2008.01.05 23:06
Szerző: arvaerika
Irgum-burgum!
Írtam egy csomót, erre bejött amit éppen most írtál és eltünt az egész, kezdhetem elölről.
Ezek szerint egyszerre irtunk és te előbb végeztél. na mindegy, kezdem elölről.
Szóval, a linket nem értem, miért nem lehet megnyitni, nekem most is sikerült. Van egy nagy kép aztán alatta 3 azokra is rá lehet menni. Na mindegy. Nagyon jó ajáték, rengeteget tud, sőt későbbre is jó lesz, mert ha megfordítom olyan mint a duplo. a zongorája is többfunkciós, ha nagyobb ygerek, tud olyat is, hogy villog, amikor meg kell nyomni egy bizonyos billentyűt és akkor ő maga tud dallamot játszani. A neten most néztem 65 euro, ehhez képest én 4500-ért vettem féláron. Annyi baja volt, hogy a csomagolása(doboz)szakadt volt és celluxszal átragasztották. Nálunk már tavaly is volt ilyen akció csak sehol nem reklámozzák. Érthető. Tavaly annyira jó volt, mert minden megnaradt játékot féláron adtakés egy csomó lego meg hasonló drága játék is volt. Most kisebb volt a választék, de azért így is vettem egykét dolgot. Még amúltkor írtam, hogy a mostani karácsonyra is volt olyan amit tavaly vettem, nem tudom emlékszel-e rá? Ezek szerint nem minden interspárban van ilyen. Én a marticákat váltom most be, spagettis kanalat akarok venni, olyanom még nincs.Nálatok is van matricagyűjtés?
A topikos csajokon nem érdemes felhúznod magad, majd szépen rájön mindenki magától mindenre én már ilyeneket nem is olvasgatok. Lehet azért mert már a 3. gyerekem, vagy mert már idősebb vagyok, de nekem már kialakult véleményemvan bizonyos dolgokról és nam nagyon hagyom magam befolyásolni. Viszont az is igaz, hogy minden ember más és más, tudod, kinek apap, kinek a papné...egy konkrét példa: én a Balázsnál vettem pelenkázószekrényt, amin fürdető is volt, meg alatta szekrény, tök szép volt, gurulós, stb. Aztán alig használtam, inkább az ágyonpelenkáztam,meg sima kádban fürdettem Nem tudom, miért, nekem így volt jó. Más meg ragaszkodik a pelenkázóhoz, neki meg az jó. Amire viszont nem érdemes sokat áldozni, szerintem a ruha(ami nem azt jelenti, hogy rondán járatom agyereket, tudod, turizom!)meg a drága játékok, én pl hülyeségnek tartom a most divatos járássegítőt is, persze tök szép meg jó, nade meddig használja a gyerek?Viszont lehet, hogy akinek nehezebben mozog a gyereke, annk meg nagyon bejön. na ennyit a véleménnyilvánításról. még egyszer, ne húzd fel magad feleslegesen!Egyébként a turizásról még annyit, hogy most olvastam egy újságban(asszem nők lapja), hogy babaruháknál kifejezetten ajánják a turisat, mert az új ruknál az első pár mosás után is bent maradhatnak káros vegyi anyagok. Meg hiába használt, de azért sokkal jobb minőségű anyagból van, mint pl egy kínai.Babakocsi jó döntés, bár nekem a merészebb színűek is tetszenek.A 4D-ről majd tegyél fel képeket!!! Én Balázsnál egyszer, de Fanninál kétszer is voltam,(AFP felső határérték miatt javasolták az integrált vérvételes teszten)de engem elsősorban adolog egészségügyi része érdekelt. Sajnos nekem nem tudtak olyan jó képeket csinálni, mint amilyenek látok itt-ott. Persze jó érzés látni, ahogy ficánkol, de én nem voltam annyira oda érte, pláne elég sokba kerül. mondjuk az jó, hogy DVDn is megvan. Én olvastam egy könyvet a bab-mama kapcsolatanalízisről, nekem az nagyon bejött. Rengeteget kommunikáltam a pocibébivel.Én hiszek benne. Éppen ma kértem meg a sógoromat(asztalos), hogy csináljon két nagyobb dobozkát, amibe a gyerekek dolgait el tudom rakni emlékbe(babanapló, terheskönyv, 4Ds DVD, első kisruha, első rajz, stb), mert a babanapló nem elég. Irigylem azokat, akik a neten is vezetnek naplót, jó olvasgatni, de nekem erre már nincs időm. Sajnos Vikinél nem raktam el sok mindent, de naplója neki is van. Na megyek én is,puszi!
Era