Cat!
A főzésnél, sajna nem tudok segíteni, mivel leszek olyan kényelmes, és az ünnepeket végig anyukám főzi át.
A 24.-ét úgy oldom meg, hogy ebédelni át megyünk, aztán gyertya gyújtásra spuri haza, csak sütike meg ilyesmi kell részemről. Tudom kényelmes vagyok, de nekem még nincs erőm szakítani...Viszont 27-én mindezt bepótolom, ugyanis akkor jönnek barátaink hozzánk, velünk együtt leszünk 20-an!!! Ez minden évben így megy, összejövünk, csak mindig máshol. Most Nálunk....
Akkor sült húsokkal, pácolt dolgokkal, salátákkal oldom meg, bár még nincs konkrét étlapom, pedig elkezdhetném már az agyalást, hogy ne az utolsó pillanatban kelljen.
Ditke!
Gyakran van társasági jog előadásod?
Semmi gond Pepével! Örülj neki, hogy ilyen ügyes! Cseni meg majd megy utána, s ő is többet fog mutatni mint az átlag!
Nálunk Kristóf volt ilyen, mindig társai előtt 2-3 évvel volt. Meg is kérdezte a tanító nénije, hogy miért is nem ment 6 és 1/2 évesen elsőbe, miért is "fogtam" vissza? Néha szó szerint unatkozik!!!!!
Mivel nyertél mp3-at?
Edit!
Karácsonyi ajándékok a családnak, ez nálunk is mindig külön " műsor". Kitaláljuk, aztán oda adjuk, aztán jön a nem kellett volna stb.... Igy idén komolyan vettem szüleim, nagyszüleim kérését, s összegben nem is sokat költök, hanem adok az ötletességnek... a nagyszüleim kapnak egy asztali mobil tartót ( Avonos, mivel működik ilyen segélyszolgálat öregeknek, s azoktól van ez a mobil készülék, ami szemük fénye...), valamint csináltattam a postán a gyerekek arcképével bélyeget, ezt egy képtartóba helyezem, ezt kapják. Anyukám konyhai robotgépe szorul cserére, s ennek tuti örülne, mivel úgyis mindig nekünk süt... Apukám, valamilyen szerszám gépet kap, ezt a fiúk ( Lászlókám és Öcsém ) fogja kitalálni. Apa rokonsága is megvan, csak anyósomnál vannak nyitott tételek... Felsorolok párat, s Laca eldönti.
Én is akartam tegnap reggel pár Balatonos képet felrakni, de egyszerűen nem ment.... Nem engedte a rendszer. Majd ma újra megpróbálom....
Megyek megnézem őket, s amíg alszanak neki állok vasalni.
További szép vasárnapot:

ez még őszi kép, a trickiklik próbaútjáról

[img]http://tickers.baby-gaga.com/t/catcatard20050525_0_Emese+and+Réka.png[/img]