Holnap tovább folytatom Bencének. A Falcont én is nagyon szeretem, nekünk eddig olyan szandink volt, és nagyon bejött. Nálunk még a Maus jött be, mert a minőség és az ár is OK. Ami a Táncsicsot illeti az első igazi cipőjük az volt, de Bence elég furcsán ment benne, aztán a Dévényes azt mondta, hogy azért, mert elég nehéz a Táncsics cipő. Akkor lecseréltük Bencus cipőjét, és igaza volt a gyógytornásznak, mert rögtön megváltozott a járása. Tuti, hogy azóta már erősebb a Fiam lába, de nem szeretnék kísérletezni...Ja, én még ASSO-t is lesek! Ami nagyon meglepett, hogy ma több boltban is azt mondták, hogy nemhogy idén télen nagyon kevés télicipő van, mert a tavalyi tél miatt félnek a gyártók, de ezen belül még kevesebb a fiúcipő! Klassz!
Betegség ügyben talán egy kicsi javulás már van...de nem akarom elkiabálni...nagy szerencse, hogy az éjszakákat átalusszák!
Detti! A harapás még nálunk is megvan Bencénél. Én már büntetem, mert Luca úgy néz ki, mint egy ..... na nem is tudom...szóval nálunk van egy kis szájracsapás, és utána bocsánatot kell kérnie Lucától, meg puszit adni a harapás helyére. Nem gondolom, hogy ez a legjobb módszer, de valamit kell már tennem...érdekes, hogy a puszi után Luca is megnyugszik, mert gondolom azért fáj Neki. Van valami jobb módszered?
Lilla! Arra gondoltam, hogy mi már voltunk Nálatok, ha van kedved gyertek Ti hozzánk... Vélemény? Lécci, írj privit, hogy a többieket ne untassuk!
Na megyek aludni...
Vikóka