Sziasztok!
Egy picit javul a helyzet, most itthon van Apa + holnap is itthon lesz

. Igaz, hogy a hétvége megint az enyém lesz, de hát ez van.
Az anyukám is javul, már osztogatja az észt

, kapom a kioktatást, hogy nem jól nevelem a gyerekeket

. Egyik szavában azt mondja, hogy nevelés kérdése az egész, másik szavában meg azt, hogy ilyen fajta a gyerek. (örökmozgó, szaladgálós, kiabálós)
És miért fürdetem a gyerekeket fél óráig, miért nem csak zuhanyoztatom őket? Ugyanis minden este veszekedni kell velük, hogy normálisan játsszanak a kádban, és ne ússzon már az egész fürdőszoba. Erre anyukám: zuhanyoztassam le őket, és mehetnek az ágyba. Ha ez így működne ....

Szeretnek fürdeni, egész jól eljátszanak, akkor miért fosszam meg őket ettől? Csak sajnos abban igaza van, hogy elég száraz és ekcémás a bőrük, tehát tényleg jobb lenne a zuhany.
És este miért kiabálok velük, mikor le kell feküdni ?

Hát azért, mert egy fél óráig tart, mire ágyba kerülnek

, mert áll egyik helyről a másikra

, mert nem tudja, hogy mit akar

, mert mindent kitalál, csak hogy ne kelljen még lefeküdni

.
Én meg persze nem látom a Barátok közt-öt, még szalad a konyha, estére én is dög fáradt vagyok stb., stb. De ezt nem lehet neki megmagyarázni. Szerinte ez is szokatás kérdése. Hát nem tudom !
Lehet, hogy igaza van az anyukámnak és tényleg rosszul csinálok valamit?
Köszi Gergő nevében is a jókívánságokat, azért nem kell őt annyira sajnálni

Kutya baja, nem lázas, nem igazán lehetett észrevenni, hogy valami baja van. Nem fájt a füle, torka, csak éppen taknyos állandóan.
Írt a fül-orr-gégész neki egy gyógyszert (2. adag ab.), de azt nem volt hajlandó megenni. (mint kiderült azért, mert borzasztó keserű). Elmentünk a gyerekorvoshoz, hogy írjon másfélét, de azt mondta, hogy felesleges a gyereket tömni ab.-mal, és a röntgent is felesleges megcsináltatni. Ez a F-O-G doki bácsi amúgy is olyan "kedves" volt, hogy nem is akartam visszavinni hozzá Gergőt, sőt Nyíregyházára sem vagyok hajlandó vinni, inkább írtam Ditkének a "kisikres" topikból e-mailt, és ő ajánlott Debrecenben egy dokit. Több mint valószínű, hogy ki kell venni az orrmanduláját, most már csak az időpont kérdéses.
Na jó, mára eldugulok, mert sok lesz belőlem.
Jó éjt mindenkinek: Andi