2005.08.18 15:58
2005.08.18 16:11
Ja, és nem akármekkora csomagtartóba fér be... Egyébként teljesen jó, nekünk a célnak megfelel.
írta, a bent töltött idő számít.
Nem elég csapás, hogy ilyen hamar el kell szakadjak tőlük, még ez is!
2005.08.18 16:39

Itt olcsóbb egy bébiszittyó állandóra, mert az már havi 80 ezerért eljön, de én félek rábízni a gyerekeket. Lehet, hogy ez az én hülyeségem.
2005.08.18 16:44
2005.08.18 18:16
2005.08.18 18:42

2005.08.18 18:56
Gyöngyi jólesett a hiányolás
üdv. közöttünk
mi kilógunk
én az elején egy kiságyban altattam őket, és egy nagyobb méretűben még most is elférnek napközben, különben játszósszőnyeg, éjjel pedig szivacson alszanak mellettünk.
és biztos rossz ilyen picinek otthonhagyni őket
igaz én kerestem ilyen kocsit, csak pénzünk nincs most rá, és lehet (ha lesz pénzünk
nekünk is behozzák O.o-ból.
viszont az baj, hogy nem hajlandók forogni, sőt ha hasra tesszük őket szétordítják a fejüket, így most minden nap egy kicsit többet kell hasra tenni őket és tornásztatni. Amúgy én is látom, hogy le vannak maradva, de remélem ez később nem lesz vészes
ha néha olvasol bennünket: nagyon hiányzol, és szólj ha valamiben tudunk segíteni!

2005.08.18 18:58
által említett áraknál 2 gyerekre meg tuti meg is éri a bébiszitter. 2005.08.18 19:15
Örülök, hogy jól éreztétek magatok! 4 hósan már forogni kéne tudni?! Egyáltalán hivatalosan mikor mit kell tudni? Tudósítsalak az olasz babakocsi piac helyzetérö?
Ha minden igaz, akkor a barátnöm a hétvégén járja körbe a kérdést, és ha sikeres lesz, akkor a jövö héten már gazdagabbak leszünk 1-el...
Milyen kenyeret sütöttél? Kenyérsütögépeset vagy sütöben? Régen én is gyártottam öket gépben, de sajna itt nincs... söt a receptek is otthon maradtak valamelyik doboz mélyén... 2005.08.18 20:26
2005.08.18 21:11
2005.08.19 09:49

Nagyon szép súlyban vannak a babák, és szép neveik vannak.
2005.08.19 13:12
2005.08.20 07:51
megköszönném a babakocsiinfókat. Sima sütőben sütöttem a kenyeret
és mind a négy nagyon szép 

én sárgulok az irigységtől
talán jobban tudnál pihenni a csajok nélkül, de gondolom milyen nehéz itthagyni őket.
hát
zongorázni sem tudok
és kicsit öregebbis vagyok, persze csak 21 évvel
és jópár kilóval több
apa takonykórja egyre rosszabb
2005.08.20 12:31
Es a johir: Beni atfordult nalam is!! Hason alszik ugye, letettem, nem akart aludni, es addig ugyeskedett, mig megfordult. Ott alltam felette, lattam is. Visszaforditottam, erre ujra megcsinalta, es az arcomba nevetett. Majd megzabaltam
Varom a csajok mikor csinaljak utana. Nahat, hogy pont az 1300grammos kis "vakarek" kezdi
2005.08.20 14:35

2005.08.20 15:22
2005.08.20 20:08
2005.08.20 20:08
Az eszemmel tudtam, hogy ennek így kell lennie, de mégis nehéz volt. Rengeteget olvastam, barátkoztam (néhány lánnyal azóta is tartjuk a kapcsolatot) és sok-sok látogatót fogadtam! Végülis eltelt az idő valahogy - most persze jó lenne egy-egy fél nap lustálkodás
Nekem heti két CTG és két flow volt, ez utóbbi kapcsán nézték a méreteket is. Az UH pontosságáról viszont nekem is megvan a véleményem, szerintem irtó sokat tud tévedni! A fejátmérő/combcsont stb. kapcsán talán még nem is nagy a tévedés, de a súlybecslés az szerintem puszta találgatás! Azt ugyanis nem látja a gép, hogy az a baba mennyire sovány vagy éppen husi. Nekem mindhárom gyermekem kifejezetten kis fajsúlyú és vékonyan jöttek a világra, így az UH-on mindig túlbecsülték őket. És láttam a kórházban olyat is, hogy kis babát jósoltak és mégis viszonylag nagy súllyal született meg.
2005.08.20 20:23
) 

2005.08.20 20:50
2005.08.20 20:56
2005.08.20 20:59
Persze az elején én is otthon maradtam a bébiszitterrel, mindent elmondtam /megmutattam neki, hogy én pl. hogyan pelenkázom be a Dorkát, mit eszik, hogyan fektetem le, stb. Aztán pár alkalom után még mindig otthon voltam én is, de már elvonultam egy másik szobába, utána pedig szép fokozatosan el mertem menni otthonról. Nekem érdekes tapasztalat volt, hogy egy gyakorlatilag vadidegen ember hogyan tud hetek alatt az életünk részévé válni, én sem hittem volna, hogy ennyire jó kapcsolat alakul majd ki közöttünk. Én nagyon sokat tanulok a mai napig a Bettitől (így hívják a segítőmet), rengeteg mondókát tud és miután két gyermeket már ő felnevelt, így nem meglepő, hogy sok tapasztalata van egyéb téren is. Nem erőszakosan, de elmondja, hogy ő hogyan csinálta/csinálná és én vagy megfogadom, vagy nem. Szerintem nagyon jó dolog, hogy tudom, hogy számíthatok valakire, mert sokszor nagyon nehéz egyedül. Most sokat segített nekem az Anyukám is, de holnap már utazik haza, végülis letelt már az én "gyermekágyas" 6 hetem
Jövő héttől pedig délelőttönként továbbra is jön a Betti, de délután már egyedül leszek a három gyerekkel. Hát remélem, megbirkózom majd velük
Próbálok képet feltenni róluk, de nem tudok (túl nagy a file). 2005.08.21 06:18

Édesek az ikrek, hogy az egyik kopasz a másik hajas.

2005.08.21 08:14
csodaszépek a pasik
Köszi, én kerestem ilyen kocsit, de sajna most nincs rá pénzünk.
gyönyörűek a gyerekeid
Persze, biztos csak véletlen, de nagyon édesek voltak
2005.08.21 09:09
2005.08.21 09:36
2005.08.21 09:43
2005.08.21 12:13
En meg sose lattalak setalni!!! Legkozelebb ha tudsz gyere oda!! A fiaid hihetetlen husik!!! Buszke lehetsz
2005.08.21 13:53
2005.08.21 14:26
2005.08.21 14:30
2005.08.21 14:35
mi is beszállunk a drukkjainkkal
higyj a babákban és magadban!
és bizz az orvosodban.
persze hogy nem titok. Kell őket vízszintesen és függőlegesen emelgetni a fejünk fölött, nagylabdán hason hintáztatni őket, megfogatni velük a bokájukat (összefogjuk kezüket lábukat) és oldaltra görgetni őket. Ezeket mind élvezik is, de amikor piciket segítve hasrafordítjuk őket és nem vehetjük ki a kezüket, hanem nekik kell kitornázni, azt nagyon utálják
nálunk is nagyon zokonvették a fiúk az oltást, Gergő fájdította is a lábát még másnap is de aztán elmúlt. Sajna nincs ötletem. 2005.08.21 15:29

2005.08.21 17:53
Vagány kis pasik.
De ez tényleg szigorú fekvés volt!!!

2005.08.21 20:10

2005.08.21 20:53
Nagyon drukkolok, hogy még sokáig bírjátok így egyben! Nem lesz könnyű, de erősítsd magadban, hogy bárhogyan is lesz, ki fogod bírni! Egyetlen cél lebegjen előtted: egészséges, érett újszülöttek
Sikerülni fog, ne izgulj
Irtó édesek a fiúk, olyan "nagyfiúsak" ezekben a kantáros gatyókban
Egy élmény volt az album
Szépek vagytok
Kitartást kívánok, már nincs sok hátra! A kórháztól ne félj, pihenj sokat (már ha bírsz még
)
A múltkor kérdezted, hogy mi hogyan eszünk. Most már csak naponta 7 alkalommal esznek a gyerekek és ebből egy vagy két alkalommal kapnak tápszert (az éjfél körüli etetésnél). Egyébként fürdés után (ami általában fél 7 körül kezdődik) alszanak egy nagyot, ám utána 3 óránként ébrednek. Érdekes, hogy szinte majdnem mindig Annamari ébred, majd Bátor talán a mozgolódás miatt egy picit később sír csak fel. Igyekszem őket egyszerre szoptatni. Ez kb. 5-8 percig megy, majd Bátor elkezd fészkelődni és olyankor őt kiteszem a büfipadra. Bátor ezután sokszor nem is fogadja már el a mellemet, pedig látom, hogy éhes marad. Ilyenkor megyek a hűtőhöz, előveszem a lefejt tejet és megmelegítem neki. Annamari hajlandó szopizni akár egy órán át is, így ő nem kap üvegből kiegészítést. Jellemzően 120 grammokat esznek mindketten, de ma pl. este 150-eket ettek. Nálunk több részletben megy az evés, mert úgy látom, hogy sok levegőt nyelnek mindketten és így időnként meg kell őket büfiztetni. Egy-egy etetés kb. egy órán át tart. Azt látom viszont, hogy Bátor mintha már nagyobb szüneteket tartana két evés között, de én a saját dolgomat megkönnyítendő őt is felébresztem. Szerintetek jó ez így? Vagy hagyjam aludni (csak akkor attól félek, hogy az egész napom csak etetésből fog állni)?
Nem vagy rossz anya, mindenkinek jár egy kis kikapcsolódás! Drukkolok, hogy találj egy megbízható segítséget! 

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|