Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Légyszi aki bármit tud erről a kapszuláról, akár jót, akár esetleg rosszat írja meg. Valóban segít a fogyásban? Mennyire?

Köszi előre is:
Mano
 
 


http://www.egeszsegtar.hu/store/product?pid=1080

Búzafű kapszula
Ár: 1.592 Ft
Kiszerelés:
110 db, 1 kapszula 300 mg

Termék leírás:

Mi a búzafű titka?
Az enzimek és aminosavak, valamint a klorofill kincstára

Kinek ajánljuk?
Aki krónikus kimerültségben szenved, fáradtnak, levertnek érzi magát. Aki nem akarja elfogadni, hogy életmódja, táplálkozási szokásai révén kellemetlen testszaggal, rossz közérzettel éljen.
Aki gyulladásban, vagy fekélyben szenved.

A búzafű egyik legfőbb hatóanyaga a klorofill, mely méregtelenít, regenerál, véd a környezeti ártalmak, a rákkeltő anyagok ellen.

Lassítja az öregedést, valósággal megfiatalít.

bigacsiga
Budapest IV. kerület
 
 


http://kombucha.cash2000.hu/shop.php?item=118&

::: TERMÉKEK :::
Búzafű kapszula (110 db)

A durumbúzafű titka A nyomelemek és enzimek tucatjait, a vitaminok és az ásványi anyagok teljes skáláját tartalmazza, klorofill tartalma szinte egyedülálló. Ajánljuk Azoknak akik krónikus kimerültségben szenvednek, fáradtnak, levertnek érzik magukat. Akik nem akarják elfogadni, hogy életmódjuk, táplálkozási szokásaik révén kellemetlen testszaggal, rossz közérzettel éljenek. Akiknek gyulladásos, vagy fekélyes megbetegedés nehezíti életét. A búzafű egyik legfőbb hatóanyaga a klorofill, mely méregtelenít, regenerál, véd a környezeti ártalmak, a rákkeltő anyagok ellen. Lassítja az öregedést, valósággal megfiatalít. Living Food = élő táplálék A durumbúzafű egyszerre méregtelenít és - a táplálkozási hiányosságok pótlásával - növeli az energiaszintünket. Csaknem annyi vitamin van benne, mint a citrusfélékben, kiemelkedő A vitamin forrás, számottevő a B és E vitamin tartalma. Erőteljesen lúgosító hatású, kiemelkedő kalcium, magnézium, és kálium tartalma van. Tizenhétféle aminosav található meg benne, ebből nyolc olyan, amelyet a szervezet nem képes önmaga előállítani. Az aminosavak külső bevitele azért fontos, mivel hiányuk következtében allergiás reakciók jelentkezhetnek, romlik az emésztés, gyengülhet az immunrendszer, időelőtti öregedés következhet be. Enzimtartalma szinte egyedülálló, ezek közül kiemelkedő a zsírbontó lipáz, a fehérje- és keményítőemésztést segítő proteáz, illetve amiláz, a szívizomszöveteket karbantartó transzhidrogenáz, a sejtek öregedését lassító, szervezetünket a sugárzástól védő, gyulladáscsökkentő szuperoxid - diszmutáz (SOD) enzimek. Magas klorofill-tartalma segít a vérszegénységen, javítja a vérkeringést, a sejtek és szövetek oxigénellátását. A durumbúza leveléből készült búzafű kapszula 30 °C fokon végzett kíméletes szárítással készül. 10 dkg búzafű hatóanyag-tartalma 2-3 kapszulában található meg. Búzafű - az életenergia akkumulátora Kiszerelés: Búzafű kapszula tégelyben 110 db kapszula Kombucha Hungary Kft. 2151 Fót. Bánya u. 17. Tel: 06-27/358-465, 06-27/358-332, Fax: 06-27/358-499. E-mail: kombucha@mail.datanet.hu
Termék kód 118
Mennyiségegység darab
Áfakulcs 12.00
Bruttó ár 1.590 HuF

bigacsiga
Budapest IV. kerület
 
 

 
 
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Anyaságról

Jegyzetfüzet:

 

XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó