not be considered contraception - it is sterilization, and should be regarded as permanent. If you think you might change your mind later, or are not totally sure you want to be sterilized, you should think about different methods of birth control. Reversal with restoration of fertility is possible, but becomes less likely as the years go on. In any case, the operation to reverse a vasectomy is expensive, reversal with restoration of fertility is uncertain, and becomes even less certain the longer after your vasectomy it is done. Sperm freezing is also an option, but this is expensive to store and use (by IVF), and deteriorates over time in any case. Link 2 takes you to a sperm bank directory in the US - they have a good FAQ about sperm banking and donation, and a directory to pick a local one. The medical profession will tell you to consider it permanent.

I'm not sure I want to have a vasectomy - should I go ahead anyway?
INFO LINKS

Once again, vasectomy should not be considered contraception - it is permanent sterilization. It's fair to say that being nervous and last minute jitters are perfectly normal, but if you have serious doubts or you are not sure, it is better to wait until these issues have been resolved. It's a good idea to talk through your doubts with your partner and your doctor. Also some organizations such as Planned Parenthood and Marie Stopes International provide counselling services.
Dil Emma
 


Jaj, bocs, hogy ilyen hosszút írtam be, csak azért, hátha valaki mást is érdekel, de inkább a linket kellene: www.vasectomy-information.com/faq/faq.htm
Szóval, az előző rész arról szól, hogy ezt az elköttetést NE FOGAMZÁSGÁTLÁSNAK tekintsék, hanem VÉGLEGES STERILIZÁLÁSNAK! Mert ugyan létezik "visszacsinálás", de az sokkal drágább, és nem is biztos, hogy sikerül, az évek múlásával egyre csökken az esély. És a lefagyasztást se nagyon ajánlja.
Hát, nem jó hírek. Tovább gondolkodunk.
Zsuzsi, a te linkedről jutott eszembe, hogy angolul mi ennek a neve, és így találtam rá ezekre a cikkekre!
Kíváncsi, köszi a magyarázatot! Sose lehet tudni, ki mit nem tud Kép
Sziasztok!
Emma
Dil Emma
 


Emma, azért érdeklődj több helyen is. A szakértők is sok mindenről sok mindenfélét gondolnak. Hátha.
Kíváncsi
 


Nos nem ismeritek a mirenát. Ami egy szuper szerkentyű, felhelyezik a méhbe, abszolút biztonságos, de visszacsinálható. (A nővéremnek 2évig volt fenn, 3hónapja levetette, és most terhes).

Illetve ami sokkal tewrmészetesebb módja, a családtervezésnek, illetve a védekezésnek is: a Billings módszer. LEhet kapni könyvesboltban a könyvet(500ft körül van), vagy a neten is lehet ról aolvasni.

JA e módszer szerint a nő megismeri a testét, annak jeleit, jelzéseit, a módszer bármit szeretnél 100%os eredmény, beavatkozás, gyógyszer nélkül. HPogí miért nem lehet hallani erről a 20éves dologról: mert nincs benne pénz, egyszerű.

.:Angi:.
 


Nos nem ismeritek a mirenát? Ami egy szuper szerkentyű, felhelyezik a méhbe, abszolút biztonságos, de visszacsinálható. (A nővéremnek 2évig volt fenn, 3hónapja levetette, és most terhes).

Illetve ami sokkal tewrmészetesebb módja, a családtervezésnek, illetve a védekezésnek is: a Billings módszer. LEhet kapni könyvesboltban a könyvet(500ft körül van), vagy a neten is lehet ról aolvasni.

JA e módszer szerint a nő megismeri a testét, annak jeleit, jelzéseit, a módszer bármit szeretnél 100%os eredmény, beavatkozás, gyógyszer nélkül. HPogí miért nem lehet hallani erről a 20éves dologról: mert nincs benne pénz, egyszerű.

.:Angi:.
 


Igen régi topic ez, de az sajnos időtálló probléma, hogy ugyan VALÓBAN szólásszabadság van, de azt én sajnos sosem fogom megérteni ,hogy egy SEGÉLYKÉRŐ topicba, ahol valóban lehet eltérő véleménye az embereknek, miért kell rosszindulatú, durva hangvételű, buta és agressziv dolgokat beirni olyan valakiknek, akik sajnos nem vállalják a nevüket (amin természetesen nem csodálkozom).

Ők azok, akikhez ha az utcán oda mész és megkérdezed, hogy mit tégy szerinük, akkor baromira nem fognak semmit mondani, vagy bólogatnak arra amit mondasz,itt viszont arc nélkül bántanak mindenkit , akinek a jó szó kell és nem a statisztikai adatok.

Jó szó.

Nem más.
Vendég
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Anyaságról

Jegyzetfüzet: