Sziasztok!
Itt vagyok csajok, csak beindult a pörgősebb része az életünknek

.
Eszti április elején elkezdte az ovit, anyukám óvodájában .Közben anyukám már egy hónapja táppénzen van, valami szédüléses szindrómával.

Azóta nem megy olyan nagy örömmel az oviba, de remélem jövő héten már minden megy a régi kerékvágásban.
A héten én is táppénzen vagyok Emesével, három hét meló után, ugyanis a garatján vannak tűszők, és szombat óta lázas egyfolytában .
A suli végét én is nagyon várom, mert munka után mindig szaladtunk valahova a ház miatt , aztán volt hogy este 8-10 ig tanultunk. Én baglyoskodom továbbra is, mert csomó meló az éjszakára maradt.
Házikót glelttelik a festők, burkoló két hét múlva jön, aztán már csak a konyhabútor, és a lépcsőre kell várnunk.
Végre megálmodtam a fürdőket, hogy milyen csempe legyen fent , lent, konyhába , nappaliba., most már csak a konyhabútort kéne megterveznem . Van egy csomó vitánk a párommal persze , mert nem nagyon egyezik az ízlésünk.
Ma derült ki, hogy nem adnak építési engedélyt garázsnak sem, Most egyre pipább vagyok. Pedig nekünk elfért volna, külön bejárattal, nem tudom mi okból?
Közben ma új állást sikerült találnom, egy internetes fórumos csaj személyében.
Nagyon örülök neki!Jövő héten kezdek a Környezetvédelmi Felügyelőségnél, még mint külsős az irattárban dolgozni.Remélem egyszer sikerül bejutnom a köztisztviselői szférába is.
Hasonló dolgokat fogok csinálni , mint te Zsófi!
Már nagyon untam a régi helyemen a sok beteg ember jajgatásást hallgatani, meg túlórákra, meg otthoni feladatokra sem vágytam.
Állítólag elég családbarát a hely, remélem sikerült mihamarabb belejönnöm az iktatásba, és az adatrögzítésbe.
Zsófi, ugye nem olyan vészes dolog?
A nyári szünet nekünk se lsz egszerű dolog, Első héten lesz Bregyó tábor a városban, aztán ovi és nagymamák. Én még azt sem tudom, mikor fogok tudni szabira menni.
A bizitől én is félek, mert szépen szorgalmasan tanultunk évközben , az mostanában nem nagyon jellemző ránk.Most írják a sok felmérőt, nagyon kiváncsi leszek rájuk.
Boldog szülinapotés névnapot a májusban ünneplőknek!
MÉG BELEFÉRÜNK A +- 1 HÓNAPBA!
Na megyek rakodni, mert elég nagy rumi van nálunk.
PUSZIKA MINDENKINEK!
Kriszti